176 Responses

  1. Syira Lokman
    Syira Lokman January 26, 2015 at 1:32 pm | | Reply

    terbaik semuanyaa

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:26 pm | | Reply

      Ya.

      Semuanya memang terbaik.

      Lagi-lagi yang blog nombor 10 tu.

      Kagum betul dengan dia.

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 26, 2015 at 1:35 pm | | Reply

    bagi aku, nak susun balik secara terbalik iaitu mulakan dari no. 10 tu

    1. Skrinaku
      Skrinaku January 27, 2015 at 4:55 pm | | Reply

      ya.
      aku sokong sangat
      susun ikut bawah ke atas

    2. titan
      titan February 6, 2015 at 9:27 pm | | Reply

      boleh gak la nak susun terbalik ke..clockwise ke..anti clockwise ke..

      janji hang happy, itu dah ok dah bagi aku. haha..

  3. reezluv
    reezluv January 26, 2015 at 1:43 pm | | Reply

    ttibe rasa nak buat contest gak bulan 3 ni..ahaha..ramai plak kan

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki January 27, 2015 at 3:33 pm | | Reply

      bro nak buat kontest apa tue bro

  4. Zehn Ali
    Zehn Ali January 26, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    yang no.10 tu serius tak bleh blah… first time tengok ada senaraikan blog sendiri..tapi, kalau aku join, blog abam titan ni tersenarai jugak kot…

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:28 pm | | Reply

      haha..

      lepas aku buat camginih, ramai lah pulak yang menirunya tanpa segan silu.

      tak apa. Bukan selalu boleh syok sendiri nih.

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki January 26, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    hahaha..yang no.10 tu paling win..blog abang ensem mana?..lu boikot dia ke…hahaha

    1. titan
      titan January 26, 2015 at 2:10 pm | | Reply

      takde fekdah nak boikotnya.

      kuota aku nak tulis, sepuluh aje. kang aku tulis 20..korang tak nak baca plak.

      haha..

      1. blogger lelaki
        blogger lelaki January 27, 2015 at 3:35 pm | | Reply

        mesti baca punya bro..lu tulis gua mesti baca

      2. Ikhwan Fahmi
        Ikhwan Fahmi January 28, 2015 at 5:44 am | | Reply

        abang ensem tak rajin blog walking 😛

        1. blogger lelaki
          blogger lelaki February 14, 2015 at 1:03 pm | | Reply

          biasa la tu otai kan..cepat semput..kesian juga dekat dia mesti cepat pancait nak blogwalking banyak2 blog nie..hahaha

  6. Anuar
    Anuar January 26, 2015 at 1:53 pm | | Reply

    Blog yang disenaraikan semuanya hebat-hebat belaka.. Terutamanya blog yang ke 10 tu memang lejen.. Pemiliknya suka makan cendol dekat Banting… 😉

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:29 pm | | Reply

      betul.

      kagum betul dengan blogger yang nombor 10 tu. Suka benar makan cendol tapi tak nak ajak orang lain. Lagi teruk, selalu paksa orang lain belanja dia. huhh..

      1. cik amal
        cik amal February 12, 2015 at 4:10 pm | | Reply

        ayat perah santan ni..hahaa

  7. Najib Ariyan
    Najib Ariyan January 26, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    tahniah buat blog2 yg tercalon kat blog ni termasuk blog tuan nya sendiri… gud luck…

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:30 pm | | Reply

      ya.

      tahniah pada mereka semua.

      Semoga kita semua dapat manfaat dari semua blog diatas tuh.

  8. AUC
    AUC January 26, 2015 at 2:59 pm | | Reply

    baru kewujudan blog yg ke 10 tu hehehe

  9. duniafarisya
    duniafarisya January 26, 2015 at 3:25 pm | | Reply

    kesemuanya blog yang disenaraikan memang hebat dan terbukti kehebatan mereka.semoga mereka semua tidak segan untuk berkongsi ilmu dan kejayaan mereka dengan blogger lain

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:30 pm | | Reply

      rasanya memang diorang tak segan silu.

