55 Responses

  1. Adi
    Adi February 18, 2015 at 9:06 am | | Reply

    uikkkkk nak jadi abah dah, tahniah :mrgreen:

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:49 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar.

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi February 18, 2015 at 9:36 am | | Reply

    model tu menyerlah daripada produk hehehe

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:48 am | | Reply

      Model tu doktor tu.

      Hoho..

  3. islam di dadaku
    islam di dadaku February 18, 2015 at 9:48 am | | Reply

    unik untuk pertama kalinya jumpa energi drink yang bisa untuk ibu hamil

  4. ahmad amiruddin
    ahmad amiruddin February 18, 2015 at 11:21 am | | Reply

    wah para ibu mesti beli ni.

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:47 am | | Reply

      Ya.

      Ibu ibu boleh la cuba kalau berminat.

  5. Adam Roslan
    Adam Roslan February 18, 2015 at 4:56 pm | | Reply

    Tidak. Tak pernah dengaq lagi. Selalu dengaq pasai susu kambing saja.

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:46 am | | Reply

      Susu kambing memang da berzaman orang tahu maa..

  6. Siti travelog
    Siti travelog February 18, 2015 at 7:08 pm | | Reply

    Hmmm… boleh percaya ke ni yang boleh makan masa mengandung dan baby keluar tak apa-apa ke?

    1. titan
      titan February 19, 2015 at 12:45 am | | Reply

      In-sha Allah takde pape.

      Dah kandingannya terdiri daripada bajan yang kita biasa makan.

      Bukannya ada bemda pelik-pelik pon.

      Benda ni bukan khas untuk perempuan mengandung je..laki yang tak mengandung pun leh makan.

  7. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 19, 2015 at 2:24 am | | Reply

    Bapa minum susu apa lak ehh? :mrgreen:

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 10:07 am | | Reply

      Bapa tak minum susu.

      Bapa minum vitagen je. :mrgreen:

      1. si bongkok
        si bongkok February 25, 2015 at 7:23 am | | Reply

        ooo…vitagenn..vitagen kaler apa heh..dalam satu pek tue mcm2 kaler aaa..

  8. Nadia
    Nadia February 19, 2015 at 11:12 am | | Reply

    Wah..saya sangat2 suka nestum..semua peringkat umur boleh amalkan kan..terbaiklah!

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 10:12 am | | Reply

      orang perempuan memang suka bab makan nestum ni..

      patut selalu cepat habisss.. 😈

  9. akubiomed
    akubiomed February 20, 2015 at 3:24 pm | | Reply

    Makanan Sunnah, Insyallah ada khasiatnya.

  10. ieta mat saad
    ieta mat saad February 20, 2015 at 3:24 pm | | Reply

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tahniah sifu… tak lama dah nak jadi abah dah gitu… bebaik jaga wife tau… :mrgreen:

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 10:23 am | | Reply

      sama-sama.

      wife memang jaga saya dengan baik sekali. :mrgreen:

  11. myliferia
    myliferia February 21, 2015 at 5:30 am | | Reply

    memang tak pernah dongar pun den….

    wah, menghitung hari 3 bulan lebih dari sekarang, tahniah, nanti baby nak panggil apa, dedi kah?

    lawanya nyer model tu, wife eh? hehehe…kem salam kat dia 😛

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:42 pm | | Reply

      tak la.

      wife lagi comel dari model tu. hehe.. :mrgreen:

  12. mrhanafi
    mrhanafi February 21, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    yalah..macam best kje nes vgs ini..wajib minum bagi golongan ibu.

  13. Hafizul
    Hafizul February 22, 2015 at 4:10 am | | Reply

    Ehhh dah 6 bulan ekk..cepatnya masa berlalu..tak lama lagi dapat lah cium baby pulak..bau baby harum agi dari bau bini..hahahaha…

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:40 pm | | Reply

      bau bayi memang la gitu.

      Sekarang ni, cium bau bini je la yang dapat. haha..

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki February 22, 2015 at 11:16 am | | Reply

    tahiah bro dah nak jadi papa..semoga semuanya selamat

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:39 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga semuanya selamat sejahtera. Amin. 😉

  15. mohdridzwan
    mohdridzwan February 22, 2015 at 3:28 pm | | Reply

    Pertama kali ni dengar produk ni.
    Apapun, semoga wifey En. Titan selamat semuanya dan dapat baby yang comel.
    En. Titan pun semoga sihat-sihat selalu. Selamat ber-energy dengan Nes VGS Energy drink. Hehehehe…

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:38 pm | | Reply

      Mudah-mudahan lagi hensem dari gua.

      haha.. :mrgreen:

  16. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 23, 2015 at 6:09 am | | Reply

    ibu hamil ni biasa cepat penat, suami kena hadiahkan sesuatu untuk ibu hamil supaya dapat melalui hari-hari dengan cergas

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:08 am | | Reply

      Tu la.

