44 Responses

  1. anuar
    anuar December 18, 2014 at 4:08 pm | | Reply

    Idea yang menarik.. kena cari produk paling hot dan daftarkan nama bini… πŸ˜‰

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 26, 2014 at 9:13 am | | Reply

      link affiliate tetap akan ada berterusan,, walaupun kita dah tkde,, oooo,, hebat,, klau cmtu patot guna account bini lah – kedaionlinemy.com

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki December 18, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    bro adakah tips ini valid untuk jadi affiliate ebook poligami tu..hahahaha

    1. titan
      titan December 18, 2014 at 4:27 pm | | Reply

      nasihat gua.

      ..

      ELAKKAN.

      Jangan cari nahas tak bertempat. 😈

  3. ikhwan
    ikhwan December 18, 2014 at 6:27 pm | | Reply

    hampir segala-galanya memerlukan duit πŸ™‚

  4. akubiomed
    akubiomed December 19, 2014 at 1:00 am | | Reply

    Boleh juga membuatkan isteri gembira. πŸ™‚

  5. Fadhil
    Fadhil December 19, 2014 at 2:26 am | | Reply

    erk.. kenapa tak terfikir idea ni? hmm.. aku ni kurang genius kot. kah kah

  6. hpmurah2u
    hpmurah2u December 19, 2014 at 2:47 am | | Reply

    idea yang menarik tu…

  7. fyna
    fyna December 19, 2014 at 4:27 am | | Reply

    hehehe.. terbaiklah cara macam tue.

  8. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin December 19, 2014 at 6:30 am | | Reply

    cara yang agak rare tapi boleh memikat isteri:)

  9. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad December 19, 2014 at 6:53 am | | Reply

    mmg best kalau camni

  10. maizul.com
    maizul.com December 19, 2014 at 3:57 pm | | Reply

    Memang betul betul rare nih.

  11. Oja Samid
    Oja Samid December 20, 2014 at 5:01 am | | Reply

    good idea ni encik titan. tak pernah terpikir pun. memang genius :mrgreen:

  12. deeno
    deeno December 20, 2014 at 6:41 am | | Reply

    Memang rare haha

  13. yusri
    yusri December 20, 2014 at 6:42 am | | Reply

    wife tak pernah bukak emel lah pulak… πŸ˜†

  14. SentiasaPanas
    SentiasaPanas December 20, 2014 at 9:47 am | | Reply

    Wah..macam ada udang disebalik mi..hehe

  15. CN
    CN December 20, 2014 at 10:27 am | | Reply

    Terbaiklah taktik ni ! mmg rare ! adakah encik suami CN akan buat mcm tu ye? hehe5

  16. dkna abza
    dkna abza December 20, 2014 at 1:50 pm | | Reply

    Hahahaa.. setuju sebagai seorang isteri

  17. Siti travelog
    Siti travelog December 20, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    aku dah forward link ni bagi kat orang rumah dahh haahahah 😎 😎

  18. boni kacak
    boni kacak December 20, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    hahahaha.. aku setuju cara ni,hehehehe. den dah berbini, den pakai cara ni

    kalaulah fam bukak undi untuk cari jurulatih, den cadangkan nama bro. hehehe

  19. Uncle Zuan
    Uncle Zuan December 21, 2014 at 12:08 am | | Reply

    ini pelik dan ajaib. tapi wa dapat rasakan menarik

  20. ahmadyani
    ahmadyani December 21, 2014 at 12:34 am | | Reply

    Yang RARE itulah yang kuat kesannya…

  21. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz December 21, 2014 at 3:50 am | | Reply

    Haha memang rare la kalau duit masyukk tiap tiap hari bini senyum. Tungg ahh tu je saya nak cakap. :mrgreen:

  22. OneCode
    OneCode December 21, 2014 at 4:17 am | | Reply

    puh ….senyum lebor bini tengok duit πŸ™‚

  23. Adib Site
    Adib Site December 21, 2014 at 7:42 am | | Reply

    hahahah.. ini memang rare..

