70 Responses

  1. ruggedmom
    ruggedmom January 15, 2015 at 1:02 am | | Reply

    Wah menaikkan semangat betul post ni

    1. Nadri mohd
      Nadri mohd January 16, 2015 at 2:41 am | | Reply

      Bila dah bersemangat ada harapan utk join sekali..

  2. aRz MoHa
    aRz MoHa January 15, 2015 at 2:28 am | | Reply

    wah cekodok yang nampak best…

    BR1M ini memang menguntungkan tambahan pula dibayar berdasarkan kegigihan.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:58 pm | | Reply

      sepatutnya kena macam tu maa. haha..

  3. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 15, 2015 at 2:54 am | | Reply

    semangat pasal BRIM ni tahniah pada admin yg dapat raih brim sendiri setiap bulan tanpa menunggu brim sekali setahun. mak jemah pun terima jugak brim setiap bulan hasil dari jualan online melalui blog hehehhe

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:59 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan berpanjangan setiap bulan.

  4. zool
    zool January 15, 2015 at 3:27 am | | Reply

    yang ni BR1M terbaek..
    tak yah nak kena beratur ramai2 kat pejabat LHDN daftar..
    terus masyuk je ek..

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 7:00 pm | | Reply

      Ya.

      GUa memang malas mahu beratur sebenarnya. πŸ‘Ώ

  5. JMR
    JMR January 15, 2015 at 3:31 am | | Reply

    hehe bestkan ada sistem BR1m sendiri mcm encik ni..harap2 sistem gua pon berjalan dgn bijak hehe

  6. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan January 15, 2015 at 4:20 am | | Reply

    Saya suka terima BRIM setiap bulan. Dapat BRIM setiap bulan lebih menggembirakan 😎

  7. SentiasaPanas
    SentiasaPanas January 15, 2015 at 4:50 am | | Reply

    Nampaknya gambar tu tertukar la en.titan. Terlalu gembira kot..hehe

    1. SentiasaPanas
      SentiasaPanas January 15, 2015 at 4:56 am | | Reply

      Terlupa pula nak bebel sikit pasal br1m ni. Menteri bertegas Br1m hanya akan dibayar 15hb tapi SP pun dah terima 12hb lagi. Untuk apa nak berbohong? Politik memang mengarut.. Tapi, terima kaseh diucapkan kepada en.titan dan kerajaan sebab beri bonus yang tak seberapa tu..keh keh

  8. akubiomed
    akubiomed January 15, 2015 at 5:40 am | | Reply

    Ini duit berdikari yang sudah masuk. πŸ™‚

    1. Nadri mohd
      Nadri mohd January 16, 2015 at 2:42 am | | Reply

      Tuan pn dah dpt jugak hasilnya..

  9. Baiebaayah
    Baiebaayah January 15, 2015 at 6:06 am | | Reply

    Alhamdulillah, rezeki. Nak mencuba la teknik rahsia klikjer πŸ™‚

  10. nuha
    nuha January 15, 2015 at 8:01 am | | Reply

    Tahniah kepada penerima2 brim.

    Rezeki dimana2 Allah bagi. Jum singgah sini baca 10 formula mudahnya menjemput rezeki

  11. Hanafi Abdullah
    Hanafi Abdullah January 15, 2015 at 10:39 am | | Reply

    dapat BR1M boleh beli ebook yang ajar teknik buat duit..

    1. Nadri mohd
      Nadri mohd January 16, 2015 at 2:44 am | | Reply

      Blh beli ebook terus drp owner @ melalui affiliate..

  12. BM
    BM January 15, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    Semuanya dah abis… mintak top up buleh… hoho!

  13. Zehn Ali
    Zehn Ali January 15, 2015 at 1:50 pm | | Reply

    pergh.. dulu sekali je pernah dpt komisyen affiliate ni, tu pun kat jvzoo.. lepastu takde dah..hahaha.. sibuk gila-gila..

  14. Amir
    Amir January 15, 2015 at 4:11 pm | | Reply

    yup..pun dah masuk gak. baru jer check tadi..Alhamdulillah.

    tunggu brim dari aztetic lak πŸ˜€

  15. Kyrul Nizam
    Kyrul Nizam January 15, 2015 at 4:51 pm | | Reply

    Dapat Duit “BR1M” guna cara sendiri. Memang terbaek!

