48 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz April 9, 2015 at 4:58 pm | | Reply

    Cikgu yang mana job tak boleh buat meh passing kat saya. Saya bekerja untuk cikgu !

    1. zik
      zik April 16, 2015 at 4:02 pm | | Reply

      Cikgu sudah ada maikel… hehe

  2. abu
    abu April 9, 2015 at 7:44 pm | | Reply

    Cube mengaji Quran….baca tafsir.. nanti setan mai tiup mata hehee

  3. Siti travelog
    Siti travelog April 9, 2015 at 7:53 pm | | Reply

    Fuh..luahan hati Cikgu Titan.. Aku nasihatkan kau minum susu atau makanan berupa yogurt dalam 30 minit sebelum nak masuk tidur. Pastu bila dah baring tu, tasbih dengan khusyuk sampai terlelap. InsyaAllah akan tertidur.

    1. si bongkok
      si bongkok April 10, 2015 at 8:44 am | | Reply

      Terbaik panduan masuk tido nie….bleh amalkan dengan bini nanti nie.. 😀

    2. titan
      titan April 18, 2015 at 11:31 pm | | Reply

      tak leh.

      nanti cepat habis stok yogurt dengan vitagen aku.

      kena jimat.

  4. Faizal Nizam
    Faizal Nizam April 10, 2015 at 6:59 am | | Reply

    Bro, kalau kira kambing pun tak boleh tido juga. Berjaga jela. Malam seterusnya insyaAllah boleh tido gamaknya.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:34 pm | | Reply

      tu la.

      dah penat kira kambing pun tak leh gak lelap.

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki April 10, 2015 at 7:36 am | | Reply

    bro panggil maikel tuk tolong buat kerja..hu3

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:41 pm | | Reply

      maikel balik kampung.

      lama dah tak balik.

  6. JomJalan
    JomJalan April 10, 2015 at 8:05 am | | Reply

    Petang2 pi jogging atau main badminton. Badan nak kena letih sikit kot tuh hihi

  7. Ezlaila.com
    Ezlaila.com April 10, 2015 at 8:25 am | | Reply

    Teringat citer Iron Man 3, hero dia pun ada masalah tak leh tido juga. Last macam2 jenis robot Iron Man dia buat gara2 tak leh tido.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:37 pm | | Reply

      tu la.

      akku sampai terbuat macam-macam blog bila tak tido nih..

  8. si bongkok
    si bongkok April 10, 2015 at 8:46 am | | Reply

    Mungkin terlalu penat bekerja samada offline @ online membuatkan en titan sukar tido…

    Dier sendiri ckp banyak job pending…kat sekolah punya job mesti bertimbun2 gak tue…

    Semoga en titan cuba bawak rehat2kan diri juga…kerja kuat sangat tue..org mcm en titan kebanyakkannya dah autopilot…twist sket esok menjadi.. 😀

  9. diana
    diana April 10, 2015 at 10:25 am | | Reply

    Mesti ada sesuatu yang difikirkan agaknya. Atau terlampau letih.
    Hindarkan kafein juga.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:29 pm | | Reply

      tak leh.

      kafein tu dah makanan ruji.

      hehe..

  10. zik
    zik April 10, 2015 at 1:27 pm | | Reply

    aku dah banyak kurang tido… erghh nak buat macam ne… demi sesuap nasi.. huhu

  11. Ummi Tokei Vitamin
    Ummi Tokei Vitamin April 10, 2015 at 1:45 pm | | Reply

    Maybe cikgu titan boleh cuba cuci satu rumah pula…Bila dh selesai, patut lebih mudah nak tidor..

  12. Pak Teh
    Pak Teh April 10, 2015 at 3:09 pm | | Reply

    Gua tau apa ubatnya ? Ini ubat kalao kena musti lena habis.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:26 pm | | Reply

      ubat apakah itu?

      kongsi sket.

  13. budakhutan
    budakhutan April 11, 2015 at 7:35 am | | Reply

    Selalu juga ada badi macam ni… Susah nak tido.
    Lepas tu buka cenel BabyTv… tewas juga akhirnya..hahaha

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:27 pm | | Reply

      dulu selalunya baca buku sejarah.

      tapi..sekarang, dah minat baca buku sejarah akibat terlalu kerap baca buku sejarah..

