62 Responses

  1. razis
    razis February 23, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    lagi 1 peluang untuk buat duit. sekarang antara nak buat dengan tak nak jer.

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 4:37 pm | | Reply

      Ya. Nak atau tak nak aje.

      Dari kita-kita aje.

  2. Siti travelog
    Siti travelog February 23, 2015 at 4:29 pm | | Reply

    Macam Fiverr jugak la ni kan. Bezanya, Fiverr ambil 20% discount on sales. Yang ni dia ambil awal-awal sebelum apa-apa sales dibuat. Btw, sejauh mana dia punya kepoweran ni, Encik Titan?

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 4:37 pm | | Reply

      kepoweran tu tak tahu nak cakap.

      Aku pun baru aje join.

      Dah dapat duit atau dapat banyak job, baru leh sembang kencang sikit.

      La ni, baru dapat satu job. RM300 kalau kira duit malaysia la.

      Haha..

      1. Siti travelog
        Siti travelog February 27, 2015 at 1:19 pm | | Reply

        Kau buat proofreading english ke Malay, Titan? Hebat betul kalau sampai tahap boleh cek grammar english orang ni. Kagum nih!

  3. sensasi2020
    sensasi2020 February 23, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    Ha..ha…kalau main tulis oreputeh, saya angkat bendera putih tanda mengaku kalah. Inilah ruginya bila tak reti tulis bahsa inggeris. Kalau tulis pasti tunggeng-langgang.

  4. akubiomed
    akubiomed February 24, 2015 at 4:59 am | | Reply

    Nampak syarat-syaratnya pun tak berat. Boleh cari duit sampingan.

    1. titan
      titan February 25, 2015 at 2:11 am | | Reply

      Boleh aje.

      Cubalah kalau minat dan ada masa.

      HOho..

  5. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 24, 2015 at 5:29 am | | Reply

    Hmm betul gak mcm Siti cakap tu. Ada iras2 Fiver. Mungkin boleh meletop di Malaysia kalau kena gaya. Lebih-lebih lagi bila Abang Cendol yang kacak turut tolong kempen, tambah lagi lah penggunanya nanti. :mrgreen:

    1. Si Bongkok
      Si Bongkok February 24, 2015 at 5:35 am | | Reply

      Tue laa org kampung banting selalu ckp :

      Tue penangan abg ahmad faizal punya citer laa.. :mrgreen:

    2. titan
      titan February 25, 2015 at 2:13 am | | Reply

      Lebih kurang gak la macam fiverr.

      Tapi kira ok la gak. Siapa nak cuba, cuba aje.

      Try satu tahun. Kalau ok lepas tu, teruskan. Kalau tak ok, tinggalkan ajelah.

      1. SuperNifz
        SuperNifz March 5, 2015 at 1:05 am | | Reply

        Kalau ikotkan memang teringis sesgt nak try nih, tapi masa agak kurang ler pulak la nih…

  6. Si Bongkok
    Si Bongkok February 24, 2015 at 5:31 am | | Reply

    Bab bayar kwn tolak tepi laa..dah sebab en titan ckp bayar..kwn percaya la..kalo tak bayar xkan en titan sanggup muntah ke darah review site KerjaV nie kan.. 😆

    Yang lemah kwn skrg bab nak nulis pakai grammar mat salleh plak..kalo dpt job kang ternganga jek..

    Kalo pas tak en titan bleh? duit kita kongsi 2 aa brother.. :mrgreen:

    En titan ckp jek kedekut tapi baik orangnya.. 😛

    1. titan
      titan February 25, 2015 at 2:16 am | | Reply

      Dulu memang fail gak mengarang dalam bahasa luar nih.

      Tapi, belasah aje mula-mula dulu. Nanti lama-lama boleh faham dah macam mana nak tulis seperti yang client nak.

      Client pun bukanlah kejam sangat. Dia akan suruh betulkan kalau ada yang depa tak berkenan.

      Hoho..

      1. si bongkok
        si bongkok February 25, 2015 at 2:37 am | | Reply

        Client tak kejam ngan en titan sebab en titan cakap apa jek client yes yes jek…

        saya yg baru nak up nie..tulis grammar merangkak2 mau client dispute jekk nanti… :mrgreen:

        Kena tau rahsia menulis en titan laa…yg versi omputih nya..cer cer bg contoh bleh usya2 sket… 😛

  7. Zul
    Zul February 24, 2015 at 5:33 am | | Reply

    Dah lama tak ambik job. Penat pula nak ambik job.