      Cuma biasalah tu kalau ada yang malu-malu harimau.

      normal bah begitu.

  10. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 26, 2015 at 3:25 pm | | Reply

    okey2 nak pi insafkan diri sambil makan cendol nih 😆

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:31 pm | | Reply

      haha.

      sila insaf ye.

  11. akubiomed
    akubiomed January 26, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    Dimana blog gua bro?

    1. zik
      zik January 28, 2015 at 1:56 pm | | Reply

      blog kita tak masuk cartalah bro..hehe

  12. sohoque
    sohoque January 26, 2015 at 3:51 pm | | Reply

    Fuuuh. Ada 3 jer blog yg aku selalu terjah dlm list tu

  13. Nadri Mohd
    Nadri Mohd January 26, 2015 at 3:54 pm | | Reply

    Kenapa tak masukkan blog earncent & ohcikgu sekali? blh menang byk award..

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:34 pm | | Reply

      cukuplah yang dah menang nih.

      kang menang banyak-banyak pulak, ramai plak yang sakit hati.

      hik hik hik!

  14. Si Bongkok
    Si Bongkok January 26, 2015 at 4:03 pm | | Reply

    Live dah ghupernya entri abamm titan untuk contest nie..pasnie bleh laa gak nak coba2 nasib ngan contest seo nie..

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:35 pm | | Reply

      cubalah je.

      takde siapa-siapa yang larang.

      Makin ramai yang join, lagi meriah dan meriah lagi. hoho! 😎

  15. Sembang Sukan
    Sembang Sukan January 26, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    Kriteria pemilihan yg sgt tepat..!! Terutama skali kriteria 1st tu..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:34 pm | | Reply

      memang biasanya aku tengok kriteri yang satu tu.

      haha.

  16. diana
    diana January 26, 2015 at 5:26 pm | | Reply

    Wah memang jujur menulis bab FL yang cantik haha.
    Memang bungkus yang lain-lain kalau otai dah masuk contest haha.
    Selamat berjaya Tuan

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:32 pm | | Reply

      Kalau cite pasal perempuan, kita kena jujur.

      Orang perempuan tak suka lelaki tak jujur.

  17. fazrol
    fazrol January 26, 2015 at 8:48 pm | | Reply

    Mana blog aku? ha ha..

    Tapi no 9 tue tak boleh blah. sebab nak menang laa letak tue…

    Tapi betul dia antara blogger yang lama.. Masa mula buat ohduit.. banyak tentang ebay jaa yang di kongsikan..

    Banyak aku belajar dari blog tue..

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:36 pm | | Reply

      Haha..

      biasalah tu.

      Penganjur mesti ambil kesempatan selagi bulih bahh..

  18. Jie Susanos
    Jie Susanos January 27, 2015 at 1:25 am | | Reply

    smoga berjaya..dlm 10 blog itu..blog titan byk ckp pasal komisen..hehe

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:29 pm | | Reply

      Tu la.

      Blog tu gila komisen kot?

  19. Farid Laham
    Farid Laham January 27, 2015 at 1:42 am | | Reply

    Wah semua blog hebat belaka hehe

  20. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 27, 2015 at 1:57 am | | Reply

    semua pun memang terbaik, dan hampir semua tu blog-blog yang setiap hari mak jemah jengah..kalau tak jengah sehari rasa kekurangan sesuatu..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:28 pm | | Reply

      agaknya apa yang kurang sesuatu ye..

  21. Aya
    Aya January 27, 2015 at 4:03 am | | Reply

    Aya pun dah join contest ni…

    Saja nak menguji skill SEO..

    1. Yop An
      Yop An January 28, 2015 at 1:43 am | | Reply

      Join jangan tak join.

    2. titan
      titan March 6, 2015 at 10:27 pm | | Reply

      Tu dia.

