54 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz April 5, 2015 at 12:27 pm | | Reply

    Saya kacak, kaya, berjaya dan bahagia..

    Kitab pink dapat membuka anda untuk terus beristiqomah buat duit dengan affiliate.

    Takkan nak tengok orang lain je nama duit sampingan dengan online? Anda bila lagi?

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:13 pm | | Reply

      semoga hang dapat buat duit lebih banyak lagi lepas ni.

  2. akubiomed
    akubiomed April 5, 2015 at 2:56 pm | | Reply

    Ramai yang sudah mendapat hasil dengan mengamal kitab SEO Merah Jambu.

  3. reezluv
    reezluv April 5, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    saya hensem dan genius..yeah..aku dh rasa apa yg ko rasa..eehe

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos April 5, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    haha..igt bahagia apa xdi..

  5. zool
    zool April 6, 2015 at 12:54 am | | Reply

    memang bahagia sungguh keluarga kitab pink ni ye

  6. mrhanafi BEST
    mrhanafi BEST April 6, 2015 at 12:55 am | | Reply

    hu..hu..bestnya kalau dapat keluarga bahagia.

  7. Akak Vitamin
    Akak Vitamin April 6, 2015 at 2:10 am | | Reply

    Kitab pink memang legend

  8. si bongkok
    si bongkok April 6, 2015 at 2:12 am | | Reply

    Masih belum bekesempatan utk join keluarga kitab merah jambu ni.

    Akan cuba cari lobang2 duit yang lain nak tampung beli tiket bas join hari keluarga kitab merah jambu nie.

  9. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin April 6, 2015 at 4:01 am | | Reply

    memang bahagia, apatah lagi dapat ganjaran atau rezeki..hehe

    1. myliferia
      myliferia April 7, 2015 at 9:48 pm | | Reply

      Kan, MJ, bila dapat hasil, tu memang bahagia 🙂

  10. onlajer
    onlajer April 6, 2015 at 4:46 am | | Reply

    “Saya hensem dan genius!”

    hehe ada, gua ada tulis sedikit kemanisan yang terhasil dari seo pink ini dalam entri terbaru gua.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:06 pm | | Reply

      semoga akan terus rasa kemanisan itu setiap hari.

      hehe

  11. onlajer
    onlajer April 6, 2015 at 4:47 am | | Reply

    tapi dengan klikjer gua belum cukup bahagia dengan nya kikiki

  12. Alin Marlini
    Alin Marlini April 6, 2015 at 6:56 am | | Reply

    “Saya comel dan genius!” hahahahaha…baru 3 kali merasa affiliate…

  13. yusri
    yusri April 6, 2015 at 11:19 am | | Reply

    nak join jugak keluarga bahagia ni…hehe

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:05 pm | | Reply

      sila sertai dengan gembiranya.

      hehe..

  14. Siti
    Siti April 6, 2015 at 6:10 pm | | Reply

    Belum join keluarga kitab pink..

  15. Muliani
    Muliani April 7, 2015 at 3:37 am | | Reply

    Semoga terus bahagia!! Huhu

  16. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit April 7, 2015 at 3:52 am | | Reply

    Warna-warni gambar atas ni… Lain macam je. 🙂

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:04 pm | | Reply

      lain macam yang macam manakah itu? hehe..

  17. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam April 7, 2015 at 5:30 am | | Reply

    Ramai yang dah menuai hasil selepas baca kitab pink ni nampaknya tahniah semua…

  18. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 7, 2015 at 7:14 am | | Reply

    Bahagianya kalau dapat memiliki apa yang dihajati..tak ternilai

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:03 pm | | Reply

      ya.

      memang bahagia bagi siapa yang dah berjaya.

  19. Hafizul
    Hafizul April 7, 2015 at 7:51 am | | Reply

    Segan la nak cakap saya hensem dan genius…haha

    1. myliferia
      myliferia April 7, 2015 at 9:48 pm | | Reply

      Pulak, mahu tapi malu…..hahaha

  20. islam di dadaku
    islam di dadaku April 7, 2015 at 12:19 pm | | Reply

    kumpulan legend afiliasi semua komentar ada prof haris dan rezluv

  21. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 7, 2015 at 12:43 pm | | Reply

    Belum berkesempatan baca kita pink. Tapi mek ila memang comey hahaha

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:00 pm | | Reply

      nanti kalau ada masa, boleh la gi baca ye.

