30 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki March 23, 2015 at 1:24 pm | | Reply

    percayalah bro gua takkn ejek lu..hahaha

    1. SuperNifz
      SuperNifz March 23, 2015 at 4:35 pm | | Reply

      Iyer, saya pun takkan ejek (kot…)

    2. myliferia
      myliferia March 23, 2015 at 9:56 pm | | Reply

      hahaha…saya pun tak ejek brader penggemar cendol ni gak 😛

  2. si bongkok
    si bongkok March 23, 2015 at 3:57 pm | | Reply

    Ishh..takkan cikgu sukan nie nak kelentong kipas susah nak mati blog sendiri kan…

    Macam lirik dato siti lagu – PERCAYALAH…. 😀

    p/s: Bro ejas2 laa mana2 publisher buat buku – Kisah Seorang Cikgu & Blogger , bleh kita reramai sign otograf mana launching… 😀

    1. myliferia
      myliferia March 23, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      halah, cikgu sukan paling dipercayai abad ini. 🙂

    2. Sani Yunus
      Sani Yunus March 24, 2015 at 1:24 pm | | Reply

      Orang kata dalam kekerasan ada kelembutan…cewahhh..

  3. SuperNifz
    SuperNifz March 23, 2015 at 4:35 pm | | Reply

    Ohh… buku pasai doktor & jururawat ker.. patut aa macam tak pernah jumpa pun.. he…

    1. Sani Yunus
      Sani Yunus March 24, 2015 at 1:28 pm | | Reply

      Dah ada buku pertama Diagnosis tetapi Dr Fatin Liyana tak menulis dalam buku yang pertama ni..

  4. zik
    zik March 23, 2015 at 5:03 pm | | Reply

    murah je tuh baru rm30 jer maa…

    1. myliferia
      myliferia March 23, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      mampu milik gitu 🙂

  5. mrhanafi
    mrhanafi March 23, 2015 at 5:41 pm | | Reply

    saya kenal blogger doktor melalui blog bloggerwanita.com

  6. myliferia
    myliferia March 23, 2015 at 9:54 pm | | Reply

    hahaha, dah agak dah salah satu sebab utama dia fatin liyana…

    tapi memang dapat rasakan buku ni best.

    entry ni akan buat orang tak sabo-sabo nak miliki buku tersebut 🙂

  7. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 23, 2015 at 11:22 pm | | Reply

    Dah sampai masanya pi cari buku ni, sebab memang duk tunggu-tunggu juga bila nak keluar buku ni..cikgu memang advanced la 🙂

  8. islam di dadaku
    islam di dadaku March 24, 2015 at 2:37 am | | Reply

    setiap buku memiliki kandungan ilmu yang bila dicermati akan menambah pengetahuan kita

  9. Alin Marlini
    Alin Marlini March 24, 2015 at 3:18 am | | Reply

    buku cerita doktorlah ni…menarik jugak

  10. sabree hussin
    sabree hussin March 24, 2015 at 4:05 am | | Reply

    oo buku ni yang kat wall hang rupenye

  11. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 24, 2015 at 5:36 am | | Reply

    Comel ya Fatin Liyana tu? 😉

  12. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 24, 2015 at 6:47 am | | Reply

    wah doktor pun dah ada buku sendiri 🙂

  13. suri
    suri March 24, 2015 at 7:26 am | | Reply

    dapat buku percumalah gamaknya tu heee..yeh sokong tulisan anak melayu yeah..

  14. Imran auff
    Imran auff March 24, 2015 at 7:32 am | | Reply

    Doktor pun sekarang minat mengarang buku dah.

    1. si bongkok
      si bongkok March 24, 2015 at 8:05 am | | Reply

      Kalo ikutkan pelik gak..doktor kan sibuk macam tak sempat jek nak menaip lagi…nak pk jarum mana lagi…nak pk ubat bius mana lagi nak guna…

      Memang agak terkesima bila cikgu titan PAKSA kita beli buku DIAGNOSIS FOTOSINTESIS nie…

      Tapi kita yakin cikgu titan memang telus orangnya… 🙂

  15. si bongkok
    si bongkok March 24, 2015 at 8:08 am | | Reply

    Tapi lawa laa lantai yang lapik buku DIAGNOSIS tue…bunga2 kaler pon pink2…memang dah sebati agaknya kaler pink dengan cikgu sukan nie kot…mmg sahlah cikgu sukan nie…romantik orangnya.. 😀

  16. Sani Yunus
    Sani Yunus March 24, 2015 at 1:22 pm | | Reply

    Wahhh rajin juga En Titan baca buku novel macam ni…anyway aku pun kadang-kadang terbaca juga..:-)

  17. Sani Yunus
    Sani Yunus March 24, 2015 at 1:25 pm | | Reply

    Gua ingat link tu untuk beli buku tu rupanya..beli buku lainn…hah.hah..terkena gua…

  18. diana
    diana March 24, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    Adus bila nak baca diagnosis 2 ni. diagnosis 1 tu memang high impact kat saya, sampai pergi kursus penulisan dorang suruh bawak satu sample buku, saya bawak Diagnosis 2. Motip? Ingat kau doktor ke? Memang ada cerita yang boring dulu, technical sangat pulak. tapi overall memang menjentik hati jua adanya.

  19. onlajer
    onlajer March 25, 2015 at 9:24 am | | Reply

    orang dah kawin perlu tak baca buku ini hehehe

    1. si bongkok
      si bongkok March 25, 2015 at 10:04 am | | Reply

      Kwn rasa aa org dah kawin bleh baca DIA NOK SERR bleh? 😀

  20. Oja Samid
    Oja Samid March 26, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    tertarik pulak nak baca buku nie. memang minat penulisan yg cerita tentang pengalaman orang. banyak boleh belajar, kan. 🙂

  21. Hafizul
    Hafizul April 7, 2015 at 8:19 am | | Reply

    Huhu..manyak murah ma.. Janji ada Fatin Liyana, awak mesti beli kan Faizal? Hahaha

  22. muliani
    muliani April 7, 2015 at 1:05 pm | | Reply

    terbaik lah. banyak ilmu dpt klau rajin membaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.