87 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed December 29, 2014 at 5:21 am | | Reply

    Waduh, artikel ini bikin panas. 🙂

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:35 am | | Reply

      first saya tgok pn dah jadi panas hati – kedaionlinemy.com

  2. Suriya
    Suriya December 29, 2014 at 6:55 am | | Reply

    membara dada baca entry ni…ahahahha pastilah gembira perokok kat luar sana, berebut2 klik tajuk entry, pakat nak tahu apa faedahnya merokok ni. adehhhhh.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      saya pun masuk sbb ingin tahu kehebatan merokok hahaha

  3. Suriya
    Suriya December 29, 2014 at 6:56 am | | Reply

    eh ada lagi, kebaikan no 1 tu, saya sebagai perempuan, tak pernah rasa lelaki itu macho kalau merokok. rasa menyampah, sampai rasa nak cucuh puntung rokok kat muka derang…eh eh sory, teremo pulak

    1. aimie mokhtars
      aimie mokhtars December 29, 2014 at 10:59 am | | Reply

      same la kita part no 1 tu…laki je perasan macho klo isap rokok 😛 😛 😛

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki December 29, 2014 at 7:33 am | | Reply

    berasap gua baca entri kali nie..hahaha

  5. ema
    ema December 29, 2014 at 7:36 am | | Reply

    lagi nak suruh suami berhenti rokok..nampaknya lagi seronoklah dia sambung merokok kalau baca ni.

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:13 am | | Reply

      memang la dia seronok. haha

  6. Adam
    Adam December 29, 2014 at 7:56 am | | Reply

    Haha. Baca boleh tapi jangan percaya!

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:15 am | | Reply

      Eh..

      sila percaya ye. hehe :mrgreen:

  7. adarain
    adarain December 29, 2014 at 9:10 am | | Reply

    Makin sukalah orang nak merokok lagi membara nak beli kotak rokok..

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:11 am | | Reply

      yang merokok tu memang susah la sikit nak berhenti melainkan ada sebab kukuh..

  8. With Merah
    With Merah December 29, 2014 at 9:32 am | | Reply

    Lama dah aku berhenti merokok. Satu lagi kebaikkan nya ialah senang cari kawan baru bila pegi kursus.

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:10 am | | Reply

      haha..

      betul gak tu. Perokok gi mana-mana memang leh survive.

  9. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
    KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 9:55 am | | Reply

    terkejut saya ,, lain kali jgn buat cmni – kedaionlinemy.com

  10. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi December 29, 2014 at 10:07 am | | Reply

    merokok dapat meningkatkan ekonomi negara.

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:05 am | | Reply

      haha..

      itu fakta sahih dan tepat sepanjang tahun.

  11. hafizmd
    hafizmd December 29, 2014 at 10:09 am | | Reply

    Yg ubat buasir tu..camne tu? Hisap ikut mana baru boleh baik? Hahhahh

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:00 am | | Reply

      entah.

      itu kena tanya diorang la. haha

  12. Ammar
    Ammar December 29, 2014 at 10:09 am | | Reply

    Point nombor 11 tu paling best dan sangat-sangat berkesan. hahaha

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 8:01 am | | Reply

      haha..

      berkesan la sangat ye. hehe

  13. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan December 29, 2014 at 10:31 am | | Reply

    Haha… ini semua dunia.. Tunjuk kat suami mesti dia kembang.. 😆

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:56 am | | Reply

      Haa..

      sila tunjuk kat encik suami ye. haha

  14. diana
    diana December 29, 2014 at 11:23 am | | Reply

    Troll je ke??

    ingatkan betul..
    heheheh…

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:53 am | | Reply

      troll je.

      kekadang best gak trol cam gini.

  15. SentiasaPanas
    SentiasaPanas December 29, 2014 at 11:44 am | | Reply

    Akhirnya artikel yang ditunggu berkunjung tiba kan en.titan..hehe

  16. Yan Ty
    Yan Ty December 29, 2014 at 12:31 pm | | Reply

    Terbaikla entry #12 tips ni. Hikhikhik.

  17. Mohd Norzali
    Mohd Norzali December 29, 2014 at 1:02 pm | | Reply

    Terbaik la bro. Baca tajuk terus rasa tertarik nak baca sampai habis.

  18. maz jamal
    maz jamal December 29, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    Hahahaha…teruja nk klik link sbb nk tau sgt kenapa adik & abg ku merokok..

  19. sensasi2020
    sensasi2020 December 29, 2014 at 10:44 pm | | Reply

    Bagi saya ada kebaikannya tetapi bukan dalam segi kesihatan cuma dari segi luaran dan dunia khayalan mereka.

  20. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi December 30, 2014 at 2:17 am | | Reply

    artikel macam ni pun boleh.

    Kelakar, hahaha

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:49 am | | Reply

      Memang boleh.

      Artikel macam ni yang ramai orang suka baca.

  21. Abdullah
    Abdullah December 30, 2014 at 2:26 am | | Reply

    Semoga yang belum merokok tidak ikut merokok dan janganlah kalian menjatuhkan diri sendiri dalam kerusakan

  22. zool
    zool December 30, 2014 at 2:34 am | | Reply

    memang respek lah kenyataan lu ni..
    semoga sihat sejahtera dengan asap rokok tu..
    ni artikel gua tahun bila ntah
    http://ligakampung.com/blog/respek-pada-perokok/

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:46 am | | Reply

      mesti ramai trafik masuk kat artikel tu kan. hehe

  23. reezluv
    reezluv December 30, 2014 at 3:36 am | | Reply

    tak sedap, tak best,kesimpulannya tak best mana pun isap rokok ni..gua dah try..buat gua rasa sesak napas..hampeh..

    p/s: gua isap benda lain lagi sedap… :mrgreen:

  24. myliferia
    myliferia December 30, 2014 at 3:44 am | | Reply

    hahaha….terhiburlah sangat…

    Baguslah beri harapan baru pada perokok.:P

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:40 am | | Reply

      ini bukan harapan.

      ini sindiran. haha

  25. Hairul Azni
    Hairul Azni December 30, 2014 at 4:34 am | | Reply

    Haha..gua suka point no.3 dan no.11..

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:45 am | | Reply

      amboi..suka bukan main ye hang. haha..

  26. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 30, 2014 at 9:03 am | | Reply

    Point ko ada aku setuju.. Tapi.. Apa barang hisap rokok pun beli yang seludup.. nak hisap.. hisap dunhill terus la.. yang 20 punya. Kalau beli sebatang sebatang.. sembang lebih je perokok tu. hahaha

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:39 am | | Reply

      berani ke diorang hisap dunhill tu. haha

  27. After Feel Solution
    After Feel Solution December 30, 2014 at 11:04 am | | Reply

    kalau nak lagi best. hisap rokok beramai-ramai. memang artikel ni bagi kasi panas je. hehe 😆

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:30 am | | Reply

      haha..

      tau takpe.

      memang nak kasi panas pun.

  28. Muaz
    Muaz December 30, 2014 at 3:25 pm | | Reply

    Artikel paling panas ni .. hhaa

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:33 am | | Reply

      Ya.

      memang mahu kasi panas punya. haha

  29. Abdullah Idris
    Abdullah Idris December 30, 2014 at 5:33 pm | | Reply

    Berfikir dari skop agama. Tak kiralah rokok ni sebab mati awal atau tidak, tetapi saya yakin semua setuju bahawa merokok ni membazir.

    1. titan
      titan December 31, 2014 at 7:28 am | | Reply

      yap.

      memang satu pembaziran yang jelas dan ketara. 😉

  30. emalinmohd
    emalinmohd December 31, 2014 at 7:46 am | | Reply

    Adoiya…
    Nasib baik suami dah lama berhenti merokok..kalau tak lagi suka dia baca entry ni..

  31. Nurul Fazreen Othman
    Nurul Fazreen Othman December 31, 2014 at 7:51 am | | Reply

    yang nombor 8 tu mcm xbetul je. slalunya bini yg bangun dulu solat subuh. huhuh…

  32. Imran
    Imran December 31, 2014 at 11:13 am | | Reply

    Merokok dapat menambah pendapatan negara kata kerajaan. Haha

    1. titan
      titan January 1, 2015 at 4:40 am | | Reply

      itu yang kerajaan suka tu.

      haha

  33. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 31, 2014 at 11:33 am | | Reply

    Ayat yang selalu saya dengar pada orang yang merokok ialah:

    Cerita 1.
    A: Kenapa awak merokok? x baiklah merokok.
    B: Lebih baik saya merokok daripada hisap dadah.

    Cerita 2.
    A: Kenapa awak merokok? merokok x bagus untuk kesihatan.
    B: Merokok mati, x merokok pun mati lebih baik merokok.

    haha.. 😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 :mrgreen: 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗

    1. titan
      titan January 1, 2015 at 4:39 am | | Reply

      perokok sentiasa ada jawapan yang munasabah.

      tu yang susah cakap tu. haha

  34. Aretikz
    Aretikz December 31, 2014 at 1:29 pm | | Reply

    Ala.. xbest aah.. sal saya bukan perokok.. haha

  35. nikkhazami
    nikkhazami January 1, 2015 at 12:44 pm | | Reply

    sebelum ni tak tahu plak merokon tu ade kebaikannya

  36. Datin Tyka
    Datin Tyka January 1, 2015 at 1:20 pm | | Reply

    setuju. rokok bagus untuk stamina.. ambe dulu naik gunung je mesti amek rokok untuk dapatkan tenaga. tapi sekarang insaf dah.
    tak elok perempuan isap rokok. tak sopan. heeee

  37. Ezad Skytech
    Ezad Skytech January 1, 2015 at 4:10 pm | | Reply

    HAHA…yang masih tak faham dengan TROLL ni memang tak boleh nak kata apa la…merokok dikatakan macho…da macam naga hembus asap aku tengok…HAHA

  38. Hafizul
    Hafizul January 2, 2015 at 10:31 am | | Reply

    ada point-point yang setuju sangat..ada point-point yang terpaksa kena setuju…dan ada point-point yang harus dipersetujui..

    bak kata encik titan..itu hak kita..tapi jgn terlampu sangat..tahu dah miskin…tapi isap rokok mahal..ank rumah nk mkn pun susah..berpada-padalah…kn?

  39. Nyz
    Nyz January 2, 2015 at 11:35 am | | Reply

    Akhirnya.. Ada juga insan yg kongsikan kebaikan merokok.. Hehehe…

  40. Yop An
    Yop An January 3, 2015 at 2:29 am | | Reply

    Satu lagi kebaikan yang pasti – merokok menambah pendapatan negara. Wang hasil cukai rokok digunakan untu kpembangunan negara.

  41. Sobri Mansor
    Sobri Mansor January 3, 2015 at 10:36 am | | Reply

    Aku dah 10 tahun berenti merokok. Freedom gile skang…. hahaha

  42. Zaini
    Zaini January 3, 2015 at 3:50 pm | | Reply

    Kelebihan hisap rokok adalah puntung rokok. Itu je lebihnya. Dah 13 tahun berhenti, hidup lebih jimat, jiwa lebih tenang.

  43. Aya
    Aya January 3, 2015 at 7:09 pm | | Reply

    Hahaha.. terbaiklah..

    Satu je.. Merokok hukum fatwa dah HARAM.. lebih kurang macam ARAK.. so fikir2 kan lah..

