61 Responses

  1. AbgferOz
    AbgferOz February 25, 2015 at 12:47 pm | | Reply

    terngaga sat tengok earning dia.. heeee

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:56 pm | | Reply

      Itulah itu.

      Aku pun ternganga gak kejap.

  2. ikhwan
    ikhwan February 25, 2015 at 12:51 pm | | Reply

    ni baru sikit yang didedahkan, yang lain banyak lagi.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:57 pm | | Reply

      Yang lain tu, kena kongsi la hari lain.

      Hehe..

  3. zik
    zik February 25, 2015 at 1:26 pm | | Reply

    Fiver memang lubuk duit kalau pandai buat servis..

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:57 pm | | Reply

      Ya.

      Kalau tahu caranya, memang leh jadi lubuk ajaib ni.

  4. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 25, 2015 at 1:59 pm | | Reply

    Untung sedap banyak kalau dalam bentuk USD ni, tapi English tak berapa bagus, nak karang 2 perenggan tak pa la. Kalau panjang lebar sapa nak baca nak ambil tahu kat Fiverr tu :mrgreen:

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:58 pm | | Reply

      takpe.

      sebab itu terciptanya kamus dwibahasa.

  5. mohdridzwan
    mohdridzwan February 25, 2015 at 2:46 pm | | Reply

    Banyak sumber buat duit sebenarnya.
    Cuma rajin atau tak jer nak pulun.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:59 pm | | Reply

      kena rajin.

      jarang jutawan terhasil kalau tak rajin.

  6. Nadri mohd
    Nadri mohd February 25, 2015 at 2:56 pm | | Reply

    Payment dlm USD..lumayan banget..review dlm BM diterima tak?

  7. akak vitamin
    akak vitamin February 25, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    cantik angka bila unit nya USD. hikhik

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 8:04 pm | | Reply

      usd tu..

      memang cantek la angka-angkanya kan. hehe

  8. Abdfatah
    Abdfatah February 25, 2015 at 3:24 pm | | Reply

    Tu dia.. Buat duit dgn fiverr kaut duit usd kaww kaww.. Memang mahsyuk..

  9. Su Bongkok
    Su Bongkok February 25, 2015 at 3:40 pm | | Reply

    Perghh…skali hendak 1 post terus berdesup org komen… :mrgreen:

    Memang kelas kau ahmad faizal – ayat dari iklan ribena ( bukan vitagen kegemaran en titan ya..kaler mana tue suka vitagen..xkan ungu mesti putih kan kan… πŸ˜† )

    Ini mcm susah nak cari makan aa dengan panduan fiverr bila cikgu sukan nak bawak bdk masuk padang google…

    Kena cari pelari pecut pass baton cepat baru bleh kot pintas bdk2 cikgu sukan nie… πŸ˜‰

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 8:05 pm | | Reply

      biasa-biasa aje maa.

      haha..

  10. diana
    diana February 25, 2015 at 4:20 pm | | Reply

    Fiverr ni memang bagus untuk orang yang komited kan. Ada ranking dan turnaround time. Trainer saya dulu terer Fiverr ni buat cover ebook aje. Tak perlu terer english sangat pun ayat standard aje mintak particular kat customer.
    Tersedu-sedan juga tengok income dia sebulan.
    Memang bagus sangatttt..

    1. SuperNifz
      SuperNifz February 26, 2015 at 8:31 am | | Reply

      Saya baru 1st time dengar pasal Fever nih, tingin jugak nak belajar nih…

    2. titan
      titan March 2, 2015 at 8:05 pm | | Reply

      Ya.

      Memang meleleh habis bila tengok hasilnya itu.

  11. akubiomed
    akubiomed February 25, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    Serius menguntungkan. πŸ™‚

  12. onlajer
    onlajer February 26, 2015 at 4:48 am | | Reply

    ada je projek cikgu ni ya

  13. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD February 26, 2015 at 5:49 am | | Reply

    Memang betul la.
    Kalau bab service memang boleh duit banyak la.
    Makin banyak lubuk untuk digali.
    Nak dengan taknak je.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 8:06 pm | | Reply

      Ya.

