27 Responses

  1. zik
    zik January 18, 2015 at 10:08 am | | Reply

    aku memang malas… haha ..banyak komisen bos…

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:09 pm | | Reply

      Tak banyak mana.

      Sikit aje maa..

      Kena usaha lagi kuat lagi ni.

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 18, 2015 at 10:12 am | | Reply

    dah jadi rajin semalam, maka hari ni untuk bermalas-malasan πŸ™‚

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:09 pm | | Reply

      Haha..

      biasalah tu.

      Biasalah tu. πŸ˜†

  3. Azzahairi
    Azzahairi January 18, 2015 at 10:28 am | | Reply

    Kitab pink tu memang best sepanjang zaman πŸ™‚

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:08 pm | | Reply

      Harap-harap begitulah hendaknya ye.

      haha.

  4. Yop An
    Yop An January 18, 2015 at 10:33 am | | Reply

    hari ini aku jadi rajin plak sebab nak siapkan RPT. Hi hi hi … minggu depan kena hantar kat LadyBoss.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:07 pm | | Reply

      Haha..

      aku malas lagi mahu buat.

      Edit je apa yang patut.

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki January 18, 2015 at 11:26 am | | Reply

    tapi hari nie hari ahad aku yang paling rajin bro..aku rajin pi gunting rambut..hahaha

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:06 pm | | Reply

      Wahh..

      rajin betul ko gi gunting rambut tu yek.

  6. akubiomed
    akubiomed January 18, 2015 at 12:17 pm | | Reply

    Hujung minggu sudah tentu hendak bermalas-malas dirumah. πŸ™‚

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:04 pm | | Reply

      Yap.

      Sekali-sekala, kena gak malas kann..

  7. imran
    imran January 18, 2015 at 12:32 pm | | Reply

    malas tak pe asalkan duit masyuk hahaha.

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:03 pm | | Reply

      Haha..

      Itu kena usaha keras dulu.

      Baru leh masyuk. :mrgreen:

  8. Kyrul Nizam
    Kyrul Nizam January 18, 2015 at 2:44 pm | | Reply

    malas-malas pun duit masuk. Masyuk tu! πŸ˜‰

    1. titan
      titan January 18, 2015 at 6:02 pm | | Reply

      Boleh la.

      Tapi memang aku ni malas wehh.

      Haha..

  9. Alin Marlini
    Alin Marlini January 19, 2015 at 6:57 am | | Reply

    malas2 tp masyukkkkk…ok per…hhehehehe

  10. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 20, 2015 at 12:38 am | | Reply

    konsepnya kalau malas pun duit komisen masyuk maka rasanya terpaksa redha hahahha

  11. Datin Tyka
    Datin Tyka January 20, 2015 at 2:52 am | | Reply

    Malas malas pon duit masukk. Cendol satu!

  12. Hanafi Abdullah
    Hanafi Abdullah January 20, 2015 at 10:59 am | | Reply

    hari ahad memang untuk santai tahap dewa..no problem punya!

  13. zie fauzi
    zie fauzi January 20, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    point yg dia nak habaq pasai komisen tu ja.. tau dah taktik dia… hahaha…

  14. Abdullah
    Abdullah January 21, 2015 at 10:06 pm | | Reply

    kalau komisi seperti ini mestilah saya rajin buka email juga

  15. Abdfatah
    Abdfatah January 22, 2015 at 5:24 pm | | Reply

    Malas pulak nak komen. Hahaa.. Time rajin kena rajin. Time malas gak rileks dulu laa..

  16. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 23, 2015 at 1:04 am | | Reply

    sedap pulak nasi goreng USA tu…hari ni mak jemah makan kari udang dengan sotong telur masin..kenyang dah ni..

  17. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 24, 2015 at 1:19 am | | Reply

    tahniah sebab di mana-mana sahaja kitab pink tu menjadi sebutan..

  18. diana
    diana January 24, 2015 at 10:43 am | | Reply

    saya dah dapatkan kitab pink tu juga. belum sempat khatam lagi. dah le malas, tak masyuk pulak tu πŸ™„

  19. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam February 5, 2015 at 11:09 am | | Reply

    Adoi rasa malas je nk komen hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.