53 Responses

  1. mrhanafi
    mrhanafi March 24, 2015 at 11:49 am | | Reply

    hadiah main peranan juga kerana blog ada nilai komersial yang tersendiri..

    1. Sani Yunus
      Sani Yunus March 24, 2015 at 2:50 pm | | Reply

      Sepatutnya hadiah kena up lagi berbanding dengan tahun lepas tak gitu bro Mrhanafi?

      1. mrhanafi.com
        mrhanafi.com March 26, 2015 at 10:06 am | | Reply

        ya..saya cukup bersetuju bro..

  2. Halim Brothers
    Halim Brothers March 24, 2015 at 12:02 pm | | Reply

    Tahun lepas Hai Blogger! adakan Blogger Award the best food review hadiah utama RM1500 + piala tempat kedua RM1000 + piala dan ketiga RM500 + piala.

    Insyallah tahun ni ada rezeki dan sokongan rakan2 blogger boleh adakan blogger award untuk tahun 2015.

  3. sensasi2020
    sensasi2020 March 24, 2015 at 12:23 pm | | Reply

    Salam…. nak tengok dulu senarai blog mana yang berkenan di hati. Susah juga ya nak undi. Kanan si kawan, kiri si sahabat, atas si member dan bawah si rakan. Tengok dululah….

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki March 24, 2015 at 2:04 pm | | Reply

    okey bro dah undi

  5. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 24, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    baru nak belajar bab award untuk blog.

  6. Sani Yunus
    Sani Yunus March 24, 2015 at 2:46 pm | | Reply

    Banyak juga blog yang bertanding…Anyway gua sokong lu lah bro 🙂

  7. Sani Yunus
    Sani Yunus March 24, 2015 at 2:50 pm | | Reply

    Okey gua dah undi dah bro 🙂

  8. akubiomed
    akubiomed March 24, 2015 at 3:41 pm | | Reply

    Tahun ini tidak mencalonkan diri. Duduk senyap-senyap. 🙂

  9. diana
    diana March 24, 2015 at 3:43 pm | | Reply

    haruslah pihak penganjur mengambil serius aduan peserta otai seperti ni hehe. ok nak pegi mengundi jap

  10. si bongkok
    si bongkok March 25, 2015 at 2:26 am | | Reply

    Undi hanya valid ngan login facebook jerk…adoiii

    Bukak aa method lain cara nak vote…yg untung facebook jugakk…

    Buat cikgu titan, saya memang kepingin nak vote tapi bila pakai validation dengan FACEBOOK, kwn tak bleh aa…facebook pon dah kena gam so takbleh aa..

    Takpe bro, tak dapat undi cara elektronik kwn bg bro undi secara senyap dalam hati jek heh…

    semoga bro berjaya merangkul buat kali ( saya tak pasti) dalam MSMW 2015 Blogger Awards…

    p/s: Bagi saya laa blogger baru nak up nie, nak menang awards sebegini GAH tak mungkin sama sekali, tapi dpt support dari champion blogger awards mcm bro kat blog cap ayam saya sudah memadai…( cakap betul nie..bukan bodek2 bro..tak dapat kitab pree pon kalo bodek.. 🙂 )

    1. titan
      titan March 25, 2015 at 3:43 am | | Reply

      kira ok la sistem vote ni berbanding dulu.

      dulu..leh vote banyak blog.

      Jadi, macam mengarut kat situ. Haha..

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 25, 2015 at 2:59 am | | Reply

    Done voted untuk kedua-dua blog cikgu Titan, semoga ada chance untuk menang lagi tahun ni..

  12. lekatlekit
    lekatlekit March 25, 2015 at 3:10 am | | Reply

    cuma tolong doakan semoga berjaya jer…

  13. Zali
    Zali March 25, 2015 at 5:27 am | | Reply

    Good luck bro. Semoga berjaya.

  14. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD March 25, 2015 at 8:18 am | | Reply

    Tue la kan.
    Tengok hadiah tak menarik pun.
    Tak attract pun.

    Rasa nak undi yang mana sesuai je.
    Hehe.
    Good luck bro.
    Moga2 menang lagi tahun nie.

