28 Responses

  1. islam di dadaku
    islam di dadaku February 22, 2015 at 12:58 pm | | Reply

    nak cakap apalagi memang terbaiklah bro dalam bidang afiliasi

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 2:31 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Orang lain ramai yang dapat 4-5 angka sebulann

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi February 22, 2015 at 1:03 pm | | Reply

    kalau boleh maintain pun dah kira cantik bro.

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 2:32 pm | | Reply

      Boleh la sikit-sikit.

      Harap pahni leh dapat lagi banyal-banyak dengan lebih konsisten.

  3. mazlan
    mazlan February 22, 2015 at 2:06 pm | | Reply

    terbaik bro 😉 😉 😉

  4. zool
    zool February 22, 2015 at 3:09 pm | | Reply

    memang best kalau dapat affiliate ni.. tang ashadee ni aku kureng sikit.. jarang benau nak masyuk nya

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:22 pm | | Reply

      Takpe.

      Usaha lagi sampai la dapat.

      Boleh tu.

  5. Si Bongkok
    Si Bongkok February 22, 2015 at 3:11 pm | | Reply

    Pergh..memang tak terkalah hasil affiliate en titan…cemburu kami yang baru nak up nie.. 😆

    Memang semua rahsia ada dalam kitab jambu en titan heh..ingat kalo dapat saguhati contest seo ni, nak angkat laa kitab jambu nie..:)

    p/s: Takde jualan murah cuti sekolah ker en titan kitab tue? 😈

    1. titan
      titan February 22, 2015 at 4:13 pm | | Reply

      Memang takde.

      Dan susah nak ada. Haha.. :mrgreen:

      1. Si Bongkok
        Si Bongkok February 24, 2015 at 9:05 am | | Reply

        Hari ni takde kan..esok pon takde…lusa pon takde juga..

        Mana tau sempena besday bini-bini en titan sayang ker…sempena dapat anak comel yang tinggal beberapa bln lagi tu ker..

        En Titan kan baik lagi kacak orang… :mrgreen:

        1. titan
          titan March 6, 2015 at 11:06 pm | | Reply

          Takde.

          Memang takde dah.

          Haha.. :mrgreen:

  6. mohdridzwan
    mohdridzwan February 23, 2015 at 2:51 am | | Reply

    Superb…terbaik…terbabom…
    Seronok tengok duit tu ha. Klaau dapat lagi seronok. Hehe.

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 9:54 am | | Reply

      Itulah.

      Ayam madu empat tu memang sedap bila dapat makan tau.

      Hehe.. :mrgreen:

  7. ismail
    ismail February 23, 2015 at 5:42 am | | Reply

    pooh… banyak tol.. sodap tu..bile nak belanje ayam madu ni

  8. akubiomed
    akubiomed February 23, 2015 at 5:43 am | | Reply

    Menu dalam post ini mengiurkan. 🙂

  9. SuperNifz
    SuperNifz February 23, 2015 at 6:50 am | | Reply

    Hadoii… dia share laieee…eeee tak abih2 nak jeleskan org jerk tau dia nih… eeee… 😥

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:09 am | | Reply

      Mana ada nak bagi orang jeles.

      Nak bagi orang tambah semangat aje sebab banyak semangat yang dah hilang.

  10. onlajer
    onlajer February 23, 2015 at 7:13 am | | Reply

    best betul dapat komisen ,nak kena usaha lagi ganas nih

    1. titan
      titan February 23, 2015 at 10:12 am | | Reply

      Ya.

      Sila usaha lagi dengan lebih ganas dan keras ye. Hehe

  11. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit February 23, 2015 at 8:43 am | | Reply

    Dah lah tengah lapar… 😆

    nampak pula gambar ayam tu.

  12. Sani Yunus
    Sani Yunus February 23, 2015 at 1:58 pm | | Reply

    Ni nak open table apa? Kat mana? Cendol banting? Habak mai aje bila?

  13. reezluv
    reezluv February 23, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    Ashadee gua surrender awal-awal..lu punya umpan tu macam dah pacak lama..haha..:D

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 11:39 pm | | Reply

      Takdenya pacak lama.

      Gua kasi pagar ketat sikit ja.

  14. Abdfatah
    Abdfatah February 23, 2015 at 8:26 pm | | Reply

    Kena usaha.. Byk2 kali dan ulangkaji byk2 lagi.. Teruskan berusaha..

  15. Sweet Amanee
    Sweet Amanee February 24, 2015 at 7:11 am | | Reply

    Saya ni baru nak bertatih..kena banyak-banyak usaha..Insyaallah akan ada hasilnya nanti

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 11:28 pm | | Reply

      Tak apa.

      Pelan-pelan.

      Tak perlu nak laju-laju sangat.

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki February 26, 2015 at 12:49 pm | | Reply

    masyuk bro..belanja cendol satu.. :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan March 6, 2015 at 11:25 pm | | Reply

      mehh..

      meh datang banting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.