  14. Mama Nadia
    Mama Nadia April 11, 2015 at 3:39 pm | | Reply

    heheh..penyakit time study ni..sekarang susah beno nak dapat kondisi sebegitu

  15. Zul
    Zul April 11, 2015 at 5:09 pm | | Reply

    kurangkan minum tongkat ali bro..nnt boleh tdo..

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:21 pm | | Reply

      camana hang tahu ni?

      haha..

  16. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 11, 2015 at 11:40 pm | | Reply

    Senaman tengah-tengah malam dah buat ka? Kalau bersungguh2 pasti lepas tu’terkelepek’ ketiduran..hihi

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:22 pm | | Reply

      hari-hari bersenam maa..

  17. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz April 12, 2015 at 3:12 am | | Reply

    Akhirnya cikgu Cendol mengeluh di blog beliau.hehehe
    Tak pernah kena lagi simptom tak boleh tidur, memang jenis pukul 2 habis lewat dah tu. lepas tu automatik mengeroh 😀

    Tak boleh job SEO tu mai pasing saya, saya tolong score Goal! hehe

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:14 pm | | Reply

      haha..

      kerja tu..nak tak nak aku kena buat maa..

  18. azmi
    azmi April 12, 2015 at 4:28 am | | Reply

    Biasa kena penyakit begini takkan tidur selagi kerja belum siap..

  19. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 12, 2015 at 7:47 am | | Reply

    Memang pening kalau susah nak tidur. Mungkin disebabkan cuaca yang panas atau banyak benda difikirkan.

  20. ahmadyani
    ahmadyani April 12, 2015 at 9:23 am | | Reply

    Sukar nak tidur masih tidak mengapa. Yang takutnya ada penyakit sukar tidur.

  21. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi April 12, 2015 at 12:15 pm | | Reply

    kalau dah tak boleh tidur, mungkin ada imsomnia hehehe

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:04 pm | | Reply

      ni bukan imsomnia la.

      badan aku memang camginih.

  22. onlajer
    onlajer April 13, 2015 at 3:22 am | | Reply

    oh kau masih duduk bujang lagi ke

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:06 pm | | Reply

      bujang kejap-kejap aje.

      tak leh jahat sangat dah.

  23. akak vitamin
    akak vitamin April 13, 2015 at 8:05 am | | Reply

    jangan jangan insomnia?

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:10 pm | | Reply

      tak la.

      memang suka buat kerja tengah malam aje.

  24. Mama Hantek
    Mama Hantek April 13, 2015 at 9:30 am | | Reply

    Sebagai seorang yang berpengalaman ada insomnia selama lebih sedekad ni, paham benar dengan keadaan ni. terkebil-kebil sampai 430am. memang personality jenis night owl, bukan early bird huhuhu

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 10:58 pm | | Reply

      pehh..

      lama tu punya pengalaman. hoho..

  25. Hafizul
    Hafizul April 14, 2015 at 6:57 am | | Reply

    Alamak..kes parah ni..harapnya tak basuh atap rumah sudah..haha

  26. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 15, 2015 at 2:20 pm | | Reply

    Nak kena makan Ostematrix ni, bagi lena tidur, hihi

  27. islam di dadaku
    islam di dadaku April 16, 2015 at 5:49 am | | Reply

    dari kebiasaan saja bila biasakan diri habis isya dah ke tempat tidur maka mata akan cepat tertidur

  28. Ibu Zarith
    Ibu Zarith April 17, 2015 at 12:08 am | | Reply

    Kalau tak boleh tidur cuba baca buku sejarah macam masa kita belajar dulu, kompem tidur hehe

  29. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD April 17, 2015 at 5:50 am | | Reply

    Kurang kalsium nie.
    Sebab tue tak tidur.
    Saraf kejang.
    Kena relax kan baru tidur.
    Masalah besar kalau takleh tidur.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:12 pm | | Reply

      mana ada kurang kalsium.

      selalu minum vitamin tau.

  30. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan April 20, 2015 at 9:32 am | | Reply

    En. Titan cuba install aplikasi Lullabies. Insyallah boleh tido. hehe

  31. muliani
    muliani May 30, 2015 at 2:29 pm | | Reply

    haha kira biri biri macam mr bean..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.