  24. sabree hussin
    sabree hussin December 21, 2014 at 11:51 am | | Reply

    Setuju.

    Dah pernah test dah haha

  25. Halim Brothers
    Halim Brothers December 21, 2014 at 8:26 pm | | Reply

    Yeah! untung si isteri… πŸ˜†

  26. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 22, 2014 at 5:10 am | | Reply

    Tahun 2015..aku nak letak acc wife masuk gaji hakiki aku..eh. hahaha

  27. sensasi2020
    sensasi2020 December 22, 2014 at 5:24 am | | Reply

    Nasihatan dan tindakan yang terbaik, Insya Allah jika income mencanak apa salahnya dibuat untuk bini jugak.

  28. zie fauzi
    zie fauzi December 22, 2014 at 7:02 am | | Reply

    cara ni hanya sesuai untuk dipraktikkan oleh kaum suami.. bg pihak isteri setuju saja tanpa bantahan… hihihi

  29. Najib Ariyan
    Najib Ariyan December 22, 2014 at 7:47 am | | Reply

    idea yg bernas jugak… boleh pakai untuk yg tersayang nih πŸ˜€

  30. TehR
    TehR December 22, 2014 at 1:36 pm | | Reply

    siapa yg dapat gembirakan hati bini sekali
    percayalah, hati sendiri akan gembira dua kali

    sentiasa akan berganda2
    haha

  31. abdfatah
    abdfatah December 22, 2014 at 9:27 pm | | Reply

    wokeh. mesti bini senyum lebar dan gembira sakan…

  32. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 23, 2014 at 7:25 am | | Reply

    ini mmg idea genius. tp laki den tak buat affiliate… hoho…

    erm, satu lg cara nak seronokkan bini, meh usha2 website annisabiz.com.my meh2 πŸ˜€ :mrgreen:

  33. Aretikz
    Aretikz December 26, 2014 at 3:23 am | | Reply

    Part ni aku nganga sikit.. kalau aku letak emel bini, konfom dia terus delete, sebab dia fikir spam, gara2 xtahu apa tu menatang affiliate, haha.. tp kalo letak numb akaun, konfom dah kena belanja, sal tiadanya dia nak cek dari mana masuk income tu.. hehe..

    tp nice tips, yang penting bagitahu bini, xpasal2 laki pun pening gila kenapa income affiliate menurun.. hehe..

  34. emalinmohd
    emalinmohd December 26, 2014 at 8:59 am | | Reply

    Best gak tu..hadiah dapat tiap bulan.. πŸ™‚
    Mesti wife seronok punya lah

  35. Mohd Norzali
    Mohd Norzali December 26, 2014 at 9:34 am | | Reply

    Waa untungnya bini bro. Ada jer duit masuk

  36. Ammar
    Ammar December 28, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    Taknak lah.. Nanti tiba2 komisen yang dapat tu banyak. Buat rugi je. hahaha

  37. ummu hasni
    ummu hasni December 31, 2014 at 7:09 am | | Reply

    hahaha…so genius kepala otak en titan..d best bro! πŸ™‚

  38. Hafizul
    Hafizul January 2, 2015 at 10:41 am | | Reply

    haha…masih belum bersedia lagi nk mengembirakan hati bini dengan cara macam ni..huhu…

  39. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad January 2, 2015 at 3:04 pm | | Reply

    Uih. Tersenyum lebar lah bini Encik Titan setiap bulan.

  40. Zaini
    Zaini January 3, 2015 at 3:56 pm | | Reply

    Kalau komisyen affiliate tu tukar jadi kasut, baju & tudung. Mesti lagi teruja

  41. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:54 am | | Reply

    Haah cara yang paling rare kalu seorang IM, kalu yang lain mungkin boleh beli sebidang tanah sawit atau getah letak nama bini. Tiap2 bulan income masuk dengan masyuk nya…

    1. titan
      titan February 12, 2015 at 9:37 pm | | Reply

      Sekali-sekala buat benda rare macam ni seronok gak.

      Tapi yang penting, biar bini happy. Itu lebih penting bagi aku sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.