  22. jannah PS Low
    jannah PS Low April 7, 2015 at 2:39 pm | | Reply

    belum lagi baca kitab pink. wish akan baca secepat mungkin 🙂

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:03 pm | | Reply

      semoga akan membacanya secepat mungkin ye.

  23. myliferia
    myliferia April 7, 2015 at 9:44 pm | | Reply

    Banyak manfaat yang incik titan dah sebarkan. Tahniah 🙂

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      ajar ilmu?

      tak la.

      aku kongsi pengalaman aje. hehe..

  24. myliferia
    myliferia April 7, 2015 at 9:47 pm | | Reply

    Tahniah kepada semua yang tersenarai, termasuk tuan rumah ni haaaa 🙂

  25. ahmadyani
    ahmadyani April 8, 2015 at 1:55 pm | | Reply

    Bila saya akan masuk dalam senarai ya? Terus berusaha….Tahniah yang tersenarai dan kekal tersenarai.

  26. Ezlaila.com
    Ezlaila.com April 9, 2015 at 3:25 am | | Reply

    Kitab PINK memang best. Persembahannya memang menarik, sehingga saya termimpi2. Tetapi boleh tak Bro Titan jelaskan kenapa nama dia pink. Kenapa tak hijau, merah, atau Biru Laut? Hihi

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:57 pm | | Reply

      sebab aku tak suka warna pink.

  27. sensasi2020
    sensasi2020 April 9, 2015 at 7:13 am | | Reply

    Semoga keluarga kitab mersh jambu terus bahagia selamanya.

  28. zik
    zik April 9, 2015 at 2:21 pm | | Reply

    semua ahli kitab pink tuh.. hebat2..

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:58 pm | | Reply

      hehe..

      memang ramai gak rupanya ahli keluarga ni.

      leh wat geng mafia nih.

  29. Siti travelog
    Siti travelog April 9, 2015 at 8:11 pm | | Reply

    Bila duit masuk banyak, senang dan lebih syok hati pun rasa berbunga je kan

  30. blogger lelaki
    blogger lelaki April 10, 2015 at 7:33 am | | Reply

    semoga terus berbahagia bro dan yang penting terus masyuk

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:55 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga hidup kita semua lebih bahagia.

  31. UsusSihat.Com
    UsusSihat.Com April 10, 2015 at 3:43 pm | | Reply

    “Saya hensem dan genius!”

  32. Zul
    Zul April 11, 2015 at 7:17 pm | | Reply

    tahniah bro kitab pink tlah memberi manfaat kat byk org..mudahan rezeki bertambah2..

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:56 pm | | Reply

      Hang dah beli ker?

  33. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz April 12, 2015 at 3:14 am | | Reply

    Saya lelaki kacak dan pintar sebab makan cokelat minda promote Kitab Pink! 😀

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:54 pm | | Reply

      wahh..

      kalau dah makan coklat minda, mesti lagi terer ni.

  34. asraff ruslan
    asraff ruslan April 18, 2015 at 5:33 am | | Reply

    tak lama lagi nak sambar satu….kumpul duit dulu…hehe….

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 9:54 pm | | Reply

      haa..

      sila kumpul duit dulu ye. Hehe

  35. yatie
    yatie April 22, 2015 at 1:46 am | | Reply

    Masih baru dalam dunia blog. Semoga suatu hari nanti akan jadi sebahagian drp family kitab pink!

  36. Chai
    Chai April 22, 2015 at 3:25 am | | Reply

    Terbaiklah. kene simpan duit ni nk beli kitab pink…hoho

  37. Mama Arif
    Mama Arif April 23, 2015 at 6:55 am | | Reply

    sya comel dan genius..memang best lau dpt kluarga bhgia 🙂

  38. marlisa
    marlisa May 5, 2015 at 4:08 am | | Reply

    aslkm… masih baru dlm dunia blog… boleh bantu untuk lebih mendalami ilmu ini??tenkiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.