      Sorang lagi dah join.

      Hoho..

  22. blogger bumi lasinran
    blogger bumi lasinran January 27, 2015 at 4:25 am | | Reply

    aku paling suka blog denaihati dan blog terakhirlah karena aku paling sering baca bermacam artikel di blog itu

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:26 pm | | Reply

      tahniah.

      kerana menjadi seorang pembaca blog yang tegar.

  23. Cheq Eem
    Cheq Eem January 27, 2015 at 4:45 am | | Reply

    blog multess tu tak pernah masuk… boleh lah gi terjah baca tips2 carik duit….

    1. Yop An
      Yop An January 28, 2015 at 1:44 am | | Reply

      aku pernah baca beberapi kali , tapi tulisannya halus terus aku tak baca… la ni tak tau la . dah besar kot tulisannya.

      1. titan
        titan February 6, 2015 at 9:37 pm | | Reply

        tak apa.

        dah besar dah tulisannya sekarang.

        lepas nih, bolehlah pergi baca lagi ye.

    2. titan
      titan March 6, 2015 at 10:25 pm | | Reply

      Sila terjah hari-hari yek. Hehe

  24. Manan Qayyim
    Manan Qayyim January 27, 2015 at 4:53 am | | Reply

    semuanya hebat2 belaka…

  25. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD January 27, 2015 at 7:38 am | | Reply

    Betul la.
    Yang ohduit tue mmg baru kenal jugak.
    Tue pun sebab buat contest kan.
    Hehe.

    Memang hebat kesemua blog diatas.
    Masing2 ada niche tersendiri.
    Meriah hidup blogwalking setiap hari.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:24 pm | | Reply

      Kalau takde kontes ni, kompem ramai yang buat-buat tak kenal kan?

      Hehe..

  26. ctfand
    ctfand January 27, 2015 at 7:50 am | | Reply

    semua pernah terjah..dan memang the best especially kak jie yg sporting.. he he. semoga berjaya tuan.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:23 pm | | Reply

      kak jie memang orang sukan. Sebab tu sporting habis.

      Hehe..

  27. zool
    zool January 27, 2015 at 8:13 am | | Reply

    ceh blog aku takde tersenarai.. penat aku datang melawat blog ko tiap2 ari

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:39 pm | | Reply

      haha.

      takpe. Nanti-nanti akan tersenarai lah jugak.

      Kena sabar menangi dengan penuh tawaduk.

  28. Abdfatah
    Abdfatah January 27, 2015 at 10:32 am | | Reply

    No 10 memang rare. Nak kena terjah tengok jugak tu. Lejen habis wooo..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:22 pm | | Reply

      Tu la.

      Memang rare habis blog yang no.10 tu.

      Kenapalah agaknya ye..

  29. neulabs
    neulabs January 27, 2015 at 11:41 am | | Reply

    kasi lah linklove sikit kat blog MULTEES tu – bukan ramai orang kenai blog tu :mrgreen:

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:21 pm | | Reply

      Haha..

      banyak la.

      Punya ramai yang kenal.

  30. jaymiee
    jaymiee January 27, 2015 at 1:09 pm | | Reply

    yg no 10 tu antara blog favourite aku tuh….kalau nak buat blogwalking aku mesti mula dari blog no 10 tuh…hehe

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:20 pm | | Reply

      Wahh..

      ini memang kaki blog walking sejati nih.

  31. Wan Zawawi
    Wan Zawawi January 27, 2015 at 3:30 pm | | Reply

    Kesemua blog yang tersenarai tu memang ada gaya penulisannya tersendiri

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:18 pm | | Reply

      Ya, setiap satunya ada gaya yang berbeza.

      Kalau sama aje, memang bosanlah, kan?

  32. Hero Borneo
    Hero Borneo January 27, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    untung kalau dapat publisiti dalam blog ini

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:19 pm | | Reply

      Itulah kan.

      Memang untung betul mereka semua ini kan?

