49 Responses

  1. reezluv
    reezluv March 4, 2015 at 3:49 pm | | Reply

    dah dah..duk kat Ashadee je diam diam..ahahaa

    1. titan
      titan March 4, 2015 at 3:52 pm | | Reply

      Haha..

      rilek la beb.

      Sesekali, dok kat tempat lain pun best gak. 😈

    2. Sani Yunus
      Sani Yunus March 5, 2015 at 1:49 pm | | Reply

      Demam pun duit Masyuk…Power 😉

      1. titan
        titan March 7, 2015 at 4:19 pm | | Reply

        Tu kerja dulu-dulu punya tempias maa.

        Time demam, tidur dan peluk bini aje la jawabnya.

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 4, 2015 at 4:01 pm | | Reply

    nasib baik dah beli kitab pink hehehe.

    1. titan
      titan March 4, 2015 at 4:11 pm | | Reply

      kalau rajin, leh la beli lagi sekali.

      haha..

    2. Sani Yunus
      Sani Yunus March 5, 2015 at 1:50 pm | | Reply

      Terima kasih banyak Kitab yang Poweranger ni En Titan.

  3. Azhar
    Azhar March 4, 2015 at 4:19 pm | | Reply

    untunglaaa..kita ni nk merasa komisyen dari ashadee time ada exam spa ja la..aff RLTK..haha

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:35 pm | | Reply

      oklah tu.

      at least ko dapat gak komisen masa tu.

      haha..

  4. myliferia
    myliferia March 4, 2015 at 9:03 pm | | Reply

    Tunggu kitab pink bertukar jadi red lah plak…hihihi

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:36 pm | | Reply

      susah nak jadi red.

      sebab tak berapa gemar guna warna red. Penggunaan energi terlalu tinggi.

  5. Anuar
    Anuar March 5, 2015 at 12:31 am | | Reply

    Tahniah… Memang terbaik dari Cikgu Titan.. 😉

  6. SuperNifz
    SuperNifz March 5, 2015 at 12:42 am | | Reply

    Tuh dia… lengkap sudah itu virus menyerang.. tahniah ya abe Titan…

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 10:31 pm | | Reply

      amboi.

      ornag sakit..dapat tahniah ye. 👿

  7. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 5, 2015 at 1:34 am | | Reply

    Tak habis-habis lagi ke komisen tu en. titan hehe

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 10:30 pm | | Reply

      Mudah-mudahan tak habis.

      Biar dapat banyak-banyak lagi.

  8. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 5, 2015 at 1:54 am | | Reply

    musim batuk, selsema dan demam. tiga serangkai ni bermusim tapis eorang blogger tetap masih ada juga entry ehhehee

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:37 pm | | Reply

      ini memang dah jadi makanan ruji setiap tahun.

      memang akan kena gak 1-2 kali dalam setahun.

  9. adarain
    adarain March 5, 2015 at 3:22 am | | Reply

    masyuk!! dah sampai 40 komisyen dapat.

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:38 pm | | Reply

      sebenarnya dah lebih dari 40 kali.

      tapi terpaksa selaraskan sebab ashadee dah tukar nama.

  10. mohdridzwan
    mohdridzwan March 5, 2015 at 3:32 am | | Reply

    Sakan ke-masyuk-kannya tu En Titan.
    Hebat!

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:40 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Ada lagi ramai yang lebih hebat. 😳

  11. akubiomed
    akubiomed March 5, 2015 at 5:18 am | | Reply

    Bila nak siap versi ke 2?

    1. titan
      titan March 5, 2015 at 12:10 pm | | Reply

      lambat lagi.

      tapi lebih kepada bercerita dan hal teknikal la.

      1. Siti travelog
        Siti travelog March 6, 2015 at 3:54 pm | | Reply

        Aku duk tunggu versi baru jugak ni, maklumlah sekarang Google gigih duk update search result dia.

