38 Responses

  1. reezluv
    reezluv December 17, 2014 at 11:08 am | | Reply

    gua tau..gambar kompem semua lu cilok orang punya..kan?haha..

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 26, 2014 at 9:15 am | | Reply

      affiliate ni kne byk sabar,, tk sabar,, tk dpt lh hehe, btw tq kongsi artikel ni 🙂 – kedaionlinemy.com

  2. ikhwan
    ikhwan December 17, 2014 at 11:11 am | | Reply

    prof hariz nak kenakan abang ensem ke? baju pink gitu.

  3. anuar
    anuar December 17, 2014 at 11:13 am | | Reply

    Semua panel seminar buat duit melalui affiliate memang hebat2 belaka.. tentu semua peserta berpuas hati dapat menyertai seminar ni.. Terutamanya dapat bertentang mata dengan penulis kitab seo warna pink yg memang terkenal sebagai lagenda blogger di Malaysia. . Terbaik bro.. Tahniah. .

  4. Eizil
    Eizil December 17, 2014 at 11:22 am | | Reply

    Bro ada yang request slides yang tak sempat habis tu… 😀 tak nak ke share2 dengan kitorang semua… hehehe

    1. KiD
      KiD December 17, 2014 at 1:14 pm | | Reply

      saper yang nak slides tu tadi…? hehehehe

  5. cikpin
    cikpin December 17, 2014 at 12:25 pm | | Reply

    Terima kasih atas perkongsian yang terbaik dan penuh dengan inspirasi

  6. fiuzzhafiz
    fiuzzhafiz December 17, 2014 at 12:52 pm | | Reply

    Kena pergi seminar IM Lejen pulak ni nak dengar perkongsian ilmu lebih dalam-dalam…. huhuhu

  7. akubiomed
    akubiomed December 17, 2014 at 1:01 pm | | Reply

    Tentu Pro Hariz dapat nombor telefon dari gadis-gadis yang datang seminar. 🙂

  8. pendekar
    pendekar December 17, 2014 at 1:19 pm | | Reply

    nama gua tade…

    gua benci luu.. dem… 👿

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki December 17, 2014 at 2:05 pm | | Reply

    gua syak ada agambar lu cover perut bro..hahahaha

  10. Fadhil
    Fadhil December 17, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    nak komen tapi tak datang pulak. adoii

  11. nurmisnan
    nurmisnan December 17, 2014 at 2:33 pm | | Reply

    Hang spelling nama aku pun silap.
    Boleh plak kata aku ada kembar.. jauh benor.. hahahah…

    anyways thanks sharing ilmu dgn kami..
    Gua salut lu bos.. jauh mana pun lu pegi
    lu tetap maintain cool. jangan hidung tinggi.. hehehe

    1. titan
      titan December 23, 2014 at 1:55 am | | Reply

      Saje je salah eja.

      Ingat hang tak perasan. Haha..

  12. namiacinta
    namiacinta December 17, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    perkongsian yang sangat hebat …. rasa tak berapa nak cukup je setengah jam .. nak lagi timba ilmu 🙂

  13. Khairil Mazri
    Khairil Mazri December 17, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Dapat jumpa abam titan yg selalu komen.kat blog yeop. Okey yeop rasa macam baguih jugak buat seminar camni.

    Nama yeop tak sebut. Demm

  14. kak yatiadam
    kak yatiadam December 18, 2014 at 1:36 am | | Reply

    perkongsian yang baik.. masuk dalam hati kak yati..

  15. ctfand
    ctfand December 18, 2014 at 1:51 am | | Reply

    Belum berpeluang nak join. Tahniah semua..

  16. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU December 18, 2014 at 6:26 am | | Reply

    InsyaAllah ada masa suatu hari nanti untuk hadiri seminar2 seperti ini..

  17. Cer Cite
    Cer Cite December 18, 2014 at 6:27 am | | Reply

    Nak join satu hari…Semangat tengok seminar2 ilmu ini…InsyaAllah.

  18. Denaihati
    Denaihati December 18, 2014 at 8:17 am | | Reply

    Bilion terima kasih bro sudi jadi panel…memang tak puas nak dengar bro cakap kat depan….

  19. fyna
    fyna December 18, 2014 at 10:51 am | | Reply

    perrgghhh… rugi tak datang. kalau tak, mesti dapat jumpa panel2 yang hensem tue.

  20. hasrul hassan
    hasrul hassan December 18, 2014 at 5:03 pm | | Reply

    Mantap. Mantab.

    Gua ada gak orang suruh buat kelas, dan gua sama macam lu gak bro, tak mo la buat, memang tak punyalah .. kecuali kalau awek yang ramai nak datang . hahahaa…

    1. Calrase Patrick
      Calrase Patrick December 21, 2014 at 10:01 am | | Reply

      Haahaha terbaik Bro HH 🙂

  21. SentiasaPanas
    SentiasaPanas December 20, 2014 at 9:52 am | | Reply

    Kongsilah sikit dengan para pembaca en.titan..hehe

  22. Uncle Zuan
    Uncle Zuan December 21, 2014 at 12:08 am | | Reply

    patut la suara lu lain macam time cakap tu. .ada geratan versi 3310

  23. ahmadyani
    ahmadyani December 21, 2014 at 12:42 am | | Reply

    Dalam gambarr panel…Yang berdiri paling kanan tu macam kenal aje…namanya seperti saya, bapanya Abd Manaf. Betulkah dia?

  24. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 21, 2014 at 9:32 am | | Reply

    Perkongsian yang sangat hebat :)…

  25. sabree hussin
    sabree hussin December 21, 2014 at 11:49 am | | Reply

    Gambar ala-ala kursus haji dan umrah pun ada 😀

  26. zool
    zool December 22, 2014 at 12:20 am | | Reply

    memang best lah jadi panel kan.. makin bertambah peminat la lepas ni

  27. abdfatah
    abdfatah December 22, 2014 at 9:29 pm | | Reply

    cukup menarik dan bermanfaat… selamat maju jaya kepada yang dah join seminar. teruskan perjuangan…

  28. Kakiblog
    Kakiblog December 23, 2014 at 1:21 am | | Reply

    bila dah berjaya…memang banyak kenangan manis untuk dikenang.

  29. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 23, 2014 at 7:28 am | | Reply

    hush tinggi betoi profhariz tu yek. sama tinggi ke dgn bro akubiomed

  30. Ezad Skytech
    Ezad Skytech January 1, 2015 at 4:16 pm | | Reply

    tapi sayangnya cendol takde pula masa seminar tu…hee

  31. Hafizul
    Hafizul January 2, 2015 at 10:43 am | | Reply

    rugi…memang rugi..huhu..apa boleh buat..mak ai..tingginya profhariz tu…haha..

  32. Noor Azlin @ Bizznurse
    Noor Azlin @ Bizznurse January 3, 2015 at 7:18 am | | Reply

    Aish, masa ni tak aktif berblogging balik lagi..,rugi lah plak tak dpt join…

  33. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:57 am | | Reply

    Terbaik penganjur, agaknya tahun ni seminar pasai apa plak geng denaihati nak buat ye.

  34. islam di dadaku
    islam di dadaku March 16, 2015 at 10:43 pm | | Reply

    prof haris ai lebih tinggi mana dari akubioned ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.