      Jeles saya. 👿

  33. Fendy
    Fendy January 27, 2015 at 4:52 pm | | Reply

    Kalau pakar SEO dah masuk contest habis lah kami orang-orang baru…

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:18 pm | | Reply

      Takdenya habis.

      Biasa-biasa aje.

      Sesiapa pun ada peluang nak menang maa.

  34. Datin Tyka
    Datin Tyka January 27, 2015 at 6:18 pm | | Reply

    eh mana blog gua??
    gua mula berblog dari tahun 2005 lagi tau..
    dah 10 tahun haaa.
    mesti sebab gua tak cantik kan..
    ok bagi gua fit dulu.
    2016 turn gua ok!

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:40 pm | | Reply

      haha..

      macam itulah pulak ye.

      takpe..nanti hang dah fit, aku cite dalam blog aku nih ye.

  35. Yop An
    Yop An January 28, 2015 at 1:40 am | | Reply

    ha ha ha ……… blog no.10 aku paling suka.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:17 pm | | Reply

      Tu la.

      Aku pun suka gak dengan blog no.10 tu.

      Tak tahu la pasai apa.

  36. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 28, 2015 at 1:46 am | | Reply

    kalau nak ikut memang banyak blog kesukaan mak jemah, sebab tu tak dapat nk senaraikan hahha

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:17 pm | | Reply

      wahh..

      mesti ada beratus-ratus senarai blog kesukaaan ni kannn..

  37. SentiasaPanas
    SentiasaPanas January 28, 2015 at 4:49 am | | Reply

    Blog en.titan sememangnya antara yang terbaik. Mulut lancau eh lancang, suka menyindir, pandai buat lawak tapi macam sombong, suka pompuan cantek, bukan gay..haha.. tapi terlalu memberi manfaat buat blogger yang mau bikin duit online..

    Memang rugi tak singgah baca kat blog ni.. Cuma, ebook seo pink kitab merah jambu tu mahal sangat la..keh keh

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:15 pm | | Reply

      Kitab tu tak leh murah.

      Kena mahal.

      Sebab aku yang buat.

      Haha..

  38. zie fauzi
    zie fauzi January 28, 2015 at 4:54 am | | Reply

    semua senarai blog di atas adalah paling best…. kalau tak singgah tak best plak rasanya…

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:13 pm | | Reply

      Itulah.

      Kena singgah hari-hari la jawabnya ye.

  39. nikkhazami
    nikkhazami January 28, 2015 at 7:17 am | | Reply

    bila lagi nak puji blog sendiri kan.. haha! good luck

  40. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit January 28, 2015 at 10:04 am | | Reply

    Beruntung sesiapa yang menjadi pilihan brother titan.

    Pastinya mempunyai kelebihan tersendiri.

    Saya pun nak join contest ni, insyaAllah beberapa hari lagi di blog saya.

    Kita tengok siapa yang kena.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:13 pm | | Reply

      Ya.

      Semua blog ada kelebihan tersendiri. Begitu juga pemilik blognya. Ada hensem, ada comel, ada yang kuat kacau orang.

  41. cik amal
    cik amal January 28, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    blog yang selalu amal baca secara senyap atau bising, blog kak akma, FL, Denaihati, HH dan multees.

    Tapi yang paling paling paling best bagi amal, tiada dalam senarai ni. Tak ramai yang tau rsanya..

  42. Abdfatah
    Abdfatah January 28, 2015 at 3:56 pm | | Reply

    Terjah jenguk ramai2..

  43. zara
    zara January 29, 2015 at 1:38 am | | Reply

    semuanya antara blog yang saya suka lawati..

  44. BM
    BM January 29, 2015 at 1:56 am | | Reply

    Semua yg tersenarai punya kehebatan yang tersendiri dan otai2 belaka macam tuan blog ni. All the best..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:11 pm | | Reply

      Ya.

      All da best untuk semua yang sertai kontes ini.

