34 Responses

  1. MamaBard
    MamaBard March 6, 2015 at 9:29 pm | | Reply

    pergh banyak betul duit komisen tuu..

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:01 pm | | Reply

      banyak sikit je.

      nak banyak-banyak lagi.

      1. Hero Borneo
        Hero Borneo March 9, 2015 at 5:10 pm | | Reply

        sayang mak dan sayang isteri…mereka insan hebat yang membantu kejayaan kita di dunia dan akhirat..

        kalau tiada mereka siapalah kita sebenarnay

        1. titan
          titan March 9, 2015 at 8:57 pm | | Reply

          Ya.

          Sayangilah mereka sementara mereka ada disisi kita.

          Bila lagi, kan?

  2. Sani Yunus
    Sani Yunus March 7, 2015 at 4:38 am | | Reply

    Betul tu En. Titan..emak anak saya asyik suruh tidur awal aje. Tapi itulah masa diorang ni masih hiduplah kita kena selalu hargai diorang, buka lepas diorang tiada.

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:03 pm | | Reply

      Ya.

      Belajar menghargai mereka semasa mereka ada.

      Jangan dah tak ada, baru la nak dongak hadap dinding aje.

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki March 7, 2015 at 6:34 am | | Reply

    ayat mak aku dulu..”eh tak tidur lagi”…ayat bini aku pula “Pukul berapa nak tidur”

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:04 pm | | Reply

      haha..

      biasalah tu beb.

      nama pun hidup berkeluarga.

      kita bukan hidup sorang-sorang kat bumi ni.

  4. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 7, 2015 at 7:10 am | | Reply

    Tak de mak tiri..mak sendiri pun takde dah..so kena sayang mak suami pula la kan? 😛

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:06 pm | | Reply

      mak suami tak apa.

      Jangan mak suami jiran sebelah.

      Itu dah jadi kes lain tu.

      1. myliferia
        myliferia March 9, 2015 at 7:49 am | | Reply

        hahaha…ini macam kes pun ada ka? 🙂

  5. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad March 7, 2015 at 3:49 pm | | Reply

    Owhhh orang jauh.
    Patut takda orang bising-bising tidur lambat.
    Hehehe.

    Wahhh job untuk masa panjang. Semoga rezeki menyebelahi hendaknya.

    1. titan
      titan March 7, 2015 at 4:07 pm | | Reply

      Semoga begitulah hendaknya.

      Ya. Jauh.

      Kalau dekat, memang kena tido awal selalu. 😉

  6. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 8, 2015 at 2:46 am | | Reply

    wah banyak betul blog yang dijaga, penuh kasih sayang ehhehe. MJ ni satu blog pun rasa nak terbabas dah apatah lagi nak jaga banyak-banyak, btw Mj macam syak blogcikgu mcm en titan punya, betol ke

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 8:59 pm | | Reply

      Blog yang mana satu ni??

      Saya ada banyak blog nih..

      Haha..

  7. puteraduyong
    puteraduyong March 8, 2015 at 7:50 am | | Reply

    wah… banyak duit masuk… sikit duit keluar 😉

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 8:59 pm | | Reply

      Kita kena pandai cari duit dan jaga duit keluar.

      Kalau duit asuik keluar aje, memang sakit ketiak la.

  8. ikhwan
    ikhwan March 8, 2015 at 5:43 pm | | Reply

    encik titan ada maikel, suruh dia jaga.

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:00 pm | | Reply

      Ya.

      Maikel yang jaga kebanyakkan blog aku sekarang.

      Aku jaga blog-blog lokal aje sekarang.

  9. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 9, 2015 at 3:15 am | | Reply

    Oik kalau bini ada tido awal? Errkk.. patutnya bini ada ler tido lewat sikit :mrgreen:

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:01 pm | | Reply

      haruslah tido awal kalau bini ada.

      hikhikk..hikkk.. 😈

  10. myliferia
    myliferia March 9, 2015 at 7:50 am | | Reply

    Suruh tido ikut phone jerlah… 🙂

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 10:22 pm | | Reply

      acamana nak buat tu.

      ce ajar sikit caranya tuh.

  11. myliferia
    myliferia March 9, 2015 at 7:51 am | | Reply

    Hargailah mak ayah selagi mereka masih ada. Kalau dah takde, sentiasa doakan mereka.

    Btw, tajuk kemain lagi, ingatkan nak bersajak cikgu PJ a.k.a ustat jawi nih 🙂

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:02 pm | | Reply

      tajuk mesti gempak sikit maa.

      haha..

  12. SuperNifz
    SuperNifz March 10, 2015 at 3:31 am | | Reply

    Hahaha.. rajin sungguh aa bro Titan nih… dalam nak bancur kopi tuh…sempat g dia g swing baju2 dia…

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:39 pm | | Reply

      sempat aje.

      bukan susah pun nak swing baju.

      mesin auto la katakan.

  13. islam di dadaku
    islam di dadaku March 10, 2015 at 5:27 pm | | Reply

    ibu dan keluarga pelengkap dan penyemangat hidup ini

  14. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 11, 2015 at 4:09 am | | Reply

    Saya sayang mak dan isteri saya tapi nasihat saya jangan sayang bini orang plak hehe

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:38 pm | | Reply

      mana bleh sayang bini orang lain.

      tak baik.

  15. suhiminain
    suhiminain March 13, 2015 at 12:21 am | | Reply

    en.Titan………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. :'(

  16. Alongxp
    Alongxp March 18, 2015 at 12:30 pm | | Reply

    yang panjang2 tu bunga aje ye? yang pendek ayat last tu cerita sebenarnya e? hahahaha

  17. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:13 am | | Reply

    Boleh segar biji mata tengok duit tu..haha..ya..saya sayang mak saya..juga mak kepada anak saya..haha

  18. muliani
    muliani April 7, 2015 at 5:15 pm | | Reply

    tajuk pergh. blog pun pergh haha terbaiklah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.