74 Responses

  1. faizuddin fuad
    faizuddin fuad February 12, 2015 at 11:03 pm | | Reply

    berduyun-duyun duit masuk dalam akaun .. perghhh
    padu bang

    1. Pakej Pelancongan ke Jepun
      Pakej Pelancongan ke Jepun February 16, 2015 at 4:45 pm | | Reply

      bolehlah sana-sini sikit.

      rezeki anak-anak.

  2. reezluv
    reezluv February 13, 2015 at 12:38 am | | Reply

    nampaknya bersaing ngan gua, kena pecut ni..ehem

  3. Si Bongkok
    Si Bongkok February 13, 2015 at 12:53 am | | Reply

    dari cerita 3 abdul : ini harta dalam negara punya…harta di luar negara ada banyak tuan… :mrgreen:

    Tahniah2 atas pencapaian abg cendol dalam affiliate.. pecut enjin turbo pon payah gak sebab drebar nie mmg skill punya orang.. 🙂

    1. Pakej Pelancongan ke Jepun
      Pakej Pelancongan ke Jepun February 16, 2015 at 4:50 pm | | Reply

      hehe..

      dalam benar maksud hang ye.

      haha.

  4. akubiomed
    akubiomed February 13, 2015 at 1:21 am | | Reply

    Sudah lama menunggu hasil dari klik jer.

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 4:53 pm | | Reply

      takpe.

      pelan-pelan nanti leh dapat gak.

      kena banyak sabar dan banyak buat kerja.

      in-sha Allah akan dapat hasil gak.

  5. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit February 13, 2015 at 2:17 am | | Reply

    Baru bermula promosi produk klikjer, belum ada hasil lagi. InsyaAllah dalam 1-2 bulan lagi. 🙂

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki February 13, 2015 at 2:03 pm | | Reply

      sama la macma aku ni..masih mencari formula terbaik

      1. Helmi Aliarit
        Helmi Aliarit February 17, 2015 at 1:35 am | | Reply

        “Dulu” saya dah merasa tiap-tiap bulan dapat komisen affiliate. Sekarang ni nak bangun kembali untuk jana duit dengan affiliate sekali lagi.

        Rasanya tuan boleh ikut cara bro titan, tak tinggal link affiliate promosi produk di setiap artikel.

        Yang penting artikel dan niche produk affiliate tak lari jauh.

  6. Aretikz
    Aretikz February 13, 2015 at 2:35 am | | Reply

    Dimana ada kemahuan, disitu ada highway.. hehe

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 4:55 pm | | Reply

      kuat sangat tengok filem kat youtube nih.

      ka?

      haha..

  7. ikhwan
    ikhwan February 13, 2015 at 4:01 am | | Reply

    buat bekalan makan cendol pun tak habis ni 🙂

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 4:57 pm | | Reply

      habis.

      tapi ambil masa bertahun gak la. haha..

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 13, 2015 at 7:19 am | | Reply

    Nasi lemak daun pisang yang memang sedap dimakan hingga menjilat jari..aduh jelesey tengok income klikjer tu 😎

    1. Pakej Pelancongan ke Jepun
      Pakej Pelancongan ke Jepun February 16, 2015 at 4:43 pm | | Reply

      ehh..

      kenapa mahu jeles plak.

      hehe..

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman February 25, 2015 at 10:33 am | | Reply

        cemburu yang bersifat positif… 😛

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki February 13, 2015 at 2:02 pm | | Reply

    nampak ranggup je ikna blis tue bro..memang sedap

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 4:59 pm | | Reply

      nasi lemak kalau sambal dah sedap..

      yang lain tak sedap pon tak apa.

  10. Azzahairi
    Azzahairi February 13, 2015 at 2:26 pm | | Reply

    Tengah usaha untk dpt komisen klikjer lepas baca ebook abam besar reezluv 🙂

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 5:01 pm | | Reply

      tu la.

      kena tanya macam-macam tips dari abam besar tu.

      mesti leh dapat banyak komisen pastu.

  11. zik
    zik February 13, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    rezeki anak tuh… hehe..

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:54 am | | Reply

      ya.

      rezeki anak-anak dan cucu-cucu.

      haha..

      kena usaha lagi kuat lagi dari sekarang ni.