  45. sensasi2020
    sensasi2020 January 29, 2015 at 2:08 am | | Reply

    Salam buat pakar SEO, moga sejahtera hendaknya. Wah…wah…ambil blog sendiri sebagai top 10 Malaysia Best Blog 2015. Sememangnya blog bro kena masuk dalam list top 10. Semoga blog ahmadfaizfl.com terus lagi maju dan berjaya.

    Semoga berjaya dalam Contest SEO bro….

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:03 pm | | Reply

      semoga maju jaya.

      agi idup agi ngelaban.

  46. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin January 29, 2015 at 6:07 am | | Reply

    Banyak juga geng pakai domain ‘oh’ ini rupanya.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 10:01 pm | | Reply

      ramai.

      dah macam-macam dah jenis.

      tak reti kekadang aku nak menyebutnya sekarang.

  47. onlajer
    onlajer January 29, 2015 at 6:42 am | | Reply

    oh blog – blog ini rupanya yang paling best

  48. suhiminain
    suhiminain January 29, 2015 at 8:59 am | | Reply

    aku baca sampai licin, dari atas sampai bawah. haha.. penulisan yg menarik, sampai aku pun tak sedar, nak baca lagi dan lagi sampai habis entry ni.

    semoga berjaya en.Titan..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      Ya.

      Mohon baca setiap hari.

  49. sabree hussin
    sabree hussin January 29, 2015 at 6:25 pm | | Reply

    Aku rasa memang tepat sekali pilih blog yang ke 10 tu

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      Itulah itu.

      Aku pun rasa memang tepat pilihan yang satu tu.

  50. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 30, 2015 at 6:21 am | | Reply

    Undi kroni ni.. ini tidak adil.. tidak adil..
    All the best otai cendol

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:58 pm | | Reply

      biasalah tu kalau undi kroni.

      bila lagi. haha..

  51. Puteri Kasih
    Puteri Kasih January 30, 2015 at 10:58 am | | Reply

    blog yang tersenarai memang hebat-hebat belaka termasuk yang no 10 tu…hehehe

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:56 am | | Reply

      itulah.

      Blog no.10 tu memang best belaka.

      Haha.

  52. Sepatu Nike Murah
    Sepatu Nike Murah January 31, 2015 at 5:12 pm | | Reply

    Artikel sangat bagus yang pernah saya baca terimakasih banyak gan karena sangat membantu sekali buat saya semoga sukses selalu buat agan amin.

  53. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam February 1, 2015 at 5:34 pm | | Reply

    Terbaik semua blog2 yang direview memang menarik blog2 diorg, kalu baca kekadang rase teremosi skali hehe

  54. Faizal Fredley
    Faizal Fredley February 2, 2015 at 3:10 am | | Reply

    blog bro pun layak terima gelaran ni bro….

  55. Hafizul
    Hafizul February 3, 2015 at 3:47 am | | Reply

    Huhu…masuk gak blog dia ekk..emm cik tom..hampir lupa kat cik tom ni…sebab dah lama sangat tak singgah blog dia..kemana bertapa lah dia ni ekk…ke dah kawin…

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 11:01 am | | Reply

      entah.

      dah kahwin ke lom, gua tak tahu.

      Pergi bertapa tu kemungkinan besar la jugak.

  56. fyna
    fyna February 3, 2015 at 11:01 am | | Reply

    fyna suka blog yang no 10 tue. #eh… take note kriteria yang abang titan share kan tue.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:49 pm | | Reply

      Tu la.

      Kekadang kagum gak dengan blog no.10 tu.

      Entah apa la yang dia buat agaknya.

  57. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 5, 2015 at 4:57 am | | Reply

    blog hebat belaka ni. majoriti yang aku suka baca.

  58. adarain
    adarain February 5, 2015 at 6:34 am | | Reply

    Tahniah mereka yang tersenarai sebagai malaysia best blog 2015. Semoga terus update dengan memberi info terbaik pada pembaca. 😉

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:46 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga semua orang mendapat manfaat yang sebaiknya.

