49 Responses

  1. reezluv
    reezluv January 6, 2015 at 8:09 am | | Reply

    bukak je la akaun gmail baru..haha

    1. Yop An
      Yop An January 6, 2015 at 2:00 pm | | Reply

      ya . patut buka le 5 – 6 akaun. baru mudah kerja.

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com January 10, 2015 at 9:44 pm | | Reply

      klau bukak bnyak,, lg bnyk kne verify guna phone – kedaionlinemy.com

    3. titan
      titan January 11, 2015 at 12:10 pm | | Reply

      dah bukak dah derr..

  2. sensasi2020
    sensasi2020 January 6, 2015 at 8:23 am | | Reply

    Terima kasih En Titan, Dapat juga Saya dapatkan secara menderma sambil Dapat kitab merah jambu yg banyak org tergila-gilakan nya. Terima kasih…. sama-sama kita bantu-membantu terhadap mangsa2 banjir.

  3. Kakiblog
    Kakiblog January 6, 2015 at 8:42 am | | Reply

    memang dahsyat sehingga email google pun kena sontot.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015 at 9:44 pm | | Reply

      hahahah lain mcm jer ayat kamu ni hahah – kedaionlinemy.com

  4. Khairil Mazri
    Khairil Mazri January 6, 2015 at 9:23 am | | Reply

    kalau hantar emel banyak2 memang jadi sontot. huhu sabo jelah. esok boleh buat kerja.

  5. Fai
    Fai January 6, 2015 at 9:24 am | | Reply

    Perghh terus locked tu.. Ganas bro!

    Cuba try guna mailchimp free.. Import email pembeli yg byk2 tu dan terus broadcast.. Setel keje.. Pembeli takyah confirmkan email rasanya.. 😉

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:12 pm | | Reply

      Bukan sebarang leh blast.

      Satu akaun mailchimp aku dah kena beku.

      Sengsara tu.

      Haha..

  6. Fadhil
    Fadhil January 6, 2015 at 9:30 am | | Reply

    hm makin ramai anak murid ni. dah kena buat clan ni. eh eh

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:13 pm | | Reply

      Haha.

      Malas aku nak wat clan dan tribe segala bagai nih.

      Gua tahu tulis blog je.

  7. KiD
    KiD January 6, 2015 at 9:38 am | | Reply

    terbaik abam ni.. kena sayang gmail ni.. hehehee

  8. onlajer
    onlajer January 6, 2015 at 11:51 am | | Reply

    Tahun baru versi tambahan ada tak cikgu 🙂

  9. zool
    zool January 6, 2015 at 12:36 pm | | Reply

    kena sontot tapasal punya..
    rugi boleh ganti hari berikutnya

  10. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 6, 2015 at 12:49 pm | | Reply

    Gmail memang suka la dengan akaun cikgu Titan ni sampai lena sontot 😀

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki January 6, 2015 at 1:06 pm | | Reply

    nie baru aku tahu tak leh juga hantar email banyak2 macam lu buat nie…he3

  12. Yop An
    Yop An January 6, 2015 at 1:58 pm | | Reply

    kesian bro. Jangan serik join Firesale. 😆

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015 at 9:45 pm | | Reply

      ini satu pengalaman heee – kedaionlinemy.com

  13. aimie mokhtars
    aimie mokhtars January 6, 2015 at 3:11 pm | | Reply

    gambar last sekali comel…kikikiki

    1. Leyha
      Leyha January 6, 2015 at 4:08 pm | | Reply

      aah tu la comel hahha naseb dah dptkan firesal xyah nanges

  14. Leyha
    Leyha January 6, 2015 at 4:07 pm | | Reply

    siannyaa…xleh anta byk2 rupenye huhu.semoga sukses pasni anta yey. xsabar nak bace hhehe tqtqtq

  15. sabree hussin
    sabree hussin January 6, 2015 at 5:09 pm | | Reply

    sungguh besar cabaran nya tu

  16. Siti travelog
    Siti travelog January 6, 2015 at 5:46 pm | | Reply

    Apa kata letak je download link kat blog hahaha

  17. azlan
    azlan January 6, 2015 at 8:59 pm | | Reply

    sayang ketat-ketat kat abang titan.
    sanggup bersusah payah menghantar eply email walaupun kampung takde internet kena pegi CC lagi.

    semoga usaha kita menderma mendapat rahmat dan berkah

  18. azaz
    azaz January 7, 2015 at 1:17 am | | Reply

    Patut la aku dpt email download 2x.
    Layan jer. Xde hal.