  12. Siti travelog
    Siti travelog February 13, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    mantap sangat cikgu titanium hijau ni..

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:55 am | | Reply

      gua memang mantap dan hensem laksana bulan purnama.

      haha..

  13. Azlan
    Azlan February 13, 2015 at 4:43 pm | | Reply

    Thniah.. rezeki anak-anak

  14. islam di dadaku
    islam di dadaku February 13, 2015 at 9:50 pm | | Reply

    rejeki disyukuri akan terus bertambah

  15. zool
    zool February 14, 2015 at 12:07 am | | Reply

    komisen aku terima kat klikjer ni pun dalam 2+ juga.. tapi selalu 1-2 komisen je.. huhuhu ..
    tapi pun nak pecut juga sebab memang klikjer paling mudah bagiku

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 5:02 pm | | Reply

      ya.

      memang antara paling mudah.

      jadi..promosi dengan lebih hebat selepas ini.

  16. Abdfatah
    Abdfatah February 14, 2015 at 4:22 am | | Reply

    Wah.. Tu dio Mahsyuk lagi komisennya.. Tahniah byk2.

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 11:45 am | | Reply

      Biasa aje.

      Harap leh dapat lebih banyak lagi komisen selepas ini.

      Hehe..

  17. myliferia
    myliferia February 14, 2015 at 9:03 am | | Reply

    Meriahnyer email dengan komisyen 🙂

    Tapi nasi lemak tu memang comel dan cun, terliur!

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 3:57 am | | Reply

      Ya. nasi lemak tu memang cun dan seksi sekali.

      tunggu masa nak kena baham aje. haha :mrgreen:

  18. Hero Borneo
    Hero Borneo February 14, 2015 at 7:18 pm | | Reply

    nak juga makan lemak daun pisang..biasa letak atas kertas kalis minyak je..

  19. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad February 14, 2015 at 8:30 pm | | Reply

    Ishh kedekut sangat tak nak share.
    Hahaha.

    Tue dia sekali masuk sampai 5 komisen.
    Marvelos.

    1. titan
      titan February 16, 2015 at 5:09 pm | | Reply

      yela

      tak mau la share-share.

      nanti tak cukup. hehe

  20. zazazehra
    zazazehra February 15, 2015 at 12:41 am | | Reply

    wah en.titan… murah rzki.. tahniah 🙂

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:00 am | | Reply

      mmudah-mudahan bertambah la rezekinya bulan ini dan bulan-bulan yang akan datang.

      hehe..

  21. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 15, 2015 at 3:43 am | | Reply

    Kira duit je cikgu ni… Bagus ajar matematik cam ni :mrgreen:

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:06 am | | Reply

      memang dah kena ajar matematik dah kalau ikut jadual baru nih.

      sakit la kena ajar 2 subjek teras. waa..

  22. suhiminain
    suhiminain February 16, 2015 at 1:06 am | | Reply

    Tahniah cikgu, jangan ajar teknik SEO merah jambu di sekolah sudah. haha… 🙂

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:06 am | | Reply

      dah ajar pun.

      haha..

      tapi tak tahula diorang boleh amalkan atau tidak.

  23. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 16, 2015 at 3:35 am | | Reply

    Terbaik en.titan..;)

  24. intern dot my
    intern dot my February 16, 2015 at 7:13 am | | Reply

    Alhamdulillah.. murah rezeki encik Titan ye 🙂

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:15 am | | Reply

      Ya.

      mudah-mudahan akan lebih murah rezeki pada bulan ini dan bulan-bulan tahun depan dan tahun akan datang.

      aminn.. :mrgreen:

  25. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 16, 2015 at 9:06 am | | Reply

    tahniah! tahniah! nampaknya komisen yang masuk mencurah-curah. rezeki kan..

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 4:16 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan dapat lagi dalam masa yang terdekat ini ye.

  26. ismail
    ismail February 16, 2015 at 11:17 am | | Reply

    meleleh tengok nasi lemak tu.. sodap bebenor..

    1. Pakej Pelancongan ke Jepun
      Pakej Pelancongan ke Jepun February 16, 2015 at 4:43 pm | | Reply

      fuhh..

      memang mengancam nasi lemak tu maa.

      haha.

