48 Responses

  1. ikhwan
    ikhwan March 1, 2015 at 6:28 pm | | Reply

    masa untuk berehat, biar maikel take over.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:31 pm | | Reply

      Maikel tengah take over la ni.

      HIhi.. :mrgreen:

  2. fazrol
    fazrol March 1, 2015 at 6:43 pm | | Reply

    Aku pun dah start dah…
    Berjangkit lepas baca entri nie laa…

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:32 pm | | Reply

      Bagus la kalau dah kena jangkit.

  3. islam di dadaku
    islam di dadaku March 1, 2015 at 8:46 pm | | Reply

    peringatan untuk selalu ingat akan kesehatan dan ujian akan kesabaran

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:39 pm | | Reply

      Ya.

      Kita kena selalu beringat.

      Hidup ni sementara aje.

  4. Siti travelog
    Siti travelog March 1, 2015 at 11:23 pm | | Reply

    Demam sebab musim summer kat Malaysia ni lain macam summer dia. Semoga cepat sembuh la cikgu.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:40 pm | | Reply

      Ya.

      Memang tengah musim sekarang ni.

      Sana-sini selsema kena sedut.

  5. diana
    diana March 2, 2015 at 4:16 am | | Reply

    Semoga cepat sembuh cikgu.

    Mengajar sambil selsema mesti seksa tu.

    Lagi seksa makan tak berasa tu. Baru tahu sedap betul makan selama ni hehe.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:41 pm | | Reply

      Memang seksa gak la menjerit sana-sini tadi.

      Tak larat dah nak kejar budak-budak nih. Haha

  6. mohdridzwan
    mohdridzwan March 2, 2015 at 4:35 am | | Reply

    Get well soon Legend.
    Take a good care. Ambe baru baik jer. Minggu lepas kena dah.
    Kalau ia salah satu asbab untuk cuci dosa, Alhamdulillah.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:43 pm | | Reply

      legend la sangat. Haha..

      yup, mungkin nak cuci dosa. Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

      1. mohdridzwan
        mohdridzwan March 3, 2015 at 3:27 pm | | Reply

        Tak sihat pun leh update blog…bukankah hebat?

  7. zool
    zool March 2, 2015 at 4:46 am | | Reply

    boleh amik MC la camni.. terbaek

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:44 pm | | Reply

      Susah ambil MC.

      Nanti budak-budak serang rumah gua.

  8. suhiminain
    suhiminain March 2, 2015 at 4:47 am | | Reply

    semoga cepat sembuh en.Titan 🙂

    jangan lupa ambil MC, nanti berjangkit dengan anak murid pula. hehe…

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:45 pm | | Reply

      Yehh..

      mari jangkitkan dengan semua orang. hehe 😈

  9. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 2, 2015 at 6:24 am | | Reply

    musim juga sekarang ni banyak sakit berjangkit, selsema dan batu. cuaca panas kan sekarang..

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:46 pm | | Reply

      Yup.

      Tengah musimnya.

      Ramai gak cikgu yang kena sesema nih.

  10. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 2, 2015 at 6:34 am | | Reply

    Saya pun tengah selesema. Mula-mula anak-anak yang kena, kemudian isteri dan sekarang giliran saya pula.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:46 pm | | Reply

      Wahh..

      ini memang happy family. :mrgreen:

  11. Si bongkok
    Si bongkok March 2, 2015 at 7:58 am | | Reply

    Alamak cikgu sukan kena virus selsema…xpe dulu sakit2 maikel jaga..

    skrg sakit2 ehm ehmm peluk cium boleh jaga..kan best tue..

    Kejap sangat tak pelok aritue..seminggu mana ckup.. :mrgreen:

    p/s: dapat cash kat dunia sakit2 macam mana pon cikgu sukan kita boleh laa lagi ikhtiar…nie kenkadang cash yg tak sempat ikhtiar kat dunia..minta2 dijauhkan.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:48 pm | | Reply

      Sekali-sekala kena selsema macam ni pun ok gak.

