28 Responses

  1. asraff ruslan
    asraff ruslan April 19, 2015 at 2:04 pm | | Reply

    insyaAllah rezeki akan hadir juga selepas usaha, doa dan tawakal…

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:08 pm | | Reply

      Ya.

      Kena rajin usaha.

      Kalau nak dapat hasil yang lumayan.

  2. reezluv
    reezluv April 19, 2015 at 2:11 pm | | Reply

    komisen gua pun slow je..kurang promosi le ni..hoho..ada harapan potong gua ni..ehehe

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:09 pm | | Reply

      HAha.

      Tak tahu la ada harapan ke tidak.

  3. uncle Zuan
    uncle Zuan April 19, 2015 at 2:19 pm | | Reply

    Sodap mknan tu huhu

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:10 pm | | Reply

      Memang la sedap.

      Kalau dapat makan. Haha

  4. zool
    zool April 19, 2015 at 3:04 pm | | Reply

    aku pun kureng sikit bulan ni klikjer.com
    mungkin sebab GST kot.. ramai takut nak belanja

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:10 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Kena jimat dan kena juga tambah usaha untuk tambah duit.

  5. Adam Roslan
    Adam Roslan April 19, 2015 at 5:49 pm | | Reply

    50 kali 3. Lepas bayar bil Internet sebulan. Phew.

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:12 pm | | Reply

      Bolehlah.

      Sana sikit. Sini sikit. Sinun sikit.

      Okeh apa.

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki April 20, 2015 at 2:18 am | | Reply

    klikjer ni aku masih belum jumpa jalan yang betul untuk hasilkan sale..walaupun dapat engagement

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:12 pm | | Reply

      praktik aje kitab PINK tu.

      tak susah mana pun.

  7. Hafizul
    Hafizul April 20, 2015 at 4:16 am | | Reply

    Hahaha… Dah lama dah saya tak dapat komisen klikjer ni..nak kena gandakan usaha nampaknya..kasi tegang dan keras lagi barangkali..haha

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:13 pm | | Reply

      ya.

      kena usaha ganda kalikan kerja kita.

      baru best dapat yang tegang-tegang.

  8. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin April 20, 2015 at 4:47 am | | Reply

    klik klik dapat duit..tulis blog dapat duit..

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:15 pm | | Reply

      Ya.

      Klik-klik aje tak berapa cukup.

      Kena convert gak salesnya tu. haha..

  9. islam di dadaku
    islam di dadaku April 20, 2015 at 6:00 am | | Reply

    kapan di tempat aku ada afiliasi seperti ini ya tak ada pun

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:15 pm | | Reply

      Orang luar pun boleh duit dengan program affiliate malaysia.

      Contohnya boleh cuba dengan program Ashadee.

  10. effa
    effa April 20, 2015 at 7:17 am | | Reply

    ooh jual e book.. kena cara sana sikit, situ sikit mmg masyukk nie..

    1. titan
      titan April 20, 2015 at 1:14 pm | | Reply

      klikjer memang khusus jual ebook.

      Itu main produk mereka.

      So far, oklah.

      Produk digital macam ni, memang orang kita dah boleh terima.

  11. suri
    suri April 21, 2015 at 2:40 am | | Reply

    2000 masih tak cukup lagikan untuk orang akan beli barang kita hu.. usaha yey.yey..yeh…hidup cikgu..

    terbaik dapat sangkut kay situ

    1. titan
      titan April 24, 2015 at 11:39 pm | | Reply

      Ya.

      Kena usaha lagi kuat lagi la nampaknya.

  12. zik
    zik April 21, 2015 at 4:45 pm | | Reply

    ada banyak produk laku keras dari klikjer nih…

  13. Siti travelog
    Siti travelog April 21, 2015 at 7:31 pm | | Reply

    Suka betul aku tengok income report macam ni. Semangat lak nak update blog-blog aku yg berdebu tu

    1. titan
      titan April 24, 2015 at 11:32 pm | | Reply

      ohh..semangat plak hang yek. Hehe..

  14. Farid Majid
    Farid Majid April 22, 2015 at 11:11 am | | Reply

    Aku dah makin minat pula nak join affiliate. Huhu. Sedap tu makanan tu huhu.

    1. titan
      titan April 24, 2015 at 11:33 pm | | Reply

      Ya.

      Makanan itu memang sedap belaka.

  15. Sani Yunus
    Sani Yunus April 25, 2015 at 7:36 pm | | Reply

    Allhamdullilah. DUit dah masyuk boleh makan sedap-sedap untuk hargai diri atas usaha yang diberikan..Tahniah..Boss Titan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.