21 Responses

  1. reezluv
    reezluv March 30, 2015 at 12:14 am | | Reply

    kena promosi kuat lagi ni nampaknya..ohho

  2. faizuddin fuad
    faizuddin fuad March 30, 2015 at 3:48 am | | Reply

    semua dok peroleh komisen ni .. ahahaha
    jeles ar begini

  3. Jie Susanos
    Jie Susanos March 30, 2015 at 4:02 am | | Reply

    oo time org gaji kita kena jdi kejam sikit ea..

  4. Imran
    Imran March 30, 2015 at 5:47 am | | Reply

    Tak elok kejam sangat, gua baru fikir nak berjimat cermat. Last2 habis jugak.

    Hahahha

  5. mrhanafi.com
    mrhanafi.com March 30, 2015 at 6:22 am | | Reply

    kalau nak beli ikut kemampuan tak mampu terpaksa gigit jari..

  6. Aretikz
    Aretikz March 30, 2015 at 7:53 am | | Reply

    Memang kejam.. huhu.. aku kena usaha lebih sikit macam ni..

  7. Azzahairi
    Azzahairi March 30, 2015 at 10:29 am | | Reply

    Aku baru dapat satu sales kat klikjer ni. Hoho pendahulu liga lagi lah encik titan pasni 🙂

  8. islam di dadaku
    islam di dadaku March 30, 2015 at 11:45 am | | Reply

    memang issu yang berkembang turut mempengaruhi ya selera beli dari masyarakat

  9. Siti travelog
    Siti travelog March 30, 2015 at 7:39 pm | | Reply

    Nak gigihkan diri di Klikjer la pulak. Mana tau dapat macam ni jugak.

  10. adarain
    adarain March 31, 2015 at 3:57 am | | Reply

    owh kena promote dengan lebih kejam lepas ni. hahaha

  11. akubiomed
    akubiomed March 31, 2015 at 5:54 am | | Reply

    Masyuk lagi. 🙂

  12. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz March 31, 2015 at 6:21 am | | Reply

    Saya dah mula celik sikit, betul apa yang bro cakap sebelum ni. Nak buat lubuk duit affliate ni kena lebih. Tak boleh fokus satu. Blog kena banyak, baru masyukk..

    Itu sekarang saya setuju, memang dalam perancangan balik ni nak buka blog lain.. yang SyahrilHafiz.com tetap santai saya update pasai kebun. Amacam? 😀

    Itupun kalau rajin la..haha dok BW ke blog selama ni time rehat dari kebun..haha 😛 #tungahmakangaji

  13. sabree hussin
    sabree hussin March 31, 2015 at 11:22 am | | Reply

    Mencari MANGSA jugak memerlukan satu strategi yang sangat halus

  14. zool
    zool April 1, 2015 at 2:44 pm | | Reply

    aku pun ada komisen Rm18.90.. adakah komisen yang sama?

  15. Hero Borneo
    Hero Borneo April 2, 2015 at 1:37 am | | Reply

    tengah tunggu komisyen masuk nie..

  16. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 2, 2015 at 1:56 am | | Reply

    Kena bertindak KEJAM dan TAMAK masa orang dah masuk gaji kan? baru la menjadi…wah bagus sangat tips cikgu Titan ni..

  17. SuperNifz
    SuperNifz April 2, 2015 at 2:21 am | | Reply

    Alhamdullilah.. rezeki tuh, kena kerja kuat & gigih laie nih…

  18. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 2, 2015 at 2:59 am | | Reply

    Seronoknya bila asyik dapat komisen 🙂

  19. Hafizul
    Hafizul April 7, 2015 at 8:05 am | | Reply

    Emm nampak gayanya nak kena tulis artikel balik ni..dah lama sangat komisen klikjer menyepi..haha..

  20. muliani
    muliani April 7, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    smoga terus succes bro. btw kutu mambu tu best!

    1. titan
      titan April 11, 2015 at 5:13 pm | | Reply

      kutu?

      kutu tak sedap dimakan beb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.