44 Responses

  1. Yop An
    Yop An January 23, 2015 at 12:50 am | | Reply

    ha ha ha … cam sama lak kita, kita train budak bola baling.
    budak ketot tak de masalah. main hantaran dekat. guna teknik fast break.
    shoot bola ke tanah masa nak score (lantun). Ajar le cara dive masa nak shoot.

    In sya Allah juara. Semoga menjadi JUARA.

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:41 pm | | Reply

      pasukan laki dah masuk final. Esok main.

      pasukan perempuan, tak lepas ke final.

      Tak apala.

      Team baru seminggu lebih bentuk.

      Ok la tu.

      1. Yop An
        Yop An January 25, 2015 at 2:37 pm | | Reply

        Tahniah dapat masuk final. Pasal apa awal sangat tournamentnya. Tak menyempat nak train budak.

  2. ctfand
    ctfand January 23, 2015 at 12:54 am | | Reply

    good morning encik titan..
    apesal cite bola baling tetiba gambar nasik lemak..hihi

    banyaknye komisen. ni memang nak kena study buku seo merah jambu tu.

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:42 pm | | Reply

      sebab sebelum mmain bola baling, kena makan nasi lemak dulu.

      keh keh keh.. 😈

  3. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit January 23, 2015 at 1:35 am | | Reply

    Banyak tu…

    Ada rasa cemburu “positif”. 🙂

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:44 pm | | Reply

      Tak mau la cemburu-cemburu yek. 😆

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos January 23, 2015 at 3:46 am | | Reply

    sikit ke tu titan ? hihi.. hbt jgk bro bleh ajar bola baling.. hrap2 jumpa yg tinggi2..haha

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:45 pm | | Reply

      Sikit la tu.

      Aku nak dapat lagi banyak maa..

  5. Anuar
    Anuar January 23, 2015 at 4:39 am | | Reply

    Dapat RM400++.. Banyak juga tu… Boleh beli stok cendok selama sebulan… hehehe

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:45 pm | | Reply

      stok cendok?

      apa tu wehh?

  6. Najib Ariyan
    Najib Ariyan January 23, 2015 at 4:42 am | | Reply

    alhamdullilah… rezeki mencurah2 tu… kena sedekah sikit biar bertambah… kenapa lak tetiba ada gambar nasik lemak tu… meleleh tengok

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 4:50 pm | | Reply

      kan dah sedekah nasi lemak tu kann..

      tak nak ker??

  7. blogger bumi lasinran
    blogger bumi lasinran January 23, 2015 at 6:14 am | | Reply

    semakin terinspirasi untuk cari duit juga dari internet melihat rm di atas

  8. akubiomed
    akubiomed January 23, 2015 at 7:34 am | | Reply

    Cerita bola baling, duit tetap masyuk. 🙂

  9. Hanafi Abdullah
    Hanafi Abdullah January 23, 2015 at 8:23 am | | Reply

    sibuk-sibuk pun bro…tapi gravatar Titan menjadi viral dalam dunia blogger masa kini

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 5:26 pm | | Reply

      apa benda plak yang viral ni?

      cite sikit. 😯

  10. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 23, 2015 at 9:36 am | | Reply

    masyuukkk je kojenye…

    bak sikit nasi lemak tuh 😮

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 5:27 pm | | Reply

      ambillah.

      cedok sendiri.

      ikan bilis satu sudu aje tau.

  11. Ome
    Ome January 23, 2015 at 10:20 am | | Reply

    cemburu positif 🙂 akan ku ikut jejak mu 😀

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 5:28 pm | | Reply

      tak mau la cemburu-cemburu eh.

      hehe..

  12. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 23, 2015 at 1:35 pm | | Reply

    nasi lemak affiliate tu 🙂

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 5:28 pm | | Reply

      wahh..

      produk baru tuh.

  13. siti hazreen
    siti hazreen January 23, 2015 at 2:51 pm | | Reply

    Alhamdulillah murah rezeki ☺

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki January 23, 2015 at 4:07 pm | | Reply

    masyuk bro..kasi belanja cendol la semangkuk bro

    1. titan
      titan January 23, 2015 at 5:29 pm | | Reply

      leh.

      datang banting dulu la.

  15. diana
    diana January 23, 2015 at 4:42 pm | | Reply

    wah, harapan agar sekolah lain hantar pemain pendek tu saya sokong haha.
    Good luck Tuan dan tahniah untuk komisyen.

  16. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad January 23, 2015 at 9:26 pm | | Reply

    wah gitu dengan sambal nasi lemak..
    boleh tapau banyak la nie.
    🙂

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:53 am | | Reply

      tak leh tapau.

      gua mau makan sorang. 👿

  17. Abdfatah
    Abdfatah January 24, 2015 at 2:04 am | | Reply

    Kemah molek.. Nak komisen ashadee jugok laa..

  18. hasrul hassan
    hasrul hassan January 24, 2015 at 6:24 am | | Reply

    Sedap nasi lemak tu. Uhh ngidam dibuatnya. Kenapa tak letak cendol sekali.

    Kalau menang bola baling, wajib tu kena belanja cendol dengan nasi lemak.

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:43 am | | Reply

      masa ni takde orang yang nak wat cendol.

    2. suhiminain
      suhiminain February 1, 2015 at 3:07 am | | Reply

      komisyen yang buat orang lain kelaparan. 😆

  19. rizz
    rizz January 24, 2015 at 3:59 pm | | Reply

    Alhamdulillah…rezeki mencurah-curah…

    lepas ni, bagi budak2 yang kemetot tu mkn yogurt calcium tu banyak..boleh cepat tinggi..

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:51 am | | Reply

      naik tingkatan nanti, panjang macam galah la diorang tu nanti.

      biasalah tu budak laki-laki.

  20. Aya
    Aya January 24, 2015 at 6:28 pm | | Reply

    Tahniah Titan.. terbaiklah..

    Harap dapat komisen byk macam titan juga.. 🙂

  21. myliferia
    myliferia January 25, 2015 at 8:26 am | | Reply

    waaahhh, hampir setengah ribu tuh…tahniah…hehe

    Bola baling seram skit sebab agak lasak, kalu bola jaring best…bola tampar pun saya suka, cuma kumpul point kat serve yang banyak…kiki

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:50 am | | Reply

      moga lepas ni dapat lebih lagi dari setengah ribu tu.

      tak best bola jaring. Sebab cikgu sekolah dulu larang saya main.

  22. fendy
    fendy January 29, 2015 at 4:57 pm | | Reply

    Setakat ni belum pernah dapat komisen dari Ashadee walaupun dah lama join. RM400 lebih memang dahsyat la.

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:48 am | | Reply

      Patut boleh dapat lagi banyak tu.

      Kena usaha lagi gigih la lepas ni jawabnya.

  23. Datin Tyka
    Datin Tyka January 30, 2015 at 3:04 am | | Reply

    Rm400??
    ohmak ai.
    lu jampi apa ni ha..

    1. titan
      titan January 31, 2015 at 4:43 am | | Reply

      jampi kura-kura kot.

      haha. 😈

  24. Wak Din Tiger
    Wak Din Tiger January 31, 2015 at 4:30 pm | | Reply

    Terbiaik..Kayo den kayo 😉

  25. Hafizul
    Hafizul February 3, 2015 at 3:52 am | | Reply

    Banyak sangat dah tu..hehe..emm dah lama tak main bola baling..tetiba rasa rindu nak main nih..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.