  8. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD February 24, 2015 at 5:54 am | | Reply

    Boleh cuba nie.
    Banyak peluang boleh buat nie.
    Terima kasih bebanyak yea Mr Titan sebab sudi berkongsi. 🙂

    1. titan
      titan February 25, 2015 at 2:17 am | | Reply

      Cuba aje dalam setahun ni. Mana tau ada sinar yang menanti disini. Hehe..

      1. si bongkok
        si bongkok February 25, 2015 at 2:38 am | | Reply

        Perghh…asal gadis2 reply cenyum2 aje…kalo jantan reply..garang smcm… :mrgreen:

        1. Azeni Ahmad
          Azeni Ahmad March 3, 2015 at 4:24 pm | | Reply

          Hahaha.
          Macam tue pulak.:)

      2. AZENI AHMAD
        AZENI AHMAD March 11, 2015 at 5:46 am | | Reply

        Cupon tue ada expired date ke?
        Tak boleh guna pun.

        1. titan
          titan March 11, 2015 at 10:13 pm | | Reply

          mungkin dah expired kot.

  9. reezluv
    reezluv February 24, 2015 at 6:19 am | | Reply

    Google Ads Manager tu cambest je..ehehe..

  10. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 24, 2015 at 7:43 am | | Reply

    Hebat. Cuma rasanya terlalu hebat sampaikan susah nak join dan buat kerja-kerja tu..huhu

  11. Sani Yunus
    Sani Yunus February 24, 2015 at 10:05 am | | Reply

    Terima kasih Encik Titan..ada lagi satu projek bisnes online yang aku boleh buat..

  12. zool
    zool February 24, 2015 at 3:19 pm | | Reply

    macam best tapi aku masih sedang memperbaiki grammar dan tatabahasa jadi memang tak berani try

  13. islam di dadaku
    islam di dadaku February 24, 2015 at 10:14 pm | | Reply

    sebuah peluang baru lagi untuk dapat duit dari internet

  14. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 25, 2015 at 2:49 am | | Reply

    banyaknye cara nak dapatkan duit..mesti masyukkkk ni

  15. sabree hussin
    sabree hussin February 25, 2015 at 2:53 am | | Reply

    wah hang buat jugak TaskV.

    Super rajin ko ni

  16. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit February 25, 2015 at 8:28 am | | Reply

    Yang serius dan ada kemahiran. Setakat berangan dapat duit mudah tu boleh abaikan. 🙂

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 25, 2015 at 10:29 am | | Reply

    uish banyak cabang juga kan buat kerja di rumah ni, even kalau dapat USD100 pun mesti melompat..masyuk tu 😆

    1. myliferia
      myliferia March 4, 2015 at 9:00 pm | | Reply

      Banyak tu USD 100, boleh 10 job, memang sakan 🙂

  18. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan February 26, 2015 at 2:04 am | | Reply

    Hmm nampak menarik je Taskv.com ni, ada kerja untuk blogger tak disediakan?

    1. titan
      titan February 26, 2015 at 2:14 am | | Reply

      ada content writer, ada khas job untuk blogger.

      Boleh apply punya dan contact terus ke client.

  19. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan February 26, 2015 at 2:05 am | | Reply

    Ohh taskv.com ini lebih kurang macam Jobdirumah.com la ye … menarik ni. Dapat bayaran USD100 pun dah best ni. Hujung minggu bolehlah layan cari kerja kosong online di sini ehh

  20. SuperNifz
    SuperNifz February 26, 2015 at 8:45 am | | Reply

    Baca penerangan Bro titan nih, macam mudah jer TaskV nih.. Menariks gaks kalu join nih…

    http://supernifzvitamin.com/panjat-candi-borobodur-tatkala-hamil-7-bulan/

  21. blogger lelaki
    blogger lelaki February 26, 2015 at 12:52 pm | | Reply

    mende ni ada untuk buat grafik tak bro

  22. nadri mohd
    nadri mohd February 27, 2015 at 5:11 pm | | Reply

    Berbaloi klu join..byk diskaun yg taskv bagi..Payment plk dlm USD..mmg masyuk..