  59. mohdridzwan
    mohdridzwan February 5, 2015 at 7:54 am | | Reply

    Memang terbaik semuanya ni.
    Kerajinan mendorong kejayaan.
    Kena konsisten.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:44 pm | | Reply

      Ya.

      Diorang memang rajin dan konsiten.

      Layak digelar sebagai salah seorang peimlik dari Malaysia Best Blog 2015 ni.

  60. islam di dadaku
    islam di dadaku February 5, 2015 at 10:07 am | | Reply

    mestilah blog ini tersenarai dah tidak terbantahkan

  61. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 5, 2015 at 11:00 am | | Reply

    Semuanya hebat-hebat belaka terutamanya yang paling akhir tu..

  62. blogger lelaki
    blogger lelaki February 5, 2015 at 2:59 pm | | Reply

    bro jangan potong gua punya entri sudah la..hahaha

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:43 pm | | Reply

      takde masa nak potong entri.

      dah tak reti dah nak buat apa dah ni. haha..

  63. Siti travelog
    Siti travelog February 5, 2015 at 4:54 pm | | Reply

    Multees tu blog feveret saya jugak, tapi sekarang dah jarang lawat blog dia sebab dia lambat update.

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:39 pm | | Reply

      memang.

      berjanggut la nak tunggu dia update blog dia tu. Haha..

  64. suhiminain
    suhiminain February 6, 2015 at 12:31 am | | Reply

    post ni dah lari dari SERP, apa dah jadi en.Titan huhu…. harap-harap dapat catch up balik. aku perasan sebab en.Titan bagi pin post ni dekat sticky post.

    ni strategi en.Titan ke? semoga berjaya!

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:41 pm | | Reply

      aku tak join lagi benda nih.

      saje je memain dulu.

      haha..jatuh naik tu perkara biasa dalam permainan nih.

      kena banyak bersabaq ye.

  65. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 6, 2015 at 1:03 am | | Reply

    MJ pun banyak senarai blog yang disukai, setiap hari bagaikan tak lengkap kalau tak berkunjung termasuklah kat sini..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:36 pm | | Reply

      ohh..

      inilah orangnya yang kuat skodeng blog ni hari-hari ye.

  66. Kak Kep
    Kak Kep February 6, 2015 at 5:27 pm | | Reply

    Kak Kep kuat berangan. So yang menjadi kesukaan adalah blog orang orang berangan jugak.. Kihkihkih

  67. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 6, 2015 at 5:31 pm | | Reply

    Bertabah nak scroll baca sampai habis..tapi memang syiok gilerrr bila dah habis…banyak nilai tolak tambah yg dipelajari dengan blogger top malaysia best blog 2015 ni..tahniah untuk yang terpilih dan semoga berjaya untuk cikgu Titan

    1. titan
      titan February 10, 2015 at 4:25 pm | | Reply

      Tu la.

      Memang syok kan?

      Hehe..

  68. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit February 7, 2015 at 1:33 am | | Reply

    Titan…

    Mana artikel selepas artikel ni?

    1. titan
      titan February 10, 2015 at 4:26 pm | | Reply

      artikel yang mana ni?

      gua nda faham bah.

      kasi terang sikit.

  69. MNH
    MNH February 7, 2015 at 9:51 am | | Reply

    Sumpah tak boleh blah pilih blog yang ditulis oleh perempuan cantik je. hahaha

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:35 pm | | Reply

      ehh..

      kenapa plak tak boleh pilih diorang plakk..

  70. ikhwan
    ikhwan February 7, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    memang besar pengaruh encik ahmad faizal dalam dunia blogging.

  71. Oja Samid
    Oja Samid February 7, 2015 at 6:05 pm | | Reply

    sungguh telus komen encik titan..tp memang semua blog otai2 belaka. saya pun selalu singgah sana2. hehe..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:32 pm | | Reply

      jangan lupa untuk singgah-singgah yang kat sini-sini juga ye.