  16. AUC
    AUC January 15, 2015 at 5:36 pm | | Reply

    yeaaaaahhh….

    tapi x pernah merasa lagi nikmat brim huhuhuh 😐

  17. Yop An
    Yop An January 16, 2015 at 1:07 am | | Reply

    Alhamdulillah .
    Rezeki berpanjangan. Aku pun tak pernah rasa duit BRIM.

  18. Abdullah Idris
    Abdullah Idris January 16, 2015 at 1:07 am | | Reply

    Dari beberapa ayat yang saya baca dalam post en. titan di atas, apa yang boleh saya belajar ialah untuk berjaya dalam perniagaan, perlu ambil masa, bersabar, dan konsisten dengan teknik atau sistem yang kita yakin boleh berjaya.

    Terima kasih kerana belanja cekodok pisang, tapi satu je tak cukup πŸ™‚

  19. Nadri mohd
    Nadri mohd January 16, 2015 at 2:40 am | | Reply

    Nie baru lah truly rakyat Malaysia yg pandai berdikari..jgn mengharap sgt duit BR1M drp gomen..penulis ebook klikjer xder komen dkt sini ker!!

  20. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 16, 2015 at 3:11 am | | Reply

    tahniah kepada yang dah dapat, boleh guna untuk bayar bil πŸ™‚

  21. adarain
    adarain January 16, 2015 at 3:45 am | | Reply

    BR1M kalau digunakan untuk perkara yang boleh menambah pendapatan satu pilihan yang baik

  22. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 16, 2015 at 3:59 am | | Reply

    sambil nikmati BRIM sambil menikmati cekodok. baru semalam buat cekodok disebabkan terliur tengok sini.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:57 pm | | Reply

      Haa..

      Sila makan cekodok banyak-banyak ye.

  23. gp
    gp January 16, 2015 at 7:25 am | | Reply

    pergh. silap2 boleh belanja aku makan nasik ni 😯

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:55 pm | | Reply

      aku belanja cendol je mampu. 😳

  24. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD January 16, 2015 at 7:34 am | | Reply

    Nie bukan BRIM dah kalau tiap-tiap bulan masuk.
    Memang income tetap dah.
    Menuai hasil tanaman.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:54 pm | | Reply

      Ya.

      marilah jadi petani moden. hehe

  25. Denaihati
    Denaihati January 16, 2015 at 7:36 am | | Reply

    Cekodok pisang tu menggiurkan…heeee. Currency USD tinggi sekarang lebih besar “BRIM” ni

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:53 pm | | Reply

      haha..

      memang dah selalu dapat.

  26. onlajer
    onlajer January 16, 2015 at 8:35 am | | Reply

    banyak bro dapat bonus. kasi buat kendurilah dekat johor insha Allah aku datang πŸ™‚

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:53 pm | | Reply

      Bolehlah.

      harap lagi banyak dapat lagi bulan nih.

  27. emalinmohd
    emalinmohd January 16, 2015 at 10:49 am | | Reply

    Ni amaun kalau kumpul-kumpu, tambah sana tambah sini lebih dari BR1M ni..

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:52 pm | | Reply

      hehe..

      agaknyalah kot.

  28. blogger lelaki
    blogger lelaki January 16, 2015 at 1:23 pm | | Reply

    semua orang boleh dapat Br1m ini kalau ada kerajinan dan teknik makan semangkuk cendol sekali suap

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:51 pm | | Reply

      kena rajin, barulah ada hasilnya. hoho

  29. sensasi2020
    sensasi2020 January 16, 2015 at 5:53 pm | | Reply

    Salam bro…. lihat income selalu masuk ke akaun lu, gua pun terliur nak dapat juga…. nampaknya tahun 2015 ini kena lebih kerja keras lagi.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:50 pm | | Reply

      Ya.

      Memang kena kerja keras lagi aku ni..

  30. Abdullah
    Abdullah January 16, 2015 at 11:54 pm | | Reply

    Cekodok pisang ada uang pun ada apa lagi beli cendol lah

  31. Abdfatah
    Abdfatah January 17, 2015 at 2:03 am | | Reply

    Kena lipatgandakan usaha utk dapatkan lebihan BR1M setiap bulan dgn sistem yang tersendiri. Bukan duk merapu merabeng dgn sistem yg bukan bukan. Emas Etak rebus laa emas flight delay laa.. Skim Cekodok Pisag Emas laa.. Unotfun laa pak arab abrarr kadabrarr laa. Mcm2..