      Nak atau tak nak aje ni.

  14. SuperNifz
    SuperNifz February 26, 2015 at 8:30 am | | Reply

    Banyak sungguh servis yang bro nih buat rupanya… memang hebat nih…

  15. zool
    zool February 26, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    memang ngam gak layan fiverr ni

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki February 26, 2015 at 12:58 pm | | Reply

    pernah juga buat servis grafik di fiverr tapi…dah lama tinggal..nak mula balik tu rasa dah tak larat..hu3

  17. Hero Borneo
    Hero Borneo February 26, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    jika nak berjaya maka banyak terbuka peluang yang ada..terpulang nak buat atau tidak..

  18. MamaBard
    MamaBard February 26, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    Hebat la..macam2 servis buat tu.. Tak berani nak tanya berapa caj iklan kat sini.. Hihi

  19. Amir
    Amir February 26, 2015 at 3:06 pm | | Reply

    sedollar = tiga hengget 6 posen..masyuk wooo.

    kena pulak kita wat servis simple-simple..dapat order, bagi link download, 2 minit siap πŸ˜‰

  20. fazrol
    fazrol February 26, 2015 at 6:00 pm | | Reply

    Tue dia.. salah satu cara buat duit lagi..
    sapu jangan tak sapu…

    1. SuperNifz
      SuperNifz February 27, 2015 at 8:07 am | | Reply

      yaa.. memari kita sapa reramai…

  21. Zaini
    Zaini February 27, 2015 at 2:32 am | | Reply

    Buat servis kos rendah tetapi untung tinggi sebab tu ramai suka.

  22. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 27, 2015 at 5:40 am | | Reply

    orang kata..kalau nak kaya kena berniaga..btol gak tu kan

    1. si bongkok
      si bongkok March 1, 2015 at 6:59 am | | Reply

      ada orang kata kat jiran belakang rumah saya selang 3 pintu laa cakap…

      JUAL AIR LIUR kat dewan2 seminar lagi masyukk ooo..takyah jom niaga pon..terus klik jek…tempah seat dalam dewan sebab tak KELOSE…seat full giler sebab pecah panggung punya cerita! :mrgreen:

  23. Siti travelog
    Siti travelog February 27, 2015 at 12:47 pm | | Reply

    Korang tak tengok earning aku lagi dgn Fiverr hahahahah (perasan mode). #lulz

    1. si bongkok
      si bongkok March 1, 2015 at 7:00 am | | Reply

      Nak tgk tapi tak sharing LINK pon…kena tuan rumah padan link nya… πŸ˜›

  24. Aretikz
    Aretikz February 27, 2015 at 2:13 pm | | Reply

    Fiver? Baru kedengaran kat telinga.. haha

    1. si bongkok
      si bongkok March 1, 2015 at 6:56 am | | Reply

      Wah..baru keluar gua ker bro…gua niah tak sejuk ker… :mrgreen:

  25. TehR
    TehR February 27, 2015 at 5:24 pm | | Reply

    patut la aku ada nampak banner fiverr sehari dua ni
    banyak untung rupanya

  26. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin February 28, 2015 at 7:00 am | | Reply

    Wah, bestnya bila dapat duit yang banyak dengan beri servis sahaja. Memamg untung orang yang ad akemahiran ni πŸ™‚

  27. Sani Yunus
    Sani Yunus February 28, 2015 at 6:37 pm | | Reply

    Kalau ada kemahiran Insyallah…apa pun boleh buat. Cuma malas aje yang jadi halangan untuk berjaya..

  28. si bongkok
    si bongkok March 1, 2015 at 4:28 am | | Reply

    jangan caya laa beb en titan cakap buat bisnes servis sedap mcm makan cendol banting dier tue…

    dier buat senyap2 jekk duit usd dengan fiverr tuee..

    kali nie dier takmo pecah lobang macam kitab jambu dier tue…

    tapi KALAU laa dier jual kitab hijau daun pisang pasal fiverr…korang nak beli tak?

    p.s: En titan kalo kurang senang sama saya DEL jekk aa heh comment blogger cap ayam mcm saya nie… :mrgreen:

    1. Siti travelog
      Siti travelog March 1, 2015 at 11:25 pm | | Reply

      Jual servis/barang di Fiverr memang lain sakan berbanding dgn microjob site lain. Korang kena kreatif. Lagipun, benda Fiverr tu mudah je nak buat. Cuma ada akaun PayPal, tak ada apa benda pelik pun.