  72. Sani Yunus
    Sani Yunus February 8, 2015 at 2:58 am | | Reply

    Wahhh semua blog-blog yang Super Power ni..Memang layak diorang kita panggil Malaysia Best Blog 2015. Termasuk Encik Titan..:-)

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:28 pm | | Reply

      Ya.

      Diorang memang baik hati dan rajin belaka.

      Kekadang, kagum sejenak dibuatnya bila membaca artikel dalam blog mereka.

  73. ajumohit
    ajumohit February 9, 2015 at 2:38 pm | | Reply

    yang penting rajin update blog

  74. Kucing Comel
    Kucing Comel February 10, 2015 at 4:00 pm | | Reply

    Thanks beri maklumat yg bermanfaat dari senarai blog diatas

  75. ismail
    ismail February 11, 2015 at 5:37 am | | Reply

    aku suka yang no sepuloh tu.. hahaha.. nak angkat bakul sendiri plak ye.. tapi memang blog ni tempat aku suka melepak di kala kebuntuan..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:26 pm | | Reply

      bila lagi nak angkat bakul sendiri.

      nak harap orang lain, huh..susah sikit la. haha..

  76. MamaBard
    MamaBard February 14, 2015 at 5:30 pm | | Reply

    den baru nak start berblogwalking balik,,setakatni nampak yang dipilih hanya blogger2 lelaki je..tapi kat sini blogger2 perempuan dapat carta atas2…cayalah! nanti belanja cendol banting satu..

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki February 15, 2015 at 8:56 am | | Reply

      sebenar tak ramai pun yang pilih blog saya..hahahaha.. gurau jer

    2. titan
      titan February 17, 2015 at 4:48 am | | Reply

      haa..

      sila belanja gua cendol hari-hari.

    3. titan
      titan March 6, 2015 at 9:25 pm | | Reply

      Ya.

      Orang perempuan kita kena puji-puji awal-awal dulu.

      Nanti depa merajuk aje kerjanya.

  77. Penapis air Coway
    Penapis air Coway February 14, 2015 at 6:37 pm | | Reply

    Part penutup tu aku setuju. Tahniah sekali lagi bro sebab sentiasa tercalon. Gaya penulisan yang selamba memang mudah buat orang tertarik. Cayalah.

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:17 am | | Reply

      Ya.

      memang orang kita lebih suka dengan artikel-artikel yang ditulis sebegitu rupa.

      jadi, ambil point yang penting dan amalkan dalam blog kita.

      in-sha Allah, senang kita nak dapat apa yang kita mahukan.

  78. FitrahIbu
    FitrahIbu February 14, 2015 at 7:55 pm | | Reply

    Top4 semua memang sengaja pilih yang cun-cun ke? Haha

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:24 pm | | Reply

      Tak lah.

      Memang susun perempuan dulu, baru laki-laki.

      Orang perempuan kena dimuliakn jugak, kan?

  79. tutorial89
    tutorial89 February 15, 2015 at 10:55 am | | Reply

    wah di malasyia ternyata banyak blogger yang keren-keren yah

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:05 pm | | Reply

      Ya.

      Memang banyak yang keren-keren.

      Hehe..

  80. ahmad amiruddin
    ahmad amiruddin February 15, 2015 at 3:35 pm | | Reply

    Semoga berjaya bro..

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:18 pm | | Reply

      Ya, usaha itu tangga kejayaan.

      Sama-samalah kita berusaha.

  81. Sue Sopian
    Sue Sopian February 16, 2015 at 1:01 am | | Reply

    fuhhhh.. semuanya blog yg terbaik & best!
    good luck!

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:59 am | | Reply

      ya.

      gud luck pada mereka semua.

      harap mereka terus memberi inspirasi dan nilai kepada blogger-blogger baru tempatan dan menyerikan lagi dunia blogging tanah air.