  23. Hero Borneo
    Hero Borneo February 27, 2015 at 11:38 pm | | Reply

    jika berbaloi apa salahnya..boleh gak cuba nie.

    1. myliferia
      myliferia March 4, 2015 at 8:59 pm | | Reply

      Lepas ni HB plak jadi pakcik kayooo…hehe

  24. oh-kiji
    oh-kiji February 28, 2015 at 10:26 am | | Reply

    macam menarik jer..boleh try rekemen kat member den ni..jd konsultan market research..

  25. CBM
    CBM March 1, 2015 at 2:16 pm | | Reply

    owh macam tu, hmmm… tibe2 terfikir beberapa benda lak hehehehehehehehehehe 😈

  26. n@z
    n@z March 3, 2015 at 4:47 am | | Reply

    Menarik Tertarik Kau Memang Deboom la abam titan….tq for the info

  27. Najib Ariyan
    Najib Ariyan March 3, 2015 at 7:55 am | | Reply

    terima kasih Faizal…. makin banyak peluang dah bagi ni… boleh nak tembak mana satu… boleh dicuba ni… kerap dah baca kerja2 online nih…

    thanks again

  28. maria
    maria March 3, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    baru first time dengar ni…
    banyak peluang buat duit sekarang ni..alhamdulillah

    1. myliferia
      myliferia March 4, 2015 at 8:58 pm | | Reply

      kannn, saya pun baru 1st time dengar, lepas ni keluar TaskXYZ plak 😛

    2. Sani Yunus
      Sani Yunus March 6, 2015 at 1:23 pm | | Reply

      Betul tu Maria..saya pun baru dengar.. 😐 Al maklumlah masih barulagi dalam bidang blogging ni…

  29. zik
    zik March 3, 2015 at 2:28 pm | | Reply

    kepada yang betul2 serius .. wajib daftar.. serius aku cakap…

  30. myliferia
    myliferia March 4, 2015 at 8:57 pm | | Reply

    Mak aiii, pakcik kayoooo!

    Wah, memang terror ler incik Titan boleh dapat job ribu riban…

    Anyway, thanks for sharing 🙂

  31. Suriya
    Suriya March 5, 2015 at 1:39 pm | | Reply

    sudah takde alasan lagi nak bermalas-malasan. kalau rajin zaman la ni, dia lah yang kaya.

  32. Sejarah Bangsaku
    Sejarah Bangsaku March 6, 2015 at 1:23 am | | Reply

    memang banyak jalan dapat duit bila punya skill bahasa orang putih ya

  33. :P
    :P March 6, 2015 at 5:26 am | | Reply

    Dah expired la promotion taskv ni…Mcmana ye???

  34. wawa
    wawa March 6, 2015 at 7:25 am | | Reply

    klau ade job typing best gak nih..tp klau bab btul2kan grammar mmg out skit laa..huhuh..btw thanks ya for the info..

  35. Sani Yunus
    Sani Yunus March 6, 2015 at 1:40 pm | | Reply

    Kalau pandai omputih memang senang amik job international…

  36. hafizmd
    hafizmd March 6, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    lumayan gak tu..sediakan pengerasnye…hasilnya fuuuh!

  37. BloggInspired
    BloggInspired March 7, 2015 at 2:26 am | | Reply

    Dah ada satu lagi lobuk buat duit dibongkarkan oleh encik titan. Nak dengan tak nak jer kan.

  38. si bongkok
    si bongkok March 7, 2015 at 8:34 am | | Reply

    Lubuk TaskV untuk mereka benar2 yakin dengan potensi dalam diri…kalo malas macam saya mmg takde aa.. 😆

    Cikgu sukan cakap jek malas…rajin dier diam2 jekk..tue takut dibuatnya.. :mrgreen:

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:11 pm | | Reply

      Ya.

      Siapa yakin aje boleh survive. Tak yakin..dok diam-diam.

  39. puteraduyong
    puteraduyong March 8, 2015 at 7:43 am | | Reply

    bro titan… kitab TaskV bila nak keluar?

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:10 pm | | Reply

      kitab ni tak tahu la bila nak keluar.

  40. ihsan
    ihsan March 9, 2015 at 6:18 am | | Reply

    artikel best boleh nak coba ni….

  41. muliani
    muliani May 30, 2015 at 2:37 pm | | Reply

    perkongsian yg bermanfaat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.