45 Responses

  1. ikhwan
    ikhwan December 14, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    maaf kita orang lupa nak sediakan cendol masa gathering hehehe.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 26, 2014 at 9:18 am | | Reply

      ehhh tak kan makan cendol jer kot? hehe – kedaionlinemy.com

  2. akubiomed
    akubiomed December 14, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    Memang best gathering IKR ini. Untung mereka yang sapu cukup-cukup. Saya nampak timing yang tepat memang habuan akan dapat. Alhamdulillah balik dari IKR terus buat apa yang dikongsikan tetapi bukan free keluar modal untuk melanggan sesuatu servis. 🙂

  3. muja
    muja December 14, 2014 at 4:51 pm | | Reply

    nak komen nak bagitahu saya baca dari awal hingga akhir,, huhuu

  4. ieta mat saad
    ieta mat saad December 14, 2014 at 5:29 pm | | Reply

    Akak pun baca A 2 Z tanpa tertinggal 1 pun :mrgreen:

  5. suri
    suri December 15, 2014 at 1:16 am | | Reply

    bila jumpa semua rahsia akan tahu walaupun tak semua tapi perkongsian baguskan

  6. reezluv
    reezluv December 15, 2014 at 4:12 am | | Reply

    gua tak nampak gambar cendol…ohoho..takpe..gua makan cendol kt umah orang kawen je..memang sedap..ahaha

  7. Anuar
    Anuar December 15, 2014 at 4:58 am | | Reply

    Ruginya saya tak dapat pergi ke Gathering IKR… Tuan Zul dari Smart Usaha yang gantikan tiket saya pergi ke sana..

  8. Manan Qayyim
    Manan Qayyim December 15, 2014 at 5:33 am | | Reply

    seronok bile dpt jumpe rakan2 maya dalam majlis mcm ni…

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki December 15, 2014 at 6:12 am | | Reply

    seronok bro dapat jumpa kawan-kawan

  10. Najib Ariyan
    Najib Ariyan December 15, 2014 at 7:34 am | | Reply

    erghhh… tak berani nak dekat depa kalau masih baru2 jadi blogger ni…

  11. TehR
    TehR December 15, 2014 at 7:39 am | | Reply

    dari atas sambai bawah
    tertunggu2 aku nak tengok gambar cendol
    haha

    tak ada la pulak

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:35 am | | Reply

      Da memang xde..

      So..takde la gambarnya.

  12. encikarman
    encikarman December 15, 2014 at 9:51 am | | Reply

    ok, menarik menarik, lain kali kena pegi nih.

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas December 15, 2014 at 11:40 am | | Reply

    Cam seronok je ni en.titan..hehe

  14. imran
    imran December 15, 2014 at 11:46 am | | Reply

    seronok dapat berkumpul ramai-ramai…

  15. jaymiee
    jaymiee December 15, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    memang sempoi la bro titan…..best dpt kumpul ramai2.

  16. puteri kasih
    puteri kasih December 15, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    memang seronok gathering camni..selain dapat jumpa kawan-kawan yang penting dapat tambah ilmu 🙂

  17. Uncle Zuan
    Uncle Zuan December 15, 2014 at 2:46 pm | | Reply

    wow lineup yang ada pun power

  18. sensasi2020
    sensasi2020 December 15, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    Pertemuan di even begini spt IKR Gathering memang cukup bagus, dapat bertukar info bagaimana mereka dapat income yang mencanak dan masyuk sepanjang tahun 2014 ini. Jelous gua dgn income yang mereka semua dapat.

  19. Saljuhumairah
    Saljuhumairah December 15, 2014 at 11:45 pm | | Reply

    Terbaik IKR, baru jer start join… Belum ada apa-apa lagi.. Tapi yak in tengok orang lain berjaya… Jump bro di seminar Iagend Nanti…

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:34 am | | Reply

      Ohh..

      Gi ye seminr lejen tu.

      Leh la jumpa kat sana.

  20. halif
    halif December 16, 2014 at 4:58 am | | Reply

    Tak lama lagi sifu faizal bakal jadi mainstream blogging consultant nih.. keep it up!

