36 Responses

  1. islam di dadaku
    islam di dadaku March 27, 2015 at 8:24 pm | | Reply

    warna warni kehidupan berumah tangga memang harus bijak menjalaninya

  2. si bongkok
    si bongkok March 28, 2015 at 2:08 am | | Reply

    Hoho! tak idup motor bleh sampai mau geget tengkok heh..

    Kalo tak idup benda lain mau hisap darah terus nie… ๐Ÿ˜€

    p/s: Kena ada warna warni laki bini heh baru ada feeling…kalo satu kaler jekk tue yg suram kan.

  3. sabree hussin
    sabree hussin March 28, 2015 at 2:20 am | | Reply

    Ya betul tu.. memang begitulah ragamnya

  4. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 28, 2015 at 3:01 am | | Reply

    sesungguhnya wanita dan lelaki berbeza..memang betul pun laki kalau ada masalah suka diam, tp pada wanita, kena luah. giitulah.

  5. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin March 28, 2015 at 3:02 am | | Reply

    tapi sebab perbezaan tu lah yang buatkan kalau suami jauh sket pun dah rindu..rindu takde sapa nk berbual hahahaa

  6. sobrimansor
    sobrimansor March 28, 2015 at 3:28 am | | Reply

    Aku kompius ni. Sapa yang karang citer ni. Ahmad faizal ke atau bini ahmad faizal. Hehehe

  7. zool
    zool March 28, 2015 at 3:31 am | | Reply

    takutnya tengok motosikal tu

  8. alin marli i
    alin marli i March 28, 2015 at 4:26 am | | Reply

    Tidolah ngan moto abang tu malam ek ….huhhhh

  9. diana
    diana March 28, 2015 at 7:08 am | | Reply

    adoi pernah baca sebelum ni. dia senang aje kalau dia diam, kita diam. bagi masa dulu. osahnye nak tanya soalan macam inspektor sahab dan dan tu jugak.. kalau boleh makan kira ok dah tu hehe….

  10. reezluv
    reezluv March 28, 2015 at 7:42 am | | Reply

    dah macam baca novel plak baca entri ko ni..aahaha

  11. Azzahairi
    Azzahairi March 28, 2015 at 7:52 am | | Reply

    Lawa moto, adik tumpang abg boleh. Moto tak boleh start upenye. ๐Ÿ™‚

  12. Wan Zawawi
    Wan Zawawi March 28, 2015 at 8:29 am | | Reply

    Syok pulak baca entri ni,hehehe kalau ada kesinambungannya jangan lupa update ๐Ÿ˜›

  13. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 28, 2015 at 9:57 am | | Reply

    Hahaha,memang sangat berbeza cara wanita dan lelaki berbeza. Apa yang merisaukan kita jug atidak sama ๐Ÿ™‚

  14. ahmadyani
    ahmadyani March 28, 2015 at 10:54 am | | Reply

    Isteri nak pujuk suami dengan masakannyalah…dengan apa lagi?

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:48 pm | | Reply

      haha.

      betul jugak tuh.

  15. blogger lelaki
    blogger lelaki March 28, 2015 at 1:40 pm | | Reply

    macam kisah benar je bro..kihkihkih

  16. myliferia
    myliferia March 29, 2015 at 1:13 am | | Reply

    hahaha…gitu kisah nyer…

    Itulah, perbezaan yang dipertemukan dalam sebuah perkahwinan agar saling melengkapi antara satu sama lain….syahdulah pulak.. ๐Ÿ˜›

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:47 pm | | Reply

      sebab itu..

      perkahwinan itu adalah satu bab yang seronok dalam kehidupan manusia.

  17. akubiomed
    akubiomed March 29, 2015 at 11:09 am | | Reply

    Pernah alami masalah motor besau tak boleh hidup tetapi motor tersebut sudah lego untuk tuan baru.

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:46 pm | | Reply

      ohh..

      dah pernah ada motor besar rupanya ye..

  18. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad March 29, 2015 at 1:16 pm | | Reply

    Hahaha.
    Warna warni dalam kehiduan suami isteri.
    Kalau sama je perangai nanti tak best la.

  19. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan March 29, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    Kalau suami tetiba senyap memang boleh tak keruan jiwa isteri. Dunia tak lengkap tanpa bebelan seorang suami ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:18 pm | | Reply

      Yeke suka dengar bebelan suami nih?

  20. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 30, 2015 at 5:25 am | | Reply

    Aah la, suami saya pun kadang2 uang tebiat juga…bila ditanya tak de masalah tapi bila dah tenang dia sendiri yang akan cerita..so moral of the story kena kasi suami ‘tenang’ dulu baru tanya soklan…

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:45 pm | | Reply

      biasalah tu.

      lelaki memang ada tempoh bertendang dia tu.

  21. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 31, 2015 at 10:11 am | | Reply

    Eh samalah… Kena bagi Bini saya baca ni. Dia ingat saya dah tak sayang dia lagi, padahal bila dah ada anak dua orang ni. Sayang ke anak tu lebih sikit. ๐Ÿ˜‰

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:17 pm | | Reply

      haha..

      bini hang dah baca belum nih?

  22. lekatlekit
    lekatlekit March 31, 2015 at 3:07 pm | | Reply

    kalau laki aku balik dengan badmood aku pun diam jugak.. nanti kalau dia nak share masalah, dia confirm cerita. kalau dia tak nak cakap.. tanya pun tak jawab. so,solution rasa nak cerita telinga si bini belum pekak.. cerita la dia dengar.

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:15 pm | | Reply

      haha..

      ya.

      tak semua telinga bini tu pekak.

  23. SentiasaPanas
    SentiasaPanas April 1, 2015 at 10:53 am | | Reply

    Kalaulah semudah tu..hehe

  24. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 2, 2015 at 2:55 am | | Reply

    Tiba- tiba terasa rindu pada encik Hubby yang sedang bekerja. Dia pun diam je semalam.

    1. titan
      titan April 4, 2015 at 6:15 pm | | Reply

      haa..

      kenapa encik suami tu diam ehh..

  25. lisa
    lisa April 5, 2015 at 7:33 am | | Reply

    Hahahah adeh… ingatkan ape tadi.. bini -bini ehh

  26. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam April 7, 2015 at 5:52 am | | Reply

    Haha biase aku terkena macam ni, kadang2 tu sampai keluar urat keting gak la dia nak jawapannya.

  27. Hafizul
    Hafizul April 7, 2015 at 8:10 am | | Reply

    Artikel ni sape yang tulis? Hahahaha… Bila la nak beli motor macam dalam gambar tu..tengok rasa berkenan jer..haha

  28. muliani
    muliani April 7, 2015 at 12:59 pm | | Reply

    tanpa bini siapalah suami. hihi tp suami pun tetap bagus huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.