36 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki March 10, 2015 at 1:16 pm | | Reply

    kencang masyuk bro

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:45 pm | | Reply

      biasa-biasa aje.

      kena usaha lagi kuat lepas ni nampak gayanya.

  2. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin March 10, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    Memang teruja sungguh tengok blogger ni jana income melalui blog. Belum lagi berkesemapatn untuk cuba teknik jana wang melalui blog

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:45 pm | | Reply

      tak apa. Nanti leh la cuba bila ada masa ye.

      Tak rugi pun mencuba. hehe..

  3. Najib Ariyan
    Najib Ariyan March 10, 2015 at 2:19 pm | | Reply

    kelassss…. asa sambal petai tu yang best….

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:46 pm | | Reply

      Haa..

      tu aku makan sorang.

      Korang nak makang, kena suruh bini sendiri masak.

  4. Hero Borneo
    Hero Borneo March 10, 2015 at 4:45 pm | | Reply

    income masuk..hati pun seronok

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:53 pm | | Reply

      Mana ada orang tak suka bila income masuk.

      Hehe..

  5. islam di dadaku
    islam di dadaku March 10, 2015 at 5:15 pm | | Reply

    memang legend masalah afiliasi ini dah kasih rahasia melalui kitab pink motivasipun sudah melalui artikel di blog ini

  6. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 10, 2015 at 6:53 pm | | Reply

    betul betul buat duit ni.

  7. Siti travelog
    Siti travelog March 10, 2015 at 6:58 pm | | Reply

    Mantap beteii. Tapi aku tak pernah cuba dengan Job Di Rumah ni, sebab semua job-job aku yg lain pun memang dah buat kat rumah dah.

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:55 pm | | Reply

      aku tau ko rajin masak kat rumah walaupun rajin melancong tiap-tiap hari.

      hoho..

  8. reezluv
    reezluv March 11, 2015 at 2:58 am | | Reply

    memang lejen..hehee

  9. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam March 11, 2015 at 4:02 am | | Reply

    Lepas duit ngeteh2 waktu petang dikala hari yang malas2 hehe…

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 9:55 pm | | Reply

      lepas la kalau nak belanja cendol mangkuk pertama.

  10. akubiomed
    akubiomed March 11, 2015 at 5:22 am | | Reply

    Kena rajin. Apabila duit masuk terasa semangat lain macam. 🙂

  11. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 11, 2015 at 6:23 am | | Reply

    Oik.. idup lagi JDR ni rupanya :mrgreen:
    Tahniah ehhh sbb masih boleh generate komisyen dari JDR

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:05 pm | | Reply

      artikel lama-lama masih hidup, so..ada lah jugak hasil sana-sini sikit.

      Hoho..

  12. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 11, 2015 at 7:40 am | | Reply

    Tengah lapar ni… 🙄

  13. adarain
    adarain March 11, 2015 at 8:02 am | | Reply

    pergh! dah ke 207 memang masyukkk

  14. Chii
    Chii March 11, 2015 at 9:24 am | | Reply

    Okla tu dpt 150. Sape nk ksi kn. lgpun rezeki yg ada sblm ni da di kongsi dgn yg lain. ☺️

  15. onlajer
    onlajer March 11, 2015 at 9:57 am | | Reply

    lejen jdr lah hang nih 😀

  16. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD March 11, 2015 at 10:06 am | | Reply

    Nampaknya tahap kemalasan lain2 la.
    walaupun malas tapi duit masuk.
    Ermmm

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:03 pm | | Reply

      Itulah itu.

      memang malas benar sejak beberapa hari ni.

  17. suri
    suri March 11, 2015 at 12:44 pm | | Reply

    ada sahaja yang masuknya ya…

  18. diana
    diana March 11, 2015 at 5:23 pm | | Reply

    Kitab tu complete dah. Yang membacanya aje yang malas tak bergerak-gerak. Itu yang takde soalan nak tanya tu. T_T

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:00 pm | | Reply

      ohh..

      tinggal praktikal la ajela ye. hehe..

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad March 11, 2015 at 6:04 pm | | Reply

    ada tips ke nak bagi ringan tangan menulis? memang payah nak maintain writing ni hihi

    1. titan
      titan March 11, 2015 at 10:01 pm | | Reply

      ada, angkat dumble setiap hari.

      3 set selama 5 minit.

      1 set 10 kali angkat.

      Buat 3 kali dalam sehari.

  20. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 11, 2015 at 11:39 pm | | Reply

    sangat HENSEM pendapatan dari JDR tu, memang TERBAIK!

    1. titan
      titan April 29, 2015 at 6:16 pm | | Reply

      Ya, saya memeang hensem dan genius.

  21. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:04 am | | Reply

    Emm saya nampaknya kena usaha lagi keras ni..sebulan sekali pun susah nak dapat..haha

  22. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 28, 2015 at 10:02 am | | Reply

    Seronoknya bila masyuk. Kena tiru nih!

    1. titan
      titan April 29, 2015 at 6:15 pm | | Reply

      Ya.

      Kena tiru dengan bijaksana.

  23. muliani
    muliani April 7, 2015 at 1:33 pm | | Reply

    malas mlas pun tetap dpt duit. huuuh

    1. titan
      titan April 29, 2015 at 6:14 pm | | Reply

      Ya.

      Aku memang pemalas dan kuat tido.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.