  19. fyna
    fyna January 7, 2015 at 2:12 am | | Reply

    ganas je ayat sontot tue. huhuhu… gmail nak bermanja ngn abg titan tue.

  20. jaymiee
    jaymiee January 7, 2015 at 3:55 am | | Reply

    terkojut den….dah lama tak dengar perkataan sontot tu…masa zaman sekolah dulu selalu la dengar…hahaha

  21. akubiomed
    akubiomed January 7, 2015 at 5:00 am | | Reply

    Sampai begitu sekali kena suspended. 🙂

  22. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 7, 2015 at 6:07 am | | Reply

    wah begitu berapi kitab pink ni rupanya. tahniah pada en titan kerana mengambil inisiatif dalam membantu mangsa banjir..

  23. maria
    maria January 7, 2015 at 8:01 am | | Reply

    1st time dengar perkataan sontot tu…
    kena bukak akaun banyak bg orang2 hebat mcm cikgu ni.

  24. Adib Site
    Adib Site January 7, 2015 at 8:16 am | | Reply

    gmail kan sensitif sikit.. hehehe

  25. TehR
    TehR January 7, 2015 at 8:43 am | | Reply

    hari baru aku jumpa perkataan sontot
    harap2 ada dalam kamus dewan

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki January 8, 2015 at 11:18 am | | Reply

      bro dah check ke belum dalam kamus..ada tak perkataan tue

  26. Mummy Dina
    Mummy Dina January 7, 2015 at 11:19 am | | Reply

    Ala ciannye baby tu..hehe

  27. Anuar
    Anuar January 7, 2015 at 11:22 am | | Reply

    Fuh!! Letih juga kalau nak hantar produk secara manual… Lepas ni kena buat satu sistem penghantaran produk secara automatik…

  28. JMR
    JMR January 7, 2015 at 2:05 pm | | Reply

    owh gmail pun ada limit gak eh..igtkn outlook bagai je

  29. Mohd Rasul
    Mohd Rasul January 7, 2015 at 5:08 pm | | Reply

    tersontot tapi masyuk takpe hehe… btw nape tak guna email dari domain je?

  30. Noor Azlin @ Bizznurse
    Noor Azlin @ Bizznurse January 8, 2015 at 2:03 am | | Reply

    Buat akaun gmail baru, pastu Guna Google Drive, send link utk download (jgn open for all link tu), boleh send via gmail,pm,whatsapp ,etc.Cadangan sahaja ni, sbb biasa ngn customer susah lah nak send kalau pakai gmail. Deme kalau pakai download2 ni senang sket.

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 12:15 pm | | Reply

      sama je.

      kalau terlalu banyak transaksi email dan download.

      memang kena gak.

      Dah tanya dah Gmail.

      Sebab tu kena lebih hati-hati.

      Nasib baik akaun tu akaun yang cukup lama.

      So..ada gak authority kat situ.

      Diorang bukan boleh suka-suka disable akaun kita.

  31. Mohd Norzali
    Mohd Norzali January 8, 2015 at 12:36 pm | | Reply

    Dahsyat bro sampai akaun gmail kena sontot. Pihak google pun pelik banyak betul email brother ni hantar secara pukal.

  32. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 8, 2015 at 2:13 pm | | Reply

    ingatkan emas je yang tersontot.

  33. Suriya
    Suriya January 8, 2015 at 3:46 pm | | Reply

    lama tak dengar perkataan sontot tu, en abam titan glamer sangat, sebab tu Google sontot akaun

  34. Hafizul
    Hafizul January 8, 2015 at 4:28 pm | | Reply

    Huhu…singkatan RK tu untuk apa encik titan?
    Emm tak apa lah..penat tapi gembira kan encik titan?

  35. emalinmohd
    emalinmohd January 8, 2015 at 9:21 pm | | Reply

    Mesti sambutan hebat masa jualan tu. Semoga bantuan untuk Banjir tu sedikit sebanyak dapat mbantu mangsa yang terlibat.

  36. AUC
    AUC January 9, 2015 at 6:27 am | | Reply

    dah 2 3 kali khatam kitab bro ni…

    kini sedang menyerap ilmu tu masuk ke blog pulak 🙂

  37. Mus
    Mus January 11, 2015 at 12:30 pm | | Reply

    asam garam urusan online..

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:38 am | | Reply

    Hehe terbaik en titan, biar lambat jangan sampai tersontot lagi

  39. Kyrul Nizam
    Kyrul Nizam January 15, 2015 at 5:28 pm | | Reply

    Perlu ada banyak akaun Gmail ni. Kalu satu tersontot boleh pakai yang lain. 😉

Leave a Reply to Siti travelog Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.