  15. onlajer
    onlajer March 25, 2015 at 9:32 am | | Reply

    Kalau memang nanti mesti banyak syarikat besar – besar nak beriklan dekat blog kita kan

  16. myliferia
    myliferia March 25, 2015 at 10:10 am | | Reply

    Bab lagak kat bini yang tak best nih…hahaha

    Dah vote, all the best yer…. 🙂

  17. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 25, 2015 at 11:04 am | | Reply

    Tertanya-tanya selama ini pemilik blog guliroket tu..hehe

  18. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 25, 2015 at 2:31 pm | | Reply

    Patutlah hambar je tengok calon-calonnya. Ramai yang tak berminat rupanya. Ada kategori tu, tak lebih lima calon pun.

  19. BM
    BM March 25, 2015 at 2:33 pm | | Reply

    Selain dari pemenang perlu dapat hadiah mewah, pengundi juga nak hadiah! Barulah makin meriah…xle bosan! “)

  20. EjamOthman
    EjamOthman March 25, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    semoga kedua2 blog cikgu menang dengan penuh bergaya sekali.
    betul cadangan cikgu tu, pihak penganjur sepatutnya hadiahkan wang tunai bersekali dengan orang-orang itu barulah rasa semangat, kalau tidak pun sertakan hadiah gajet2 menarik ker…

  21. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi March 25, 2015 at 5:02 pm | | Reply

    dah undi untuk encik titan 🙂

  22. myrujukan
    myrujukan March 25, 2015 at 5:04 pm | | Reply

    saya x masuk bertanding sebab saya malas, hehehe

  23. islam di dadaku
    islam di dadaku March 25, 2015 at 11:00 pm | | Reply

    jom undi jangan tidak mengundi

  24. zool
    zool March 26, 2015 at 12:03 am | | Reply

    nantilah kalau aku rajin nak undi..

  25. reezluv
    reezluv March 26, 2015 at 3:17 am | | Reply

    tengok la, kalau rajin aku gi vote kan, aku malas nak masuk..ahahaa

  26. alin marli i
    alin marli i March 26, 2015 at 3:39 am | | Reply

    Goodluck…
    Undi dgn ikhlas ek…hehehe

  27. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 26, 2015 at 3:58 am | | Reply

    banyaknya blog… secara jujurnya MJ baru tau keujudan anugerah ini hehehe. tentang hadiah Mj rasa setuju gak la, mungkin ada sesuatu yang lebih istimewa boleh diberikan pada pemenang..yela kata anugerah bermakna kan..

  28. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 26, 2015 at 7:43 am | | Reply

    korang, undi yg atas ahmadfaizal.com tu sekali… ahhahaha…

    hurm setuju…. pulangannya kurang menarik sgt…. tu yg tak berapa rajin nak promote mende ni kot

  29. Aretikz
    Aretikz March 26, 2015 at 11:54 am | | Reply

    Aku setuju apa yang dibentangkan di parlimen Ahmadfaizal.com.. haha

  30. asraff ruslan
    asraff ruslan March 26, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    menang di hati pengunjung blog lebih bermakna dan akan kekal lama selagi mereka suka dengan entri di blog kita….

  31. berita semasa online
    berita semasa online March 26, 2015 at 1:50 pm | | Reply

    semoga perubahan dapat dilakukan dengan menawarkan hadiah-hadiah yang menarik dan menjadi perangsang kepada bloger-bloger baru untuk berjaya….

  32. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 27, 2015 at 1:14 am | | Reply

    Aku pun tak berkempen sangat. buat entri seketul, kalau ada orang masuk blog aku dan baca. Itu terpulang pada pembaca untuk undi ke tak. Menang, rezeki. Kalah, takde rezeki. Dah pernah merasa menang gak dulu. Hahaha.

  33. hpmurah2u
    hpmurah2u March 27, 2015 at 1:49 am | | Reply

    wah…bestnye tercalon…tahniah

  34. Mrs. A
    Mrs. A March 27, 2015 at 1:51 am | | Reply

    oh! citer pasal award MSMW pada blog Mrs.A yang picisan ni rasa macam gah giler jerks… Tapi pada sesetengah blogger otai rupanya award tu dan macam bosan la pulak. Sekarang impression Mrs. A dah berubah 365% ngeh..ngeh..ngeh..

