37 Responses

  1. reezluv
    reezluv March 18, 2015 at 7:58 am | | Reply

    murah tu..kalau gua, maunya jadi RM300…ahahaa..padahal ebook sendiri pun jual murah gak..:P

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:27 pm | | Reply

      kalau macam tu..

      gua kena naikkan 10 kali ganda la macam tuh.

      Haha..

  2. si bongkok
    si bongkok March 18, 2015 at 8:05 am | | Reply

    Alamak tuan tanah ke daun dah mula bagi hint nak naik harga…

    tunggu masa dan ketika yang sesuai jek nie…

    Tahnih cikgu sukan atas pencapaian lari guni dengan ashadee nie.. 🙂

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:28 pm | | Reply

      harga asal sebenarnya dah diturunkan.

      lepas ni, cuma kembali ke harga asal sedikit demi sedikit.

      takde kaitan dengan gst.

  3. sabree hussin
    sabree hussin March 18, 2015 at 8:51 am | | Reply

    Ho ho hari ni hari gaji rupenye

  4. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan March 18, 2015 at 8:55 am | | Reply

    Lagi mahal lagi di hargai.. Kalau benda murah ni ada pun tak perasan..

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos March 18, 2015 at 11:22 am | | Reply

    emm..xrugi pun dpt kitab pink ni..

  6. Alongxp
    Alongxp March 18, 2015 at 12:16 pm | | Reply

    Jangan la kasi mahal lagi, duit tabung ayam aku pon tak cukup lagi ni nak beli kitab tu, rasa gaji bulan depan boleh la kot aku beli kitab tu… lepas aku beli, kalau nak naikkan, silakan… hehehehe

  7. Suriya
    Suriya March 18, 2015 at 12:25 pm | | Reply

    Tak nak cakap pasal komisyen. Tapi nak kate gulai daging salai betul2 buat saya terdera. Mana nak cari malam2 macam ni.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:29 pm | | Reply

      sila masak sendiri la.

      dan simpan stok banyak-banyak dalam peti sejuk ye. hehe..

  8. mrhanafi
    mrhanafi March 18, 2015 at 6:00 pm | | Reply

    dapat hari-hari memang best ..kerja makan gaji..sebulan sahaja terima gaji

    1. myliferia
      myliferia March 18, 2015 at 8:39 pm | | Reply

      Pastu boleh belanja kita cendol pulut…hehe

  9. islam di dadaku
    islam di dadaku March 18, 2015 at 8:01 pm | | Reply

    semakin sering nampaknya masuk setiap hari komisyen ini

  10. myliferia
    myliferia March 18, 2015 at 8:38 pm | | Reply

    lapar lah jugak di tengah pagi2 buta nih….

  11. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 19, 2015 at 12:45 am | | Reply

    daging salai tu buat gua rasa lapar.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:29 pm | | Reply

      itulah.

      gua pulak yang lapar balik malam ni.

      aduhai.

  12. Siti travelog
    Siti travelog March 19, 2015 at 1:14 am | | Reply

    Aku rasa harga yang kau letak tu dah cukup ok, Titan. Aku pun sebenarnya ada persepsi dengan e-book murah-murah ni. Bukan nak cakap buku mereka tak bagus, tapi bila buku harga lebih dari RM 50 ni aku punya pandangan lain sikit, yang mana mungkin ada tip super power bila buku tu dijual harga sedemikian.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:30 pm | | Reply

      aku sendiri suka beli buku atau ebook yang mahal harganya.

      sebab aku tahu, ada sebab diorang letak harga macam tu.

      bukan saja-saja je.

  13. Anuar
    Anuar March 19, 2015 at 1:19 am | | Reply

    Nasib baiklah dah beli kitab tu dalam jualan amal Raja Kamil.. Kalau tak menggigit jari tengok harga kitab tu…

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:31 pm | | Reply

      apsal sampai kena gigit jari plak.

      hoho..

  14. diana
    diana March 19, 2015 at 4:09 am | | Reply

    Saya telah memprint kitab dengan jayanya sebab terhegeh-hegeh baca takut link tu tak boleh bukak. Kira habis juga saki-baki katrij saya yang mahal tu haha. Memang berbaloi sebab ia ajar orang cari duit dan menulis. Macam jual tanah juga, owner boleh letak berapa saja harga. Kalau orang percaya dan rasa berbaloi, dia akan beli juga.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:31 pm | | Reply

      wahh, siap print lagi tu yek.

      rajin-rajinlah baca sebelum tido yek.

  15. hpmurah2u
    hpmurah2u March 19, 2015 at 5:45 am | | Reply

    wah.tahniah..kalau setiap seminggu dapat amaun macam tu memang dah syukur dah

  16. onlajer
    onlajer March 19, 2015 at 10:07 am | | Reply

    Boleh belanja gua daging salai ? heh

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 19, 2015 at 10:36 am | | Reply

    Komisen kalau dapat macam gini, duit gaji memang tak usik dah…

  18. Abdfatah
    Abdfatah March 19, 2015 at 12:17 pm | | Reply

    Dapat komisen hari hari memang best..

  19. Hafizul
    Hafizul March 19, 2015 at 11:52 pm | | Reply

    Halamak…tetiba aje lapar nak makan daging salai kuah lemak cili api berapi tu..kat sini tak ada maaa..hahaha

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:32 pm | | Reply

      kalau tak ada, kena la cari dulu.

  20. blogger lelaki
    blogger lelaki March 20, 2015 at 4:06 pm | | Reply

    masyuk bro..daging salai tu nampak sedap

  21. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad March 22, 2015 at 10:46 am | | Reply

    Sedapnya masak lemak daging salai tue.
    Lama tak makan.
    Terliur sudah.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:32 pm | | Reply

      gua pun lama tak makan.

      sebab tu mengidam kejap.

  22. diana
    diana March 22, 2015 at 2:55 pm | | Reply

    Wah macam sedap je daging salai masak lomak cili api.

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:33 pm | | Reply

      memang la sedap.

      lagi-lagi kalau makan masa lapar.

  23. duniafarisya
    duniafarisya March 23, 2015 at 11:21 am | | Reply

    Lama tak singgah blog sifu.insyaAllah akan rajinkan lebih lagi utk singgah blog sifu 🙂

    1. titan
      titan March 28, 2015 at 6:34 pm | | Reply

      hang pi mana.

      bertapa kat mana?

      dah kahwin lom?

  24. sobrimansor
    sobrimansor March 28, 2015 at 3:30 am | | Reply

    Masyukkkk tu. Tahniah bro kali ke 5

  25. muliani
    muliani April 7, 2015 at 1:27 pm | | Reply

    yang last tu kenape best sangat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.