38 Responses

  1. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi April 12, 2015 at 9:15 am | | Reply

    saya pun nak gembira macam diorang…in sha allah..akan dapatkan buku gumbira ini…ni pun baru nak cargass kan diri menulis..dulu entah tiada hala tuju nak menulis…

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:55 pm | | Reply

      tak apa.

      pelan-pelan.

      ambil masa anda.

  2. ahmadyani
    ahmadyani April 12, 2015 at 9:20 am | | Reply

    Gembira bila dapat buat sesuatu yang menggembirakan hati…

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:59 pm | | Reply

      Yup.

      Kita mesti buat apa yang kita suka.

  3. si bongkok
    si bongkok April 12, 2015 at 3:40 pm | | Reply

    Skrg nie jek 3000 orang dah hura-hara dengan buku gembira nie.

    Akan lebih huru hara lebih dari 3000 orang kalo dapat tahu :

    – buku gembira akan naik harga sebab GST – Gua Suka Tau

    – buku gembira close jualan ( mustahil aa berlaku)

    Apa2 pon tahniah kepada 3000 orang yang telah memiliki buku gembira ini.. 🙂

    1. titan
      titan April 19, 2015 at 12:03 am | | Reply

      setakat ni..takde kena caj gst.

      haha..

  4. Jia Rizaira
    Jia Rizaira April 12, 2015 at 8:06 pm | | Reply

    Siapa yang tak nak gembira…lebih2 lagi gembira bila duit poket semakin menebal..ye tak…

    1. titan
      titan April 19, 2015 at 12:04 am | | Reply

      poket tak tebal sangat.

      biasa-biasa aje.

      kalau shopping..cepat aje poket jadi nipis.

  5. reezluv
    reezluv April 13, 2015 at 4:43 am | | Reply

    peh..3000 sales?humang aih…salute 😀

    1. titan
      titan April 19, 2015 at 12:08 am | | Reply

      leh la.

      nak capai 5000 orang la plak.

  6. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 13, 2015 at 4:47 am | | Reply

    3000 orang.sangat MENAKJUBKAN jualan cikgu Titan

    1. titan
      titan April 19, 2015 at 12:04 am | | Reply

      Ya.

      Dan ambil masa yang cukup lama jugak tu nak capai.

  7. akak vitamin
    akak vitamin April 13, 2015 at 7:57 am | | Reply

    woww cikgu dah boleh dah resign

    1. titan
      titan April 19, 2015 at 12:05 am | | Reply

      tak mo resign.

      masih nak kejar budak kat sekolah.

  8. knah
    knah April 13, 2015 at 1:46 pm | | Reply

    gembira bila dapat mengembirakan orang lain 🙂

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:28 am | | Reply

      Ya.

      Ofkos memang akan gembirakan orang lain.

  9. jiesusanos
    jiesusanos April 13, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    Hbt bro titan smpai 3000 sales..

  10. Zfarina
    Zfarina April 13, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    Menarik2, macam boleh beli jugek

  11. Homestay Wakaf Che Yeh
    Homestay Wakaf Che Yeh April 13, 2015 at 4:18 pm | | Reply

    Macam menarik je ni. Anyway buku ni ajar teknik-teknik seo ke bro?

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:12 am | | Reply

      ada teknik seo..

      ada teknik lain.

      ada gak benda lain.

      Pendek kata, cerita pasal pengalaman aku.

  12. zik
    zik April 13, 2015 at 4:44 pm | | Reply

    ini bukan calang -calang punya buku… aku recommend sangat buku nih!!!

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:53 pm | | Reply

      terima kasih sebab rekomen buku ni. hehe

  13. Hafizul
    Hafizul April 14, 2015 at 6:54 am | | Reply

    Huhu..saya dah lama rasa gembira maaa.. bertuah dapat buku ni..hahaha

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:54 pm | | Reply

      wahh..

      mesti dah banyak kali dapat komisen dan sales nih kann.

  14. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD April 14, 2015 at 9:10 am | | Reply

    Boleh sangat nak resign kerja hakiki.
    Kerja yang sekarang jadi part time sahaja boleh jadi fulltime.
    Kalau part time dah dapat sale macam tue ini kan pula kalau full time kan.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:11 am | | Reply

      full time ke part time ke..

      tetap kena usaha lebih macam biasa. Hoho..

  15. ishak
    ishak April 14, 2015 at 2:07 pm | | Reply

    Dan pasal beli buku gembira ni ugaklah..blog aku habis bandwith hari tu,disamping hotlinking kena curi hahah

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:11 am | | Reply

      haha..

      sampai habis bandwidth lagi tu.

      terbaiklah.

  16. daniel
    daniel April 14, 2015 at 3:43 pm | | Reply

    fuhh, ratusan ribu gak tu jumlah sales.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:50 pm | | Reply

      takde la dapat sekaligus.

      dapat sikit-sikit aje.

  17. Rosaidi
    Rosaidi April 14, 2015 at 6:31 pm | | Reply

    pergh..mesti kena beli buku ni

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:51 pm | | Reply

      Sila beli cepat-cepat ye. Hehe

  18. mrhanafi BEST
    mrhanafi BEST April 15, 2015 at 12:37 am | | Reply

    best..buku gembira selepas baca mesti gembira.

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 11:47 pm | | Reply

      Ya.

      Mari la bergembira secara berjemaah. hehe..

  19. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit April 15, 2015 at 1:26 pm | | Reply

    Saya tumpang gembira. 😉

  20. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin April 20, 2015 at 4:49 am | | Reply

    buku gembira ni mesti tak cas GST kan..sbb boleh beri gembira pada yang menerima..

  21. islam di dadaku
    islam di dadaku April 20, 2015 at 6:04 am | | Reply

    wah buku tandingan kitab pink ya atau lanjutannya

  22. muliani
    muliani May 30, 2015 at 2:22 pm | | Reply

    benarkah ia begitu gembira? hehe

Leave a Reply to Helmi Aliarit Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.