      Suami-suami kena la belikan untuk bini-bini mereka kann..kannn?

  17. SuperNifz
    SuperNifz February 23, 2015 at 6:36 am | | Reply

    Tak pernah dengar lagi minuman Nes-VGS nih… TQ Bro, good info nih….
    sya dok kat Lumut.. takder masalah kalu ngidam air Nira… akakakaka…

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:16 am | | Reply

      TU la masalahnya.

      Air nira kat sana memang sedap belaka..

      1. SuperNifz
        SuperNifz February 26, 2015 at 8:26 am | | Reply

        Itu lah pasalnya bro… memang “pior’ aa rasanya…

  18. Nurinsaniah
    Nurinsaniah February 23, 2015 at 8:22 am | | Reply

    tahniah bro….

  19. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad February 23, 2015 at 8:51 am | | Reply

    Comey sungguh model tue.
    Wahh tak lama lagi nak jadi apak yea.
    Tahniah noo.
    Moga-moga semua berjalan dengan lancar.

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:18 am | | Reply

      Comel memang comel.

      Tapi bini gua lagi comel.

      Haha.. :mrgreen:

  20. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit February 23, 2015 at 9:09 am | | Reply

    Pokoknya, makanan tambahan perlu untuk semua orang.

    Suplemen dapat menampung kekurangan vitamin dan mineral yang diperlukan badan setiap hari.

  21. Sani Yunus
    Sani Yunus February 23, 2015 at 2:01 pm | | Reply

    Fuhhhh bini aku tak mengandung lagi lah bro..Tapi awek kat atas tu memang cun lah … 😉

  22. diana
    diana February 23, 2015 at 4:10 pm | | Reply

    Wah lagi 3 bulan. Semoga selamat semuanya.
    Bab budak eksen ko hado tu memang tepat.
    Dulu selalu perabis milo sampai mak sorok atas lemari.
    Kacang aje nak carik tu, modus tempat biasa aje.
    Wife hangin buatkan Nes VGS Energy Drink ajo 😀

  23. ctfand
    ctfand February 24, 2015 at 4:58 am | | Reply

    wahh..tahniah tuan! moga wife dan baby sihat2 saja dan moga semua urusan dipermudahkan nanti… amiinn…

  24. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 24, 2015 at 7:45 am | | Reply

    Banyak sangat makanan sihat untuk ibu mengandung. Kebaikannya, kita akan ada ramai genius di Malaysia menjelang 2020 Insyaa-Allah..:)

  25. Manan Qayyim
    Manan Qayyim February 24, 2015 at 9:51 am | | Reply

    untuk bapak yg mengandung (buncit) pun bagus ni… 🙂

  26. Sobri Mansor
    Sobri Mansor February 24, 2015 at 10:35 am | | Reply

    Cantik gak model produk ni. berdarah hidung…. wakaka

  27. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 24, 2015 at 10:40 am | | Reply

    pemakanan ibu mengandung ni memang kena jaga..masa ni lah suami kena tunjukkan lebih keprihatinan terutama bekalkan isteri dengan makanan berkhasiat..

  28. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan February 24, 2015 at 6:25 pm | | Reply

    Tahniah bro nak jadi ayah!

  29. JMR
    JMR February 25, 2015 at 6:33 am | | Reply

    ok noted..info bagus..leh bg try kt bini aku yg ngh 4bln pregnen..tahniah bro nak jadi bapak dah..hehe

  30. si bongkok
    si bongkok February 25, 2015 at 7:20 am | | Reply

    Pergh…komen kat bapak sama banyak komen minum Nes VGS Energy Drink ni… :mrgreen: kelas kau ahmad faizal ( nada fauziah nawi dlm iklan ribena tue! )

    Apa mandrem aaa cikgu sukan nie pakai… 😆

  31. emam
    emam February 25, 2015 at 7:29 am | | Reply

    wah, bakal jadi abah rupanya..tahniah bro. produk yang bagus..tapi kalau beli takut tak habis minum..sebab agak susah nak telan kalau jenis air ni…ahaks..kalau pil mudah sikit..sekalu gulp jer..

  32. nikkhazami
    nikkhazami February 25, 2015 at 8:32 am | | Reply

    ni first time dengar brand ni.

    nama produk dia memang up sikit

  33. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 25, 2015 at 10:25 am | | Reply

    Wah, bagusnya cikgu Titan, suami mithali gitu..belikan isteri minuman tenaga 😉

  34. Suriya
    Suriya February 25, 2015 at 2:27 pm | | Reply

    wah namanya memang gah. rasa macam nak minum tonik ubat kuat. moga selamat melahirkan. bestnya bau baby.

  35. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 3, 2015 at 2:48 am | | Reply

    Best suami sweet membantu belikan supplyment

Leave a Reply to Nurinsaniah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.