38 Responses

  1. Anuar
    Anuar April 25, 2015 at 2:56 pm | | Reply

    Tahniah… Banyak tu… Rezeki affiliate melalui blog saya bulan ni agak ciput… In Shaa Allah lepas dah habis semua urusan Final Exam nanti, nek kena tambahkan usaha… 😉

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 9:15 pm | | Reply

      takpe.

      pelan-pelan.

      ambil masa hang.

  2. zik
    zik April 25, 2015 at 3:41 pm | | Reply

    debit tuh aku banyak pulak keluarnya setiap bulan tuh..haha..

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 9:16 pm | | Reply

      hehe..

      kena kasi kurang la tuh lepas nih.

  3. namiacinta
    namiacinta April 25, 2015 at 3:49 pm | | Reply

    macam sedap je burger tu ….
    terus jadi lapar balik …

    sebenarnya kalau bijak banyak je lubuk buat duit .. kena rajin crik lh dn kena rajin praktis kan

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      kena rajin cari, kena rajin buat kerja dan kena rajin membaca.

      Pendek kata, kena rajin.

      Jangan macam aku, malas dan kuat tido aje.

  4. Siti travelog
    Siti travelog April 25, 2015 at 4:21 pm | | Reply

    Teruja aku tengok statement tu. Dah boleh beli 2 tiket flight pergi balik ke New York guna Kuwait Airways tuh.

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 9:14 pm | | Reply

      aku tak pernah naik kuwat airways.

      selalu naik airasia je beb.

  5. nikkhazami
    nikkhazami April 25, 2015 at 5:59 pm | | Reply

    cantik betul blog versi mobile. jeles! haha

    1. titan
      titan April 25, 2015 at 9:12 pm | | Reply

      terima kasih.

      terima kasih kerana memuji saya.

  6. Fisha Hasan
    Fisha Hasan April 26, 2015 at 7:27 am | | Reply

    burger tu sangat menarik perhatian saya.. haha.
    nak cari duit senang je.. kunci dia memang rajin.. malas dapat habok jelah..

    1. titan
      titan April 26, 2015 at 11:35 pm | | Reply

      dah pagi dah.

      leh la gi makan burger cepat.

  7. reezluv
    reezluv April 26, 2015 at 7:40 am | | Reply

    tu dia aih..sampai RM6K..pehh

    1. titan
      titan April 26, 2015 at 11:36 pm | | Reply

      Sikit je.

      Aku nak lagi banyak.

  8. islam di dadaku
    islam di dadaku April 26, 2015 at 9:25 am | | Reply

    6k wih 18 juta kalau uang kami gaji direktur lah itu

    1. titan
      titan April 26, 2015 at 11:34 pm | | Reply

      Wahh..

      gaji direktor manakah itu?

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 26, 2015 at 12:32 pm | | Reply

    Wow, ini bukan BR1M lagi dah ni..sangat advanced..congrats En.Titan

    1. titan
      titan April 26, 2015 at 11:33 pm | | Reply

      Ni la namanya BRIM.

      haha..

  10. ishak
    ishak April 26, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    kalau br1m yang ni..memang najib tak boleh kasi,kalau dia kasi pun..kaw kaw gst jadi 50% hehehe

    1. titan
      titan April 26, 2015 at 11:33 pm | | Reply

      ohh..

      janganlah sampai 50%. sikit sangat tu.

  11. zool
    zool April 27, 2015 at 2:28 am | | Reply

    Rezeki affiliate memang terbaik.. boleh gantikan BR1M tu.
    eh yang 6K tu pun duit affiliate ke>

  12. Hafizul
    Hafizul April 27, 2015 at 3:32 am | | Reply

    Mak aiii encik titan…banyak tu..sedih tetiba..secara keseluruhannya, terasa semakin jeles nihhhh….emmmm

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 10:06 pm | | Reply

      Takpe.

      Hang pun boleh jugak dapat nanti.

  13. sabree hussin
    sabree hussin April 27, 2015 at 7:08 am | | Reply

    Aku pun nak tambah sumber BR1M jugak la macam ni

  14. ahmadyani
    ahmadyani April 27, 2015 at 11:05 am | | Reply

    Berapa agaknya harga Wagyu Kobe Burger ni….Kat mana jual di Malaysia ni?

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 10:06 pm | | Reply

      hari tu makan, sebijik aje harganya RM49. Itu kalau tak silap untuk 100 gram. Kalau tak pun, 200 gram. Antara itu la beratnya.

      Tengok kedai la.

  15. Uncle Zuan
    Uncle Zuan April 27, 2015 at 2:34 pm | | Reply

    ok hilang fokus sbb burger tu

    1. titan
      titan April 27, 2015 at 10:01 pm | | Reply

      camana nak konsisten kalau hilang fokus nih. haha..

  16. Fyda Noh
    Fyda Noh April 28, 2015 at 8:50 am | | Reply

    Sedapnya tu burger. Baru 1st time tahu kewujudan burger ni di dunia ni.

    1. titan
      titan April 28, 2015 at 4:43 pm | | Reply

      burger tu memang sedap rasanya.

      gi la beli dua dulu.

  17. zara
    zara April 28, 2015 at 3:19 pm | | Reply

    macam sedap je burger ni..tanpa roti ke..sesuai utk org yg buat high protein diet

    1. titan
      titan April 28, 2015 at 4:32 pm | | Reply

      memang sedap bergantung pada siapa dan cara memasaknya.

      hoho..

  18. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 28, 2015 at 10:44 pm | | Reply

    Sedapnya burger tu. Alhamdulillah, rezeki lebih untuk anak-anak dan keluarga kita.

    1. titan
      titan April 29, 2015 at 6:32 pm | | Reply

      burger wagyu tu memang sedap dimakan walaupun mahal harganya.

      hoho..

  19. Jia Rizaira
    Jia Rizaira April 29, 2015 at 7:33 pm | | Reply

    Terkebil2 tgk 6k tu. Apekah burger wagyu tu. 1st time dgr..

  20. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 1, 2015 at 1:58 am | | Reply

    nanti mintak tolong en titan dedahkan lubuk-lubuk duit yang lain. boringlah asik-asik klikjer, ashadee, nak kena pelbagaikan ni sebab macam dah tak berapa mengena semenjak dua menjak ni

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 1:04 pm | | Reply

      baca semua artikel kat blog ni.

      dah banyak dah aku kongsi.

  21. cikfen
    cