35 Responses

  1. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 31, 2014 at 12:07 pm | | Reply

    Semoga harapan untuk tahun 2015 tercapai..

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 31, 2014 at 2:21 pm | | Reply

      harapan ku,, menjadi orang yang berguna – kedaionlinemy.com

  2. Aretikz
    Aretikz December 31, 2014 at 1:40 pm | | Reply

    Syukur alhamdulillah.. bab berisi tu part paling hepi.. hehe

  3. Anuar
    Anuar December 31, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Tahniah Cikgu Titan.. Di atas kejayaan demi kejayaan yang berjaya dicapai pada tahun 2014… Semoga berjaya mencapai lebih banyak kejayaan pada tahun 2015 nanti… Good Luck!!

    1. kedaionlinemy
      kedaionlinemy January 1, 2015 at 10:29 pm | | Reply

      saya pun ucapkan tahniah pada Encik TItan 🙂

  4. Fadhil
    Fadhil December 31, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    waah. pantas sekali berisi. tahniah tahniah tahniah.

  5. BM
    BM December 31, 2014 at 2:32 pm | | Reply

    Alhamdulillah… 2014 telah pun berjaya ditempuhi. Semoga segala cita2 dan azam tuan ditahun 2015 akan dipermudahkan dan berjaya dizahirkan dengan cemerlang!

    p/s: Tahniah! Semoga bertambah murah rezeki… 🙂

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki December 31, 2014 at 2:35 pm | | Reply

    tahniah bro..bakal dapat anak…hu3..semoga tahun 2015 lu akan makan lebih banyak cendol

  7. Halim Brothers
    Halim Brothers December 31, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    Saya dah beli Kitab Seo pink dengan Firesale.. Harap dapat approve cepat.. huhuhuhuhu

  8. emalinmohd
    emalinmohd December 31, 2014 at 3:59 pm | | Reply

    Way…gembira baca bakal ada umat lagi tahun depan….
    Take extra care pada isteri…

  9. akubiomed
    akubiomed December 31, 2014 at 4:08 pm | | Reply

    Tengah mengaji ebook Firesale Amal awal tahun 2015 ini. 🙂

  10. Mohd Norzali
    Mohd Norzali December 31, 2014 at 4:11 pm | | Reply

    Tahniah bro titan. Tahun 2015 dah jadi ayah. Selamat meneroka kehidupan baru.

  11. sohoque
    sohoque December 31, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    Tq sifu sbb sudi kongsikan ilmu selama ini

  12. sensasi2020
    sensasi2020 December 31, 2014 at 4:57 pm | | Reply

    Salam En Titan…. moga segala perencangan dan harapan menjadi kenyatan pada tahun 2015 terutama kitab pink versi 2.0.

  13. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 31, 2014 at 11:33 pm | | Reply

    Pengalaman yang mantap2 gak tu bro. 2015, moga lebih mantap dari ni. Aminn. By the way, tahniah dah nak jadi bapak.

    p/: Wife berisi cepat emosi, hati2. hahaha

  14. Najib Ariyan
    Najib Ariyan January 1, 2015 at 1:00 am | | Reply

    Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua… amin…

  15. reezluv
    reezluv January 1, 2015 at 4:35 am | | Reply

    tahniah..dan moga tahun 2015 makin best lagi..tambah sorg lg kot?hehehe

  16. Hairul Azni
    Hairul Azni January 1, 2015 at 5:21 am | | Reply

    Wah..tahniah..dah ada ISI..

  17. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 1, 2015 at 5:41 am | | Reply

    dah banyak sumbangan encik titan pada komuniti 🙂

  18. Akuro San
    Akuro San January 1, 2015 at 6:18 am | | Reply

    wah, bakal jadi bapa dah rupanya… Tahniah, En Titan…

  19. Ezad Skytech
    Ezad Skytech January 1, 2015 at 4:08 pm | | Reply

    semoga tahun 2015 akan terus melakar kenangan yang indah….

  20. Abdullah
    Abdullah January 2, 2015 at 5:15 am | | Reply

    Assalamu Alaikum semoga semakin baik dari tahun kemarin Tuan Amin

  21. Yop An
    Yop An January 2, 2015 at 9:25 am | | Reply

    huh … pandai mike .
    Selamat menjadi bapa .

  22. Hafizul
    Hafizul January 2, 2015 at 10:25 am | | Reply

    wah-wah…gumbiranya saya baca..tahniah..come to papa..haha..emm semoga terus meniupkan suntikan semangat pada saya yang sentiasa lemah semangat nihhh… 😈

  23. Zaini
    Zaini January 3, 2015 at 3:46 pm | | Reply

    Bertambah geng…bertambahlah rezeki

  24. sabree hussin
    sabree hussin January 4, 2015 at 6:15 pm | | Reply

    saya pun dah termasuk dalam 600+ tu

  25. AUC
    AUC January 5, 2015 at 2:34 am | | Reply

    hanya kenangan 2014 sebagai pengeras utk tahun 2015

  26. JMR
    JMR January 6, 2015 at 3:10 am | | Reply

    semoga bro terus cemerlang dan rajin!

  27. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 6, 2015 at 12:51 pm | | Reply

    Alhamdulillah bakal dapat anak sedara baru la tahun ni 😆

  28. kaptenkiid
    kaptenkiid January 7, 2015 at 4:19 pm | | Reply

    Encik titan ni memang sempoi la. Tak sabar pulak rasa nak dapatkan kitab seo merah jambu versi ke2.

  29. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:28 pm | | Reply

    Wah semoga karung berisi selamat lahir kedunia dengan sihat walafiat dan sempurna sifat hendaknya…

  30. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:29 pm | | Reply

    Semoga Allah permudahkan segala urusan kita di Tahun 2015 nanti…

  31. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:30 pm | | Reply

    Yang penting sentiasa berada di landasan betul dan optimis utk mencapai kejayaan yang lebih cemerlang lagi…

  32. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:31 pm | | Reply

    Semoga usaha dan iltizam berjalan seiring untuk menghadapi Tahun 2015 ini.

  33. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:42 am | | Reply

    Banyak harapan mengunung tinggi, jadi sama2 la kita berusaha ke arah harapan yang gunung2 tingginya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.