  27. Hafizul
    Hafizul February 17, 2015 at 5:35 am | | Reply

    Keh…keh…keh…

    Dengkinyaaaa… 👿

  28. onlajer
    onlajer February 17, 2015 at 5:49 am | | Reply

    pergh harus pow ni bila hang nak pergi jay bee lagi

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 1:09 pm | | Reply

      aku balik kulai esok.

      tapi aku nak makan nasi lemak sambal sotong dulu.

      baru balik.

      haha..

  29. Wan Din
    Wan Din February 17, 2015 at 7:06 am | | Reply

    Lom pernah dapat income lagi ngan klikjer.. 😥

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:51 am | | Reply

      Takpe.

      Nanti leh la dapat banyak2 gak.

      Kene usaha lebih sikit je.

  30. Sani Yunus
    Sani Yunus February 17, 2015 at 12:50 pm | | Reply

    Sedap nasi lemak tu..Mana boleh dapat ni??

    1. titan
      titan February 17, 2015 at 1:09 pm | | Reply

      boleh dapat kat google images.

  31. diana
    diana February 17, 2015 at 3:42 pm | | Reply

    Dalam sibuk2 mengejar di padang, tetap mahsyuk.
    Terbaik.
    Tahniah jadi johan juga.
    Rezeki anak memang akan mencurah2. Insyaallah

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:54 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan bertambah rezeki bulan ini dan bulan2 akan datang.

      Yehhh

  32. sabree hussin
    sabree hussin February 17, 2015 at 4:02 pm | | Reply

    Selain gambar screenshot komisyen, gambar nasi lemak tu pun cantik jugak sebenarnye!

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:57 am | | Reply

      Nasi lemak tu memang pedas tau.

  33. Sya Isya
    Sya Isya February 17, 2015 at 5:02 pm | | Reply

    dari dulu nak promote klikjer tapi tak reti tang nak amik link affiliate. haru betul aku ni. next projek lah.

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:59 am | | Reply

      Lerr..

      Ni lagi senang dari ashadee dalam bab nak ambil link affiliate.

      Takde la susah sangat pon.

  34. suhiminain
    suhiminain February 17, 2015 at 5:12 pm | | Reply

    yang terbaik dengan klikjer ni, kadar keuntungan klikjer sehingga 70%. hehe… (pelawat tengah malam)

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 12:10 pm | | Reply

      YUp.

      TU yang menarik. Boleh pergi mencecah 70% komisen.

      Memang best la siapa dapat komisen lebih rm50 tuh. :mrgreen:

  35. mohdridzwan
    mohdridzwan February 18, 2015 at 2:28 am | | Reply

    Bila Legend kata boleh dia mesti boleh punya.
    Seronok kan, kalau dah dapat jana banyak income dari blog ni.
    Kuat dah tu…

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:56 am | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Yang penting, kena wat kerja je.

  36. SuperNifz
    SuperNifz February 18, 2015 at 2:59 am | | Reply

    Eee… memang geram & jeles jerk tengok income bro tuh… tak reti aa nak wat gitu… leh ajo tak??

    http://supernifzvitamin.com/berpuasa-ketika-hamil/

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:55 am | | Reply

      Beli kitab pink tu je.

      baca dan amalkan.

  37. ieta mat saad
    ieta mat saad February 20, 2015 at 3:41 pm | | Reply

    huish… dasat giler… sekali masuk 5… memang hebatlah sifu ni. Tahniah ya sifu.

    Haish nasi lemak tu… bikin akak lapaq ja… :mrgreen:

    1. titan
      titan February 21, 2015 at 4:34 am | | Reply

      Sikit je nih.

      Saya nak dapat banyak-banyak lagi.

      Biar kalah top affiliate.abam besar tu. Hik hikk..

  38. Abdfatah
    Abdfatah February 28, 2015 at 10:45 am | | Reply

    Selonggok terus dapat komisen sambil pekena nasi lemak goreng bertemankan teh tarik kaww..

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      teh tarik dah tak minum.

      nescafe tarik tak apa lagi.

  39. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 3, 2015 at 2:47 am | | Reply

    Aduh bila la den punya nk membuahkan hasil nih, xde lagi org yang nk klik nk beli

    1. titan
      titan March 4, 2015 at 8:53 pm | | Reply

      Kena usaha lagi kuat la nampaknya ye. Hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.