42 Responses

  1. saimi ramlan
    saimi ramlan March 2, 2015 at 11:35 am | | Reply

    Blogger paling rare ialah yang tulis artikel nie

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:25 pm | | Reply

      tu la.

      dah demam selsema pun nak tulis artikel lagi. haha

  2. wafacw
    wafacw March 2, 2015 at 12:01 pm | | Reply

    πŸ˜€
    kalau rare menulis tu mungkin ya…tapi sure dah tak kan menyumbang punya.. hahahaha…

    Great thought πŸ™‚

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:26 pm | | Reply

      Haha..

      memang dah rare menulis sekarang nih.

  3. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 2, 2015 at 12:35 pm | | Reply

    Woik disqualified penganjur, nanti penganjur balas balik ehhh.. :mrgreen:

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 3:53 pm | | Reply

      celah mana nak balas balik?

      haha.. 😈

  4. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 2, 2015 at 1:08 pm | | Reply

    tetap sokong encik titan hohoho.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:27 pm | | Reply

      Terima kasih kerana menyokong gua selamanya, dulu kini dan sekarang.

      hehe

      1. SuperNifz
        SuperNifz March 5, 2015 at 1:09 am | | Reply

        Saya pun nak sokong abe Titan jugak aa… sokong!!! (err….)

  5. akubiomed
    akubiomed March 2, 2015 at 3:47 pm | | Reply

    Wah ramai yang bersungguh-sungguh bersaing cabaran ini. Selamat berjaya.

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:27 pm | | Reply

      Takde bersungguh sangat.

      Sungguh biasa-biasa aje. Haha..

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki March 2, 2015 at 4:00 pm | | Reply

    nak jadi rare tu bagi gua kena secara semulajadi bukan dibuat-buat..hehehe

    1. titan
      titan March 2, 2015 at 7:29 pm | | Reply

      dah nama pun benda rare.

      memang susah la nak buat atau nak dapat.

  7. Sani Yunus
    Sani Yunus March 2, 2015 at 4:44 pm | | Reply

    Yang paling Best blogger yang pilih blog sendiri….
    Tapi gua pilih Ahmadfaizal.com heh.heh..memang RARE..

  8. islam di dadaku
    islam di dadaku March 2, 2015 at 11:23 pm | | Reply

    wah salute selesma tambah rajin semua komentar pun dah dijawab

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 3, 2015 at 12:17 am | | Reply

    Sokong sokong sokong cikgu Titan..artikel paling rare yang saya suka menyibuk nak baca πŸ˜†

  10. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 3, 2015 at 3:01 am | | Reply

    Terbaik le, memang best follow blog diorg nih

  11. diana
    diana March 3, 2015 at 4:27 am | | Reply

    Bab kena kuruskan budak gemuk tu lawak haha.
    Rare tu macam x factor kan, susah juga nak carik.
    Tulis dengan jiwa, rasa, rempah-ratus semua cukup.
    Orang akan datang berkali-kali dan teringat untuk jenguk blog.
    Ada undian sms tak? Boleh la afundi wakakak

    1. SuperNifz
      SuperNifz March 5, 2015 at 1:11 am | | Reply

      Kan… mak gemok..bapak gemok… anak pun gemok… haduihhhh….

  12. si bongkok
    si bongkok March 3, 2015 at 9:14 am | | Reply

    Memandangkan memang dah kalah..lagi2 dengan cikgu sukan yg suka bersenam bersama-sama anak-anak murid GEMM yg hanya pandai klik klik jer dengan laptop ngan smartphone..pasrah jek laa.. πŸ˜†

    Nak celen org lama mmg susah..

    Nak jadi famous mcm cikgu sukan pon susahh..

    Nak jadi rare mcm cikgu sukan..lagi laa susah rasanya…

    Yang boleh jadi pembantu am rendah kat sini isi borang2 komen jadi laa… πŸ˜‰

  13. mohdridzwan
    mohdridzwan March 3, 2015 at 3:20 pm | | Reply

    Owner blog ni pun sangat RARE.
    Masing-masing ada kekuatan tersendiri. Cuma perlu lap bagi kilat ja.

  14. zik
    zik March 3, 2015 at 3:22 pm | | Reply

    aku dah lama disqualified…haha

  15. sabree hussin
    sabree hussin March 4, 2015 at 12:16 am | | Reply

    Nak kena jadi blogger yang RARE. Bila dah masuk level RARE tu, bila ada contest atau event apa2 memang akan jadi laku keras punya

  16. maria
    maria March 4, 2015 at 10:28 am | | Reply

    tiffinbiru tu memang manjang telan air liur kalau baca blog dia

    1. SuperNifz
      SuperNifz March 5, 2015 at 1:10 am | | Reply

      Tau tak per… yang peknen jgn haruih nak g tinjau2 blog tuh… bahayaaa…

  17. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2015 at 10:57 am | | Reply

    Tahniah en.titan. Blog ni memang layak dapat bebelan eh..undian..;)

  18. zul
    zul March 4, 2015 at 12:55 pm | | Reply

    blog ahmadfaizal rare dan kemah-keming, dop gerak-geri.

  19. SuperNifz
    SuperNifz March 5, 2015 at 1:08 am | | Reply

    Huh… anak-anak la nih memang stamina depa agak kurang aa… sbbnya pagi & ptg sekolah,… balik sekolah sesiap nak magrib & tusen plak… hurmm…

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 4:17 am | | Reply

      sebab tu mak bapak kena main peranan.

      mudah sikit kerja cikgu lepas ni.

  20. SuperNifz
    SuperNifz March 5, 2015 at 1:12 am | | Reply

    Comeynyer si Fatin Liyana Asri… nature jerk nmpk… 😳

    Fatin Liyana Asri

  21. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 5, 2015 at 1:56 am | | Reply

    suka baca dan follow blog-blog hebat ni

  22. Mama Nadia
    Mama Nadia March 5, 2015 at 7:46 am | | Reply

    memang rare sungguh en titan ni hehe

    apapun,semua list tu saya salute!

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 4:16 am | | Reply

      Saya memang barang RARE.

  23. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 6, 2015 at 6:45 am | | Reply

    blog-blog tersenarai tu memang otai semuanya..MJ baru nak kenal dunia, selalu rujuk blog-blog glamer ni, termasuklah blog ni.

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 4:16 am | | Reply

      takapa.

      rajin-rajinlah berkenalan dengan mereka.

  24. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 6, 2015 at 6:46 am | | Reply

    skill yang tersendiri, kalau menulis dari hati itu yang orang suka nak berkunjung. ibaratkan kalaus ehari tak baca blog dorang maka rasa tak lengkap pulak..

  25. Siti travelog
    Siti travelog March 6, 2015 at 3:57 pm | | Reply

    Blog aku ada 2 orang je undi huhu tapi ok la kan bagi blog baru, dari takdek langsung.

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 4:15 am | | Reply

      okeh la tu.

      daripada tak ada langsung kan?

  26. ihsan
    ihsan March 7, 2015 at 3:13 am | | Reply

    Pengen juga lah nak jadi juara ni haaaaa, nice info … πŸ˜€ πŸ˜€

  27. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 11, 2015 at 4:00 am | | Reply

    Bila la nak rase jadi best blog macam ni…kena kuatkan usaha la macam ni

  28. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:21 am | | Reply

    Huhu…boleh pulak dia buat artikel macam ni..haha

  29. muliani
    muliani April 7, 2015 at 5:29 pm | | Reply

    smua terbaik. termasuklah penulis blog ini sendiri. anda smmgnya hebat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.