36 Responses

  1. Ibu Zarith
    Ibu Zarith April 17, 2015 at 12:06 am | | Reply

    wah tahniah..bia sikit asal berterusan menjana pendapatan kan =)

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 6:16 pm | | Reply

      Ya.

      Biar sikit tapi berterusan untuk jangka masa yang panjang.

  2. Sobri Mansor
    Sobri Mansor April 17, 2015 at 1:00 am | | Reply

    banyak juga tu komisyen . Senyum sampai ke telinga… hehehe

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 6:22 pm | | Reply

      takdelah sampai telinga.

      mulut aku kecik juga.

  3. Sumijelly
    Sumijelly April 17, 2015 at 7:15 am | | Reply

    masih baru dlm bidang ni..

    tak tahu macam mana cara nak bermain… waaaa……..

    tgh belajarrrrrr

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 5:57 pm | | Reply

      nak main, kena rajin membaca dulu.

  4. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 17, 2015 at 7:49 am | | Reply

    itu baru satu yang ditunjuk, yang dalam baki akaun belum buka cerita lagi tu..

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 5:55 pm | | Reply

      baki akaun?

      haha..tak tahu la tinggal berapa. Tak pernah nak check.

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos April 17, 2015 at 8:58 am | | Reply

    org genius mmg minat baca manga..haha

  6. onlajer
    onlajer April 17, 2015 at 10:07 am | | Reply

    okeh kita usaha lagi

  7. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit April 17, 2015 at 1:50 pm | | Reply

    Hari-hari masuk walaupun sedikit boleh senyum sampai malam. 😉

  8. nikkhazami
    nikkhazami April 17, 2015 at 6:18 pm | | Reply

    apa apa pun, gambar daging tu memang memukau

  9. Hero Borneo
    Hero Borneo April 18, 2015 at 12:15 am | | Reply

    terbaik la bro..pendapatan yang ada berterusan..maka layak untuk membuat senyuman yang manis tuh!

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki April 18, 2015 at 12:19 am | | Reply

    minggu ini aku slow sikit masyuk ashadee

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:09 am | | Reply

      Tak apa.

      Usaha lagi kuat sikit je lagi.

  11. sensasi2020
    sensasi2020 April 18, 2015 at 2:31 am | | Reply

    Bestnya tiap-tiap hari dapat komisen dan tiap bulan dapat 4 angka hingga boleh mencapai 5 angka. Kena hadam lagi kitab pink tu….

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:29 pm | | Reply

      Ya.

      Sila hadam dengan gembiranya.

  12. yusri
    yusri April 18, 2015 at 3:43 am | | Reply

    seronok kalau macam ni…usaha kena kuat dan luar biasa…baru boleh pendapatan yang luar biasa

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 7:08 am | | Reply

      Ya.

      Seronok la gak.

      Sebab tu, kena usaha selalu.

  13. asraff ruslan
    asraff ruslan April 18, 2015 at 5:36 am | | Reply

    sikit-sikit lama-lama jadi banyak….luasnya rezeki yang Allah bagi kepada hamba-hambaNya….

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 5:40 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan dapat lebih banyak lagi pada masa yang akan datang.

  14. Nurinsaniah
    Nurinsaniah April 18, 2015 at 9:11 am | | Reply

    walau apapun yang bro titan tunjuk aku tetap tertarik dengan daging lembu tu…

    1. titan
      titan April 18, 2015 at 5:41 pm | | Reply

      Daging lembu aje yang hang tengok yek.

  15. Azzahairi
    Azzahairi April 18, 2015 at 3:06 pm | | Reply

    Tahniah-tahniah…memang lejen… 🙂

  16. si bongkok
    si bongkok April 18, 2015 at 3:46 pm | | Reply

    Tahniah bro atas kejayaan komisen dari ashadee… 🙂

  17. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 19, 2015 at 1:15 am | | Reply

    Memang terbaik. Genius + strategy: membuahkan hasil 🙂

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:33 pm | | Reply

      Ya.

      BIasanya memang membuahkan hasil kalau kena strateginya.

  18. zik
    zik April 19, 2015 at 2:43 am | | Reply

    yang lain2 tuh kena usaha jugak… takkan en titan jer yang kutip hasil tiap2 bulan..

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:34 pm | | Reply

      Haha.

      Nak bagi aku kutip sorang pun takpe gak.

  19. ahmadyani
    ahmadyani April 19, 2015 at 12:32 pm | | Reply

    Liga affiliate di Malaysia ni semakin hari semakin sengit. Siapa yang berada di puncak?

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:35 pm | | Reply

      kat puncak, tak tahu la siapa.

      Kena tanya puncak dulu.

  20. diana
    diana April 19, 2015 at 1:19 pm | | Reply

    Hahaha, saya pun selalu tertunggu-tunggu gambar makanan di penghujung cerita. Ini teknik SEO bergambar ye cikgu. Sape search makanan tu, ditarik, tertarik ke blog ini. Skill tu mmg otai aje guna.

  21. blogger lelaki
    blogger lelaki April 20, 2015 at 2:11 am | | Reply

    minggu ni affiliate aku ciput plak..hu3

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:36 pm | | Reply

      Tak apa.

      Usaha lagi.

      Itu tandanya,hang belum cukup usaha lagi.

  22. Hafizul
    Hafizul April 20, 2015 at 4:19 am | | Reply

    Alamak…macam terliur sangat dah tu tengok makanan dalam gambar ni..bila lah encik titan nak belanja saya..hahaha

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:56 pm | | Reply

      Turun banting dulu la kalau nak aku belanja beb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.