  82. islam di dadaku
    islam di dadaku February 16, 2015 at 2:08 am | | Reply

    redmummy dan blog ini memang sama mengagumkan dalam hal buit dengan blog

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:58 am | | Reply

      tu la.

      kagum gak dengan diorang berdua tu.

      jeles pun ada.

      camana la nak jadi cam diorang eh..

  83. myliferia
    myliferia February 17, 2015 at 2:45 am | | Reply

    All the best la encik Titan.

    Hamboih, bukan main lagi mengomen…hahaha

    Maybe yang no 10 tu menang kan? boleh blanjer cendol spesel

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:57 am | | Reply

      haha..

      kalau menang tu kiranya cam bonus la.

      kalau tak menang pun tak apa.

      gua takde hal punya.

  84. Ezad Skytech
    Ezad Skytech February 17, 2015 at 3:33 pm | | Reply

    ni memang semua blog power2 ni…masing2 ada kelebihan dan keunikan tersendiri…

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:56 pm | | Reply

      Itulah.

      Memang power belaka semua blogger dan blog-blog mereka tu.

      Masih banyak lagi aku kena belajar nih..

  85. ctfand
    ctfand February 18, 2015 at 4:30 am | | Reply

    tahniah..blog tuan tersenarai juga dalam list saya..he he

    1. titan
      titan March 24, 2015 at 1:58 pm | | Reply

      ohh..

      terima kasih kerana menyenaraikannya.

      Saya tahu blog tu memang best dibaca. Hehe..

  86. OhDuit
    OhDuit February 18, 2015 at 12:57 pm | | Reply

    Secara rasminya peserta Contest Malaysia Best Blog 2015

  87. Izan
    Izan February 18, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    yang ni memang kelakar. keluar dari bawah tanah..hahaha

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:22 pm | | Reply

      hehe..

      apa yang kelakarnya keluar dari bawah tanah tu?

  88. akak vitamin
    akak vitamin February 25, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    tuah di kaki tak siapa tau. Tahniah kesepuluh-sepuluh listed blogger

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:21 pm | | Reply

      ya.

      tahniah kepada mereka semua.

      Memang berbaloi baca blog-blog mereka tu semua.

  89. puteraduyong
    puteraduyong March 4, 2015 at 5:31 pm | | Reply

    yang nombor 10 tu memang dah semulajadi terbaik hehe .. tak payah cerita pun orang semua tahu

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:20 pm | | Reply

      Yup.

      Memang setuju.

      Tak payah cerita pun semua orang dah boleh tahu.

      Terbaiklah.

  90. titan
    titan March 6, 2015 at 10:22 pm | | Reply

    terpaksa banyak kali apakah itu?

  91. nazra
    nazra March 8, 2015 at 8:30 am | | Reply

    semuanya sangat hebat. saya sokong undian ni. bila boleh mengundi ni? hehehhee

  92. akak vitamin
    akak vitamin March 10, 2015 at 12:12 pm | | Reply

    bila senarai pemenang nak keluar? kita pula tak sabar.

  93. hanif
    hanif March 10, 2015 at 1:15 pm | | Reply

    Datang menjenguk
    Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest

    1. titan
      titan March 24, 2015 at 2:01 pm | | Reply

      Ya, semoga sama-sama berjaya dalam kontes ini ye.

  94. Khairul Zamri
    Khairul Zamri March 11, 2015 at 12:13 pm | | Reply

    Semoga sukses untuk kontes ini bro

  95. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan March 12, 2015 at 4:00 am | | Reply

    Aku harap lepas ni ramai awek akan SMS, WhatsApp aku lepas terpampang no telefon aku dalam blog lu ni …

    Sikit sangat awek bermuka licin yang ada dalam address book telefon aku ni.

    1. titan
      titan March 24, 2015 at 1:54 pm | | Reply

      haha.

      mudah-mudahan begitulah hendaknya ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.