38 Responses

  1. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 12, 2015 at 5:51 pm | | Reply

    tak banyak pun kumpul lama-lama nanti jadi banyak.

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:28 am | | Reply

      ya.

      marilah kumpul banyak-banyak ye.

  2. Siti travelog
    Siti travelog March 12, 2015 at 7:23 pm | | Reply

    Titan, kau buat gigs tak di Fiverr? Kalau buat, nak juga tanya ada servis SEO tak?

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 2:15 am | | Reply

      tak ada.

      servis seo lain dengan bab “gig” nih.

      aku tak nak letak kat sana. 5 dollar tak berbaloi.

  3. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 12, 2015 at 11:36 pm | | Reply

    Sekali jalan dah boleh cover untuk setahun, maknanya memang KAYA la gitu//

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:29 am | | Reply

      belum cukup kaya.

      kena usaha lagi kuat lagi la rasanya.

  4. si bongkok
    si bongkok March 13, 2015 at 2:04 am | | Reply

    Hoho! menu tempe goreng sambal aa…

    Memang santapan terbaik utk orang2 mcm en titan nie.. 😀

    Makan komisen pon sedap makan tempe pon sedap!

    1. titan
      titan March 13, 2015 at 2:25 am | | Reply

      tempe dan gua..

      ibarat cendol dan rojak.

      susah nak dipisahkan tanpa campur tangan politik.

  5. zool
    zool March 13, 2015 at 2:32 am | | Reply

    wah ko dah 42.. aku baru 25 …
    takpe..bulan depan aku cuba submit ebook aku, kalau lepas bolehlah ko promote ebook aku.. huhuhuhuhu

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:32 am | | Reply

      oklah tu kalau ko dah dapat 25 kali.

      banyak juga tu wehh.

  6. reezluv
    reezluv March 13, 2015 at 2:45 am | | Reply

    amboi..kemain ye..sales bulan ni rasanya drop kot..sebab bulan ni memang aku bizi nak siapkan album customer, tapi takper..payment customer tu yang syok tengok..dekat 10 kali ganda sales..ehehee

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:37 am | | Reply

      hoho..

      hang memang terer.

  7. myrujukan
    myrujukan March 13, 2015 at 6:57 am | | Reply

    perghhh, masyukkk teruss, apsal aku punya sales kat klikjer slow haaa, hehe

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:42 am | | Reply

      mana la aku tau pasai apa sales hang slow.

      kena la usaha kuat sikit maa..

  8. Ismail N
    Ismail N March 13, 2015 at 8:38 am | | Reply

    Banyak nya betul komisyen ehhh.. Mintak sikit.
    Gue tengah darurat ni.. 😀

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:43 am | | Reply

      nak mintak berapa?

  9. encikarman
    encikarman March 13, 2015 at 10:42 am | | Reply

    wow, lajer nasi lemak le cikgu.

  10. MNH
    MNH March 13, 2015 at 11:50 am | | Reply

    aku benci kau Faizal….hahaha…asyik dapat komisen je…hahaha…papepun tahniah….

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:43 am | | Reply

      aik..

      apa pasal benci aku plakk..

      apa salah aku wehh??

  11. akubiomed
    akubiomed March 13, 2015 at 1:56 pm | | Reply

    Dah banyak yang dapat.

  12. zazazehra
    zazazehra March 13, 2015 at 2:28 pm | | Reply

    mencurah2 rezeki en.titan..moga berterusan..amin..

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:43 am | | Reply

      Ya.

      rezeki bini-bini dan anak-anak.

  13. puteraduyong
    puteraduyong March 13, 2015 at 6:44 pm | | Reply

    encik titan ada entry khas untuk anda. Sila selami isi kandungan ye 😉

    http://www.cikguazli.com/blog/2015/03/kerepek-ikon-banting-tuan-tanah-encik-titan.html

  14. onlajer
    onlajer March 14, 2015 at 3:38 am | | Reply

    amboi baru tak terjah blog ini tengok balik dah up komisen ya

  15. islam di dadaku
    islam di dadaku March 14, 2015 at 8:02 am | | Reply

    klikjer masuk lagi habis boleh masuk ashadee lagi tahniah Encil

  16. asraff ruslan
    asraff ruslan March 14, 2015 at 1:19 pm | | Reply

    kira menarik tu dapat tiap-tiap bulan….memang best la duit masuk macam ni….

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:45 am | | Reply

      memang best la kalau dapat bulan-bulan.

      aku nak dapat hari-hari plak lepas ni.

  17. SuperNifz
    SuperNifz March 15, 2015 at 5:26 pm | | Reply

    Ahlahdullilah… Tahnish.. teruskan usalah k.. mana tau pas nih leh letak gambar softcrap butter plak pas nih… 😉

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:46 am | | Reply

      softcrap butter tu menatang apa yek?

  18. sharmien
    sharmien March 15, 2015 at 9:54 pm | | Reply

    wah sekali masuk walaupun sikit bila dikumpul boleh jadi banyak. semoga bertambah murah rezeki.

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:51 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan dapat lebih banyak lagi selepas ini kann..

  19. Jie Susanos
    Jie Susanos March 16, 2015 at 11:34 am | | Reply

    fuh..mmg cntik la jdi top klikjer ni..

  20. blogger lelaki
    blogger lelaki March 16, 2015 at 12:13 pm | | Reply

    sedap pula gua tengok tempe goreng tue

  21. Sani Yunus
    Sani Yunus March 16, 2015 at 9:38 pm | | Reply

    Sambal tempe dengan Nasi panas memang terangkat…:-)

    1. titan
      titan March 17, 2015 at 10:55 am | | Reply

      sambal tempe memang sedapp..

      tak makang dengan nasi pun takpe.

  22. Calrase Patrick
    Calrase Patrick March 17, 2015 at 12:00 pm | | Reply

    adduhh hebat betul cikgu nhe.. tahniah cikgu :)..

    Cikgu ada disini

  23. Hafizul
    Hafizul March 20, 2015 at 12:00 am | | Reply

    Hahahaha… macam gedik jer ayat dia..kesian abam besar tu..haha… tahniah encik titan..bila lah boleh jadi genius macam encik titan..hebat macam abam besar tu..haha..

  24. duniafarisya
    duniafarisya March 23, 2015 at 11:35 am | | Reply

    ketar lutut tengok komisen sifu makin banyak.huh kena lawan ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.