        1. titan
          titan March 7, 2015 at 4:41 pm | | Reply

          tunggu ajelah.

          tak tahu bila nak siap memandangkan aku ni memang malas.

  12. zool
    zool March 5, 2015 at 1:20 pm | | Reply

    minum lemon memang bagus time panas2 ni..
    panas je tengok komisen ko ni

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:42 pm | | Reply

      yela.

      yelah, aku gi cari lemon jap.

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki March 5, 2015 at 1:44 pm | | Reply

    mak ai air lemon tu memang sedap bro

  14. emam
    emam March 6, 2015 at 2:41 am | | Reply

    yang ke 40 dah 😯 😯 😯

    apapun tahniah.

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:45 pm | | Reply

      mudah-mudahan akan terus dapat yang ke seribu ye.

      hehe..

  15. diana
    diana March 6, 2015 at 5:23 am | | Reply

    Oh ada kitab 2.0 ke?
    Rugi sape tak beli. Saya paling suka penerangan tentang menulis dgn r??? dan j??? tu haha.
    Kitab tu mengajar bukan saja carik duit dengan blog, tapi menulis dengan berempah-ratus dan berskill gitu. Saya masih lagi belajar.
    (p/s: sila bagi diskaun kitab 2.0 kat saya hehe)

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:48 pm | | Reply

      belum keluar lagi la.

      siapa yang beli versi 1.0, akan dapat percuma versi 2.0.

      tak yah beli dua kali.

  16. Siti travelog
    Siti travelog March 6, 2015 at 3:53 pm | | Reply

    Mantap betul tengok kat email screenshot tu. Teruja habis..

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:42 pm | | Reply

      Itulah itu.

      Aku pun teruja habis baca komen ko.

  17. TehR
    TehR March 6, 2015 at 5:11 pm | | Reply

    aku baru je dapat sekali
    nampaknya cikgu titan kena bagi tips lagi la

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:51 pm | | Reply

      tips?

      baca aje kitab pink tu je la.

  18. myrujukan
    myrujukan March 7, 2015 at 5:00 pm | | Reply

    terbaiklah titan, wow dah dapat payment tuhh :mrgreen:

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:43 pm | | Reply

      Ya, sudah dapat.

      Semoga dapat lagi dan lagi.

  19. sabree hussin
    sabree hussin March 8, 2015 at 6:59 am | | Reply

    Aku pun kerap jugak dapat soalan macam tu. padahal dah nampak aku punya sales page dan boleh terus buat pembelian, tapi mau tanya lagi,

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 10:32 pm | | Reply

      biasalah tu.

      orang kita memang suka bertanya.

  20. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 8, 2015 at 11:09 pm | | Reply

    Kalau dah batuk tu air lemon panas memang sedap tekak la, lepas tu semakin ligat bekerja sebab dah sihat…maka bertambahlah komisen2 nya 😀

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 10:33 pm | | Reply

      tu la.

      masalahnya, nak buat tu malas.

      dah wat satu ni pun dah cukup gembira dah.

      haha..

  21. islam di dadaku
    islam di dadaku March 10, 2015 at 5:31 pm | | Reply

    ashadee boleh apply luar malaysia ke job ini

  22. Azam Mohamad
    Azam Mohamad March 11, 2015 at 6:00 pm | | Reply

    bos minum honey lemon suam. takyah buat, gi je kat secret receipe. takyah susah2. oda jah tapi bayar la hihi

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:45 pm | | Reply

      Nak membayar tu yang malas.

      Hang belanja, gua minum terus.

  23. Rais
    Rais March 12, 2015 at 4:55 am | | Reply

    Komisen Ashadee saya yang pertama tak masuk2 lagi sampai sekarang sebab tak ada sale yang sangkut. 😀

    RFS

  24. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:13 am | | Reply

    Hahaha..ingatkan bunyi apa tadi..tahniah encik titan..mabelossss..haha

  25. muliani
    muliani April 7, 2015 at 5:16 pm | | Reply

    kitab pink tetap mnjadi pujaan hari. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.