  21. Hafizul
    Hafizul December 16, 2014 at 7:17 am | | Reply

    Haha..rugi sangat tak dapat join seminar ikr ni..belum ada rezeki ha..haha..

    Amboi..trend seluar lipat kaki ekk.. 😈 kiut sangat..hahaha

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:30 am | | Reply

      Ehh..

      Gua memang kiut la.

  22. Pendekar
    Pendekar December 16, 2014 at 11:43 am | | Reply

    seronok gak jumpa lejen affiliate kat situ…

    p/s : gambor last tu adik prof hariz yang kendid… (^_^)

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:33 am | | Reply

      Ohh..

      Budak tu yang candid ye..

  23. Aretikz
    Aretikz December 16, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    gathering terbaik.. kalaulah ada masa nak pergi sna.. huhu..

  24. zool
    zool December 16, 2014 at 2:14 pm | | Reply

    otai-otai affiliate berkumpul..
    pasti banyak ilmu dikutip kat situ

  25. ieta mat saad
    ieta mat saad December 16, 2014 at 6:15 pm | | Reply

    bila nak approve akak melanggan tips by email ni sifu… dah lama dah daftar… :mrgreen:

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:32 am | | Reply

      Benda tu tak perlu approve la.

      saya je yang tak tulis apa2 lagi nih. Haha..

      Sebab tu tak dapat emel lagi.

  26. fyna
    fyna December 17, 2014 at 2:10 am | | Reply

    seronoknya. semua otai-otai tue. gulp!!

  27. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz December 17, 2014 at 5:32 am | | Reply

    Bestnya gathering IKR macam ni. Bukan selalu, boleh kongsi2 ilmu walaupun ada yang tersirat tak dapat dibagitau..haha aku masih samar samar tentang taktikal ni, tengok cara otai depa ni jenis deep punya, tup tup meletup, memang boleh jadi leader.. :mrgreen:

    1. titan
      titan December 17, 2014 at 7:33 am | | Reply

      Diorang memang macam tu.

      Tumpu dan fokus pada apa yang patut je.

  28. onlajer
    onlajer December 17, 2014 at 7:44 am | | Reply

    haha serius rasa rugi tak dapat join sekali

  29. With Merah
    With Merah December 17, 2014 at 11:34 pm | | Reply

    Beruntunglah siapa yg dpt pegi. Kawan dpt, ilmupun dpt. Blum ada kesempatan pegi. Tak de modal nak menyeberang laut china selatan.

  30. Cer Cite
    Cer Cite December 18, 2014 at 6:32 am | | Reply

    Seronok dan bersemangat..psati tuan titan yang pakai spect tu ye dalam pic?

  31. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU December 18, 2014 at 6:33 am | | Reply

    Semua pakar dan otai dalam blog buat duit melalui affliate ni..terangsang bro nak join sebagai ahli kursus nanti…

  32. Fadhil
    Fadhil December 18, 2014 at 9:09 am | | Reply

    Sapa tak datang, rugi. Tapi kalau datang, tak buat apa-apa lagi rugi. itu aje. 😆

  33. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin December 19, 2014 at 11:13 am | | Reply

    gathering tambah ilmu takpe, isteri pun setuju kalau majlis sebegini:)

  34. ahmadyani
    ahmadyani December 21, 2014 at 12:48 am | | Reply

    Bila hadiri majlis seperti ini, ikatan kawan-kawan semakin kuat, ingatan ilmu pula semakin mantap.

  35. sabree hussin
    sabree hussin December 21, 2014 at 11:43 am | | Reply

    Bulan 12 ni macam setiap minggu ada program ye

  36. abdfatah
    abdfatah December 22, 2014 at 9:30 pm | | Reply

    kemah molek… otai niche kerjaya. mahsyuk laaa…

  37. Ammar
    Ammar December 28, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    Gathering orang-orang kaya. Hehehehe. Berpuluh2 ribu sales ni.

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:59 am | | Reply

    Salah satu medium utk membesarkan network dan contact. Dah lama tak pegi gathering macam ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.