      1. Si bongkok
        Si bongkok March 2, 2015 at 8:10 am | | Reply

        Perghh…mmg mudah ajer buat servis kat fiverr…ada acc paypal jek..

        yang sedih sakan skrg nie..acc paypal tak masuk2 duitnya…fiverr simpan ker apa xtau laa… :mrgreen:

        p.s: cik siti lain…sambil travel2 nyelam2 dalam air..sambil2 tue kocek paypal masyukk…cer cer turun sket ilmu tue… :mrgreen:

  29. Mama Nadia
    Mama Nadia March 1, 2015 at 2:07 pm | | Reply

    Wah..dgn servis ja kalah gaji pengarah ofis mama en. titan
    haha

  30. CBM
    CBM March 1, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    Huwallawei… banyak gak benda yang boleh dijadikan servis eh? tak sangka la pulak, hebat la bro ni.

  31. islam di dadaku
    islam di dadaku March 1, 2015 at 8:53 pm | | Reply

    fiver ini memang banyak yang berjaya menggunakannya sampai 3 angka sebulan

  32. Maz Jamal
    Maz Jamal March 2, 2015 at 1:49 am | | Reply

    wahh..wahhh…wahh…very nice sharing..den bru yo berjinak2 memblogging…dlu den beli brg melalui blog, owner blog dtg rumah, dah rasa mcm artis dtg..punya excited smpi lupa hilang makan minum..

  33. suhiminain
    suhiminain March 2, 2015 at 4:49 am | | Reply

    prospe luar negara lagi besar. macam tu la. πŸ™‚

  34. suhiminain
    suhiminain March 2, 2015 at 4:50 am | | Reply

    Lupa pula, di Malaysia boleh try Ilancee.com untuk iklankan servis. kalau dulu ada murahnya.my, tak pun gunakan majalah.com πŸ™‚

  35. hafizmd
    hafizmd March 2, 2015 at 1:36 pm | | Reply

    terbaiklah!

    kalau pandai cari lubang..masyuklah kat fiverr

  36. zul
    zul March 2, 2015 at 3:47 pm | | Reply

    power! itu sahaja yang mampu ku luahkan!

  37. ahmad amiruddin
    ahmad amiruddin March 2, 2015 at 3:55 pm | | Reply

    servis dari ilancee

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 3, 2015 at 2:51 am | | Reply

    Macam2 cara nk buat dengan internet ni, yang penting kena rajin mencari ilmu

  39. adarain
    adarain March 3, 2015 at 6:54 am | | Reply

    berpuluh-puluh email masuk tanda banyak pendapatan masuk. masyukk lagi2x guna dolar plak tu.

  40. sabree hussin
    sabree hussin March 4, 2015 at 12:09 am | | Reply

    Pergh servis apa agaknya ya yang boleh dapat sampai macam tu sekali

  41. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 4, 2015 at 8:18 am | | Reply

    buntang biji mata tengok angka yang dah di ‘convert’ ke RM, banyak tuuuu πŸ˜›

  42. Muaz
    Muaz March 9, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    terbaik tuan,
    walk the talk..

  43. Mohd Munzir
    Mohd Munzir March 11, 2015 at 2:29 am | | Reply

    terbaik tuan, jangan lupe next month service kena GST tuan.. πŸ™‚ jangan marahh aaa πŸ˜†

  44. Azzahairi
    Azzahairi March 30, 2015 at 10:55 am | | Reply

    Bayaran dalam USD tu. Untung jugak erk. Nak buat partime pun boleh untuk tambah pendapatan.

  45. syami
    syami May 13, 2015 at 4:47 am | | Reply

    peh, byk order tu, apa la servis yg dia buat..

Leave a Reply to Hero Borneo Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.