  35. sabree hussin
    sabree hussin March 27, 2015 at 7:18 am | | Reply

    Bukan senang nak dapat feedback yang rupa gini 😀

  36. Chii
    Chii March 27, 2015 at 9:23 am | | Reply

    Piala je? Xde cash eh..mmg kurng best hadiah nya. At least klo kasi 100 pun..org da happy kan. Siapa yg x happy klo dpt duit…eheheh

  37. Wan Zawawi
    Wan Zawawi March 28, 2015 at 8:25 am | | Reply

    Haa..dah sampai amsanya untuk beri sokongan kepada blog ni dan blog rakan-rakan blogger yang turut serta sekali dalam MSMW2015

  38. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 28, 2015 at 10:00 am | | Reply

    Betul kan, lagi best kalau hadiah disertakan dengan sedikit penghargaan. Voucher shopping RM100 pun dah berbaloi. Mungkin juga hasil kerja taraf blogger kita masih kurang diiktiraf seperti di luar negara.

  39. Fai
    Fai March 28, 2015 at 11:46 pm | | Reply

    Sudah sampai masanya pembaca menilai content yang tersurat dan tersirat, blog yang betul betul bagus dan boleh beri impak kepada masyarakat .

  40. NFH
    NFH March 29, 2015 at 12:21 pm | | Reply

    Singgah baca entri ni sebelum nak mengundi. Tapi ni macam luahan perasaan pulak.

    Sabarlah..harapan saya agar bro menang kategori yang dipertandingkan.

  41. Aya
    Aya March 29, 2015 at 10:47 pm | | Reply

    Gud luck Titan..

    Kelebihan menang adalah penjenamaan..

    tapi Aya tak bersedia lagi nak join..hehehe

    Kalau panjang umur, tahun depan lah..

  42. zik
    zik March 30, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    tak pernah menang pun aku..haha..

  43. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan March 31, 2015 at 2:16 am | | Reply

    Tak dak kategori yang masyuk untuk blog gua. Jadi gua tutup pencalonan diri sendnri .. hahaha

  44. Abang Ensem Berketak
    Abang Ensem Berketak March 31, 2015 at 3:39 am | | Reply

    Gua pun marah gak sebab blog gua tak dipilih untuk kategori ‘Shopping’ walaupun produk yang gua jual adalah seminar, ebook & buku. Tak merasa la Nora Danish nak bergambar dengan gua nanti malam tu.. huhuhu.

  45. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 31, 2015 at 2:03 pm | | Reply

    kita tengok tahun depan ada perubahan tak MSMW…hehe

  46. Hafizul
    Hafizul April 7, 2015 at 8:15 am | | Reply

    Okeh..nanti saya undi haa…tahun ni tak sempat nak daftar.. campur ngn malas etek..haha

    1. islam di dadaku
      islam di dadaku April 7, 2015 at 12:22 pm | | Reply

      sudah habis mas nak undi bro

  47. islam di dadaku
    islam di dadaku April 7, 2015 at 12:24 pm | | Reply

    cepat nian waktu undi dah tutup baru undi beberapa orang je

  48. muliani
    muliani April 7, 2015 at 1:01 pm | | Reply

    goodluck! smoga terus kekal menang. blog yg sgt menarik!

  49. AkmaOmar
    AkmaOmar April 22, 2015 at 3:45 pm | | Reply

    Tahun ni aku tak ambik pot langsung huhu…aku start nmpk tahun lepas mula kurang menarik & takde perubahan setakat trofi & sijil je ke..atleast DIGI award besar juga hadiah..tapi tak nafikan naikkan nama blog jd popular..dari segi job sama je deal dgn advertiser masa ko naik atau tak…mcm diaorg pandang blogger kat msia ni sekadar boleh je pun hahaha…

    trofi aku tu pun entah mana aku letak dah hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.