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:49 pm | | Reply

      Wahh..

      baru tahu ni ada skim cekodok pisang emas.

      Haha..

  32. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit January 17, 2015 at 3:14 am | | Reply

    Salam tuan titan.

    Duit BRIM saya serah pada Isteri.

    Almaklumlah sayang isteri… πŸ˜‰

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:47 pm | | Reply

      Ye.

      Aku tahu ko memang sayang bini.

      Hehe

  33. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 17, 2015 at 4:31 am | | Reply

    dapat duit BRIM yang boleh ditulis sendiri berapa amount adalah lebih hoyehhh

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:46 pm | | Reply

      Kalau dapat buat cam gitu..

      Memang ohsem habis la. Hehe..

  34. ahmadyani
    ahmadyani January 17, 2015 at 8:12 am | | Reply

    Belajar daripada mereka yang sudah membuktikan hasilnya….

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:45 pm | | Reply

      Ya.

      Itu yang sepatutnya dilakukan.

  35. Oja Samid
    Oja Samid January 17, 2015 at 8:15 am | | Reply

    kalau kawan2 tak update dalam FB saya pun taktahu duit BR1M dah masuk..
    apapun memang duit hasil usaha dan penat lelah sendiri itu juga yang terbaik dan puas hati rasanya. πŸ™‚

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:45 pm | | Reply

      Akhirnya dah tahu, kan? kan?

      Hehe..

  36. imran
    imran January 17, 2015 at 2:05 pm | | Reply

    untung la bonus kerajaan dah masuk.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:43 pm | | Reply

      Untung bagi yang kerja kerajaan je.

  37. AlongMisuari
    AlongMisuari January 18, 2015 at 5:46 am | | Reply

    Untung le dpat BR1M..
    Kita juga dapat tengok orang duk bersusun di bank…
    πŸ˜‰

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:40 pm | | Reply

      Nak BRIM, kena usaha lebih sikit dari biasa maa.

      baru leh dapat.

  38. Uncle Zuan
    Uncle Zuan January 18, 2015 at 8:44 am | | Reply

    lu tak pernah jemu bagi nasihat kat reader blog lu. #respect

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:36 pm | | Reply

      Tak la.

      Gua tulis ikut suka hati gua aje ni. Haha..

  39. zie fauzi
    zie fauzi January 20, 2015 at 12:51 pm | | Reply

    banyaknya komisen hang dpt.. bak sikit…

  40. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 21, 2015 at 4:38 am | | Reply

    Wow bonus ‘BR1M’ yang tiap2 bulan dari syarikat A, B , C….tu memang masyuk ja kan..tunggu tengah bulan ka kompom dapat.. πŸ˜†

  41. Safiya
    Safiya January 21, 2015 at 6:10 am | | Reply

    saya setju yg pasal belajar dengan orang yg betul.. pilih guru anda.. jangan buang masa berguru dengan org yg sendiri tak buat benda tu.. dan berguru tu sgt penting terutamanya bila nak buat business

    1. titan
      titan January 21, 2015 at 9:48 am | | Reply

      Bab pemilihan guru yang tepat tu pun main peranan besar juga sebenarnya.

      Tapi semuanya terpulang pada dri kita.

      Mahu berubah atau tidak.

  42. Datin Tyka
    Datin Tyka January 29, 2015 at 3:36 am | | Reply

    tak dapat BRIM..
    tak lepas.
    apa sebab tak lepas pon tak tau lahaii.

    1. suhiminain
      suhiminain January 30, 2015 at 12:53 pm | | Reply

      Datin layak ke dapat BR1M? Hehe

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka January 30, 2015 at 5:55 pm | | Reply

        hahahaha hampeh pnye statement ni.. layak la.. tak semua datin senang tau.. kalau datuk jatuh bankrap? heehehe

  43. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam February 5, 2015 at 10:23 am | | Reply

    Banyak betul sumber incomenya.

  44. cape banget
    cape banget February 13, 2015 at 11:16 pm | | Reply

    mobicow boleh pasang di blogspot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.