  12. onlajer
    onlajer March 2, 2015 at 10:52 am | | Reply

    apa lagi telan ubat pastu tidur awal Insha Allah baik la tu

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:49 pm | | Reply

      Dah telan.

      Dah tido tadi.

      La ni, tak leh nak tido dahh.

  13. hafizmd
    hafizmd March 2, 2015 at 1:34 pm | | Reply

    masa utk berehat sebentar…sila sediakan payung sebelum hujan =)

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:50 pm | | Reply

      Ya.

      Aku memang ada lebih dari 10 kaki payung kat rumah ni.

      Tu tak campur yang dalam kereta bini lagi.

  14. reezluv
    reezluv March 2, 2015 at 3:07 pm | | Reply

    gua punya sakit dah lepas dah haritu..hohoh..bagus gak sakit ni sebenarnya..dalam badan nanti dh ada antibodi..:D

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:51 pm | | Reply

      bak sikit antibodi lu sikit.

  15. blogger lelaki
    blogger lelaki March 2, 2015 at 3:56 pm | | Reply

    gua pun baru nak sembuh nie bro dari demam

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:52 pm | | Reply

      apsal semua orang nak demam aje nih.

  16. akubiomed
    akubiomed March 2, 2015 at 3:59 pm | | Reply

    Itu tanda perlu berehat sebab kerja kuat sangat.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:53 pm | | Reply

      Yela. Yela.

      Gua gi tido la ni. :mrgreen:

  17. Sani Yunus
    Sani Yunus March 2, 2015 at 5:43 pm | | Reply

    Dah tak risau dah ..sakitkan ada orang tenggokkan 😉
    Moga cepat sembuh ya En Titan

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:55 pm | | Reply

      Tapi bini gua jauh maa..

      nak peluk, nak cium pun kena jarak jauh..

  18. amir
    amir March 2, 2015 at 7:53 pm | | Reply

    Kesian huhu..
    Moga cepat sembuh.. 😛

  19. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 3, 2015 at 2:52 am | | Reply

    Musim skrg ni, dengan musim panasnya. Lagipon 1 cara nk rest sebab kadang2 bila sihat semua benda nk buat.

  20. imam fahrudin
    imam fahrudin March 3, 2015 at 6:45 am | | Reply

    cuaca tak menentu bisa bikin sakit harus banyak rehat, 🙂

  21. sabree hussin
    sabree hussin March 4, 2015 at 12:13 am | | Reply

    teori ni nampak macam ada betulnya, sebab aku pun dah mula rasa macam nak jatuh sikit. Pedih2 je tekak aku 😕

  22. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 4, 2015 at 8:13 am | | Reply

    Dah tak nak kena patuk dengan virus ni lagi dah, sengsara sebab habis infection kat leher dan hidung semua… 😥

  23. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2015 at 11:00 am | | Reply

    Biasa la tu, peringatan dari Allah supaya pakai topi kalau masa jasmani..;)

  24. Oja Samid
    Oja Samid March 4, 2015 at 11:05 am | | Reply

    get well soon..musim2 panas mcm hie, macam2 penyakit senang datang. 😉

  25. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 4, 2015 at 11:49 am | | Reply

    dok baca pasal selsema ni, MJ pun dah terjebak, musim panas ni jaga kesihatan semua..

  26. SuperNifz
    SuperNifz March 5, 2015 at 12:41 am | | Reply

    Nasib baik dah makan suppliment sesiap sblm bukak & bace citer nih.. perh….

  27. Mama Nadia
    Mama Nadia March 5, 2015 at 6:57 am | | Reply

    alhamdulillah..peringatan utk diri ini jua huhu

  28. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 6, 2015 at 6:43 am | | Reply

    Yes! dah sembuhd ari virus ni. barulah rasa macam orang. berapa hari ni rasa tak macam orang.

  29. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:23 am | | Reply

    Hahaha..saya baca laju-laju jer artikel ni..kot nanti kena patuk ngn virus ni gak…

  30. muliani
    muliani April 7, 2015 at 5:36 pm | | Reply

    jaga diri. nanti takde dahla blog yg best best hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.