46 Responses

  1. Jie Susanos
    Jie Susanos March 9, 2015 at 1:33 pm | | Reply

    ooo cool btul jd top ni..

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:05 pm | | Reply

      tak tahu cool ke tidak.

      Biasa aje bagi aku.

      Semua orang leh jadi top kalau mahu. 😳

  2. reezluv
    reezluv March 9, 2015 at 1:42 pm | | Reply

    owh..gua dah teka, ada orang cabar..takpelah..gua pun nak gerak gi tempat lain dah..haha..:D

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:06 pm | | Reply

      Haha..

      jangan marah dan terasa aa..

      1. reezluv
        reezluv March 10, 2015 at 4:08 am | | Reply

        xpe..gua ok jek..sebab lubuk lain yang gua ada ni best juga..hehee

    2. Sani Yunus
      Sani Yunus March 12, 2015 at 9:09 pm | | Reply

      Hah.hahh boss Reez dah merajuk tu..sebab ada orang beat dia top 1…

      1. web guru
        web guru July 18, 2015 at 3:45 am | | Reply

        para legend saling beradu

  3. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 9, 2015 at 1:48 pm | | Reply

    sakitnya tuh di sini, komisyennya di situ.

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:07 pm | | Reply

      pandai pula hang berpantun eh. 😆

      1. islam di dadaku
        islam di dadaku March 10, 2015 at 5:24 pm | | Reply

        tuh lagu kat Indonesia

  4. Muaz
    Muaz March 9, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    tahniah tuan,

    semoga terus maju jaya membeli cendol..

    hihi

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:08 pm | | Reply

      Ya.

      Esok nak makang cendol.

      Kawan belanja. :mrgreen:

  5. Azzahairi
    Azzahairi March 9, 2015 at 3:01 pm | | Reply

    tahniah tuan,

    pendahulu liga nampaknya 🙂

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:08 pm | | Reply

      Ya. Bulan lepas je.

      Bulan ni gua give up dah.

      Bagi peluang kat orang lain plak.

  6. akubiomed
    akubiomed March 9, 2015 at 3:15 pm | | Reply

    Aksi potong memotong. Semakin menarik dan panas. 🙂

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:10 pm | | Reply

      Bulan lepas je menarik.

      BUlan ni..gua serender takhta dahh.

  7. Hero Borneo
    Hero Borneo March 9, 2015 at 5:06 pm | | Reply

    wow memang best selalu dapat duit dari affiliate..

    duit dari servis pun kira ok gak..janji ada income masuk

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      Yap.

      Sekarang lebih utamakan servis memandangkan aku sibuk sikit dengan sekolah.

      So, ambil servis aje dah cukup.

      Affiliate dah leh jalan sendiri dah.

  8. Siti travelog
    Siti travelog March 9, 2015 at 7:53 pm | | Reply

    Fuyoo…apasal terrer sangat kau ni. Dah lintas Reevluz

    1. titan
      titan March 9, 2015 at 9:18 pm | | Reply

      haha..

      sesekali test power camni, ok la gak.

      tak leh selalu sangat.

      BAHAYA.

      Haha..

  9. sabree hussin
    sabree hussin March 10, 2015 at 12:57 am | | Reply

    Ok aku dah makin yakin dengan klikjer ni… sebelum ni entah kenapa aku kurang yakin haha (produk dalam tu pun dah makin banyak yang best-best)

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:28 pm | | Reply

      Aku memang dah lama yakin.

      Sebab owner klikjer ni si shuth.

      Dah lama kenal dahh.

  10. SuperNifz
    SuperNifz March 10, 2015 at 1:45 am | | Reply

    Alhamdullilah, semoga bro Titan sembuh cam besak k… supaya dapat siapkan semua assignment yang dapat tuh.. so tak yah risau2 nak pulangkan wet depa dah kan…

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:25 pm | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan sembut cepat.

      Nak jumpa bini cepat-cepat.

      Nak peluk bini lama-lama.

  11. SuperNifz
    SuperNifz March 10, 2015 at 1:45 am | | Reply

    Cayok-cayok cro… semoga terus cemerlang menjadi no. 1 dalam klikajer. Maintain k…

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:23 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya ye.

      Doakan ramai-ramai.

  12. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 10, 2015 at 2:44 am | | Reply

    banyaknya komisen, terbaek dari ladang. moga tuan sentiasa sukses

  13. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 10, 2015 at 2:50 am | | Reply

    Macam biasa. terbaek. 🙂

  14. si bongkok
    si bongkok March 10, 2015 at 7:23 am | | Reply

    Waduh…susah mau cari makan ooo…

    sana sini champion..yg klik jer pon champion..asha dee the movies pon sama…

    Hebat sungguh cikgu sukan nie…luar biasa tenaga fizikal dan batinnya..

    Penangan selalu trainning budak2 sukan beri kesan luar biasa pada cikgu ya.. :mrgreen:

    Tahniah ya cikgu!

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:23 pm | | Reply

      Boleh je cari makan.

      kat banting ni banyak kedai makan.

      Gi la makan pat.

  15. onlajer
    onlajer March 10, 2015 at 11:00 am | | Reply

    okeh aku dah jumpa broadbend aku nanti aku troll bulan dua punya cerita

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:21 pm | | Reply

      ni dah jumpa belum broadband hang tu?

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki March 10, 2015 at 1:14 pm | | Reply

    dah naik duk puncak dah..hu3

  17. islam di dadaku
    islam di dadaku March 10, 2015 at 5:25 pm | | Reply

    rezluv akhir terlewat tahniah encik

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:14 pm | | Reply

      sekali-sekala menang apalah salahnya, kan?

      1. islam di dadaku
        islam di dadaku March 12, 2015 at 4:40 pm | | Reply

        seterusnya pun tak apa en bila memang bisa

  18. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 11, 2015 at 4:03 am | | Reply

    Kalu dah stabil, xbuat ape2 pon utk promote still dapat komisen terbaik bak hang.

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:15 pm | | Reply

      Ya.

      Harap kat artikel lama-lama aje nih. haha..

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad March 11, 2015 at 5:56 pm | | Reply

    owh ni macam kes cabar pikat awek lani, dah dapat lari pulak. saje nak test power hoho

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:20 pm | | Reply

      Jangana ada yang main-main test power sudah la ye.

      Hoho!

  20. encikarman
    encikarman March 12, 2015 at 6:01 am | | Reply

    erm.. klikjer ek… erm… pencabar kat klikjer tak seramai kat ashadee. Kena fokus ni..

  21. Sani Yunus
    Sani Yunus March 12, 2015 at 9:11 pm | | Reply

    Tahniah boss Titan, bila nak belanja cendol Banting ni…heh.hheh

  22. Adam Roslan
    Adam Roslan March 13, 2015 at 7:16 am | | Reply

    Menangis tengok burger kambing. Terima kasih atas nasihat.

  23. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:07 am | | Reply

    Jeles wehhhhhh… Hahaha.. Tahniah encik titan…

  24. muliani
    muliani April 7, 2015 at 1:34 pm | | Reply

    goodluck dan terus succes!!

  25. web guru
    web guru July 18, 2015 at 3:42 am | | Reply

    bulan ini bagaimana ya siapa yang terbaik dalam senarai

Leave a Reply to Sani Yunus Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.