    Sambil tu, jom minum kopi.. (xda kaitan..hihihi)

  44. sabree hussin
    sabree hussin January 4, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    Merokok boleh meningkatkan ekonomi negara. Sila dapatkan jenama yang bayar cukai

    1. Kereta Sewa Shah Alam
      Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:45 am | | Reply

      Yang ni najib suka

  45. Miracle Vitamins
    Miracle Vitamins January 5, 2015 at 11:18 pm | | Reply

    Amboih banyaj sungguh kebaikan merokok ni..kenapa la tak terpikir :mrgreen:

  46. JMR
    JMR January 6, 2015 at 4:22 am | | Reply

    pening gak nak hadam kebenaran kebaikan hisap rokok ni..haha

  47. Alongxp
    Alongxp January 6, 2015 at 5:02 am | | Reply

    yaaaa… gua setuju-setuju dan sesungguhnya setuju… hahahaha.. nikmat paling nikmat masa merokok dalam jamban, sebab tak baik T@!k ngahahahahaha

  48. duniafarisya
    duniafarisya January 6, 2015 at 5:27 am | | Reply

    12 troll yang mengusik jiwa.tapi honestly langsung tak macho kalau hisap rokok.huhu 👿

  49. Farid Laham
    Farid Laham January 6, 2015 at 5:27 am | | Reply

    Ni troll tahan dewa haha…seronok bca tibe2 bawak lain macam plak terbaik sifu 🙂

  50. Kakiblog
    Kakiblog January 6, 2015 at 8:53 am | | Reply

    kaki rokok geng dengan kaki rokok memang adil..masing-masing hembus asap dan hidu asap sama-sama..

    pendirian saya ..cukup mudah..perokok seorang yang zalim kerana membahayakan orang bukan perokok..

  51. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:33 pm | | Reply

    Benar tuan memang ada kebenaran kebaikan hisap rokok diberikan di atas.

  52. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:34 pm | | Reply

    Kalau dulu merokok untuk menoreh getah sambil halau nyamuk tapi sekarang hisap rokok penuh dengan kebaikannya lagi ye…

  53. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:34 pm | | Reply

    Ini kira mempromosi hisap rokok lah ye..bagus2..harap tiada bawah umur membacanya…

  54. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:35 pm | | Reply

    Macho ke hisap rokok? Bukan yang intai pun bukan dari wanita solehah ke?

  55. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:36 pm | | Reply

    Daripada hisap rokok baik hisap curut…lagi ada kelas gitu..

  56. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:37 pm | | Reply

    Apa2 pun yang penting nawaitu…hisaplah selagi niat anda baik. Hehehe

  57. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:46 am | | Reply

    Troll tahap dewa ni hehe sila terasa

  58. rika
    rika January 14, 2015 at 4:00 pm | | Reply

    Memang tak suka bau rokok. Kalau bau rokok je dah pening.

  59. AHMAD AIMAN
    AHMAD AIMAN May 26, 2016 at 4:49 pm | | Reply

    Wow.makin bertambah niat aku utk merokok.tq bro

  60. epse
    epse September 21, 2016 at 3:46 am | | Reply

    Hanya orang gila yg merokok

  61. bodo isap rokok
    bodo isap rokok February 2, 2017 at 1:28 pm | | Reply

    Ape punya bangang ko punya artikel hanat _|_

    1. titan
      titan February 2, 2017 at 5:37 pm | | Reply

      Ko kenapa hanat?

      Bengap semacam?

  62. Aiskrim
    Aiskrim August 7, 2017 at 1:43 pm | | Reply

    Perokok paling awal solat subuh , tapi ibadah yg mu buat tu diterima ke , nak berdoa tapi mulut tu sedut beribu racun , huhu banyak juga kebaikan rokok yg membolehkan manusia terjerumus dalam neraka ye

  63. Muhammad amin
    Muhammad amin January 24, 2018 at 11:22 am | | Reply

    Bleh2 org yg x mrokok jdi mrokok klu bgini

Leave a Reply to KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.