51 Responses

  1. anuar
    anuar January 3, 2015 at 4:07 am | | Reply

    Dah masuk ye komisyen ashadee. . Apasal komisyen cikgu Titan selalu masuk lebih cepat dari orang lain. . Komisen saya belum masuk2 lagi.. mungkin sebab cikgu Titan salah seorang pemilik produk dalam tu, pasal tu komisyen masuk cepat. .

    1. titan
      titan January 3, 2015 at 4:12 am | | Reply

      tak la.

      aku dapat cepat sebab aku lebih hensem. :mrgreen: 😈

      1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
        KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 4, 2015 at 2:40 am | | Reply

        saya setuju dengan jawapan Encik titan hehe – kedaionlinemy.com

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki January 3, 2015 at 5:10 am | | Reply

    bertabah la bro..kadang buat benda baik nie ada dugaan..awal tahun dah masyuk bro..syukur

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 6:07 pm | | Reply

      Ya.

      Shukur.

      Dan gua memang ngah sabar la nih..haha :mrgreen:

  3. cikpin
    cikpin January 3, 2015 at 6:09 am | | Reply

    Sabar je la En.Titan. kadang pikir gak niat diaorang nak menderma atau nak ambil peluang sebab harga murah. Kalau nak menderma sabar je la..kalau tak dapat pun kira bukan rezeki tapi diganti dengan pahala sebab menderma. Salam Maulidur Rasul..

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 5:55 pm | | Reply

      Sabar ajela.

      Aku sambung je hantar link download macam biasa.

  4. reezluv
    reezluv January 3, 2015 at 2:57 pm | | Reply

    rasanya orang yang beli tu kena betulkan niat tu..aku tak beli, sebab aku takut niat tu nanti menyimpang..:D

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:45 pm | | Reply

      Ya.

      Perbetulkan niat tu dulu. 😉

  5. Siti travelog
    Siti travelog January 3, 2015 at 3:10 pm | | Reply

    Ni sekali dengan jualan buku aku rasa. Betul tak cikgu titan?

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 11:57 am | | Reply

      Aah.

      Campur sekali.

  6. Kakiblog
    Kakiblog January 3, 2015 at 3:50 pm | | Reply

    beli dan memiliki ebook tersebut amat bermakna dalam pencarian ilmu terbaik

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:41 pm | | Reply

      Oh..

      mesti dah beli ni kan? 😆

  7. Aya
    Aya January 3, 2015 at 7:02 pm | | Reply

    Aya baru nak aktif dengan Ashadee… hihihihi

    Tahniah Bro…

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:38 pm | | Reply

      Lama sangat gi bertapa ni kann.. 😈

  8. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 4, 2015 at 6:11 am | | Reply

    makna kesabaran tu bnyk boleh guna pakai dalam pelbagai benda. tp dek kerana sabar juga tak buat2 lagi getresponse ni..

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:36 pm | | Reply

      Takpe.

      Ada masa nanti, leh la buat akaun getresponse tu ye. :mrgreen:

  9. SentiasaPanas
    SentiasaPanas January 4, 2015 at 10:13 am | | Reply

    Wah sikitnya kan en.titan..huhu

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:35 pm | | Reply

      Aah.

      Sikit.

      Kena kuat usaha lagi biar tambah banyak lagi. 👿

  10. Safiya
    Safiya January 4, 2015 at 2:37 pm | | Reply

    benda mahal lagi org ingat lagi bermakna

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 4:33 pm | | Reply

      sebab tu..

      rajin-rajin la beli produk mahal ye. hehe

  11. Yop An
    Yop An January 4, 2015 at 4:01 pm | | Reply

    manusia ada pelbagai ragam. itu sebab Allah jadikan syurga dan neraka.

  12. sabree hussin
    sabree hussin January 4, 2015 at 6:49 pm | | Reply

    Aku pun tak dapat lagi komisyen dari Ashadee tu. Ingatkan dah masuk aku punya

    1. titan
      titan January 4, 2015 at 10:58 pm | | Reply

      kalau tak dapat minggu lepas, mungkin korang dapat minggu ini la kot.

  13. ismail
    ismail January 5, 2015 at 2:28 am | | Reply

    Wah.. awal tahun dah masuk.. aku last masuk pun 10 Disember 2014.. Untong betul dapat masuk awal tahun.. BONUS Pun belum masuk lagi ni.. haishhh

  14. AUC
    AUC January 5, 2015 at 2:32 am | | Reply

    akhirnya dpt jugak kitab pink…

    pasni boleh la buat entri cam gini heheheh

    tq bro

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 11:58 am | | Reply

      Buat je.

      Aku tak halang pun. Haha

  15. zik
    zik January 5, 2015 at 7:25 am | | Reply

    Awal tahun nih aku xbanyak..

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:01 pm | | Reply

      Takpe.

      Akhir tahun nanti mesti leh dapat banyak-banyak.

  16. jaymiee
    jaymiee January 5, 2015 at 9:29 am | | Reply

    fuhh…best tgk bro Titan ….cayalah…

  17. Iza
    Iza January 5, 2015 at 3:15 pm | | Reply

    bersabar la Bro Titan..tp bestnya masyuk komisennya..nak sket leh?hihi..

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:02 pm | | Reply

      Boleh.

      Boleh.

      Boleh kot.

  18. jejaka penyu
    jejaka penyu January 5, 2015 at 3:21 pm | | Reply

    masyuk la en titan kite ni…dah lepas dah tu buat makan 1 family.

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:03 pm | | Reply

      Memang lepas la kot.

      haha.

  19. JMR
    JMR January 6, 2015 at 2:22 am | | Reply

    semoga ko terus bersemangat bro..kitab pink versi 2 bila nak keluar?:-p 🙄

    1. titan
      titan January 6, 2015 at 11:39 am | | Reply

      entah.

      bila gua tak tahu.

      Kena tunggu siap dulu.

  20. Hafizul
    Hafizul January 6, 2015 at 4:17 am | | Reply

    Emm tu la..masalah sabar ni bukan saya sorang jer yang tak leh nak tahan..orang lain pun tak leh tahan gak ekk? 👿

  21. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 6, 2015 at 5:24 am | | Reply

    ini rezeki hasil sumbangan firesale bah14 🙂

  22. Abdullah Idris
    Abdullah Idris January 7, 2015 at 3:05 am | | Reply

    Salam bro titan,

    Semoga kesabaran bro diberikan ganjaran yang setimpal oleh Allah s.w.t.

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:03 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

  23. Zehn Ali
    Zehn Ali January 7, 2015 at 1:19 pm | | Reply

    Fuh…banyak tu.. baru promosi sikit-sikit, kalau promosi banyak-banyak kompom dah ribu-ribu..heheh… tahniah 😉

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:04 pm | | Reply

      Tu la.

      Nak dapat lagi banyak lagi pasni.

      Haha. 😆

  24. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 8, 2015 at 6:02 am | | Reply

    wah banyak komisen:)

  25. Mohd Norzali
    Mohd Norzali January 8, 2015 at 12:39 pm | | Reply

    Sabar bukan senang harga kitab pink nak turun sekali ni jer. Penantian yang berbaloi.

  26. cygnosis
    cygnosis January 8, 2015 at 3:15 pm | | Reply

    Pertama kali dengar tentang ashadee. Apakah bendanya itu? Cuba try test dulu tengok, kalau best konfem sangkut aku ni :mrgreen:

  27. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:17 pm | | Reply

    Tahniah tuan titan..sememangnya tuan sangat hebat sempena buka skolah ni…

  28. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 8, 2015 at 7:18 pm | | Reply

    Takde buat personal coaching untuk ini ke tuan?

  29. Cer Cite
    Cer Cite January 8, 2015 at 7:19 pm | | Reply

    Wah seronok tengok duit masyuk begini…admin sememangnya hebat ni..

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:06 pm | | Reply

      Tak ah.

      Bese-bese je. 😆

  30. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad January 11, 2015 at 3:57 pm | | Reply

    Biarin mereka aje mr titan.
    Mulut nak bercakap.
    Asal kita buat perkara yang betul dan benar, dah ok dah..
    Dugaan di awal tahun.

  31. Datin Tyka
    Datin Tyka January 30, 2015 at 5:25 am | | Reply

    Mungkin tahun 2015 dapat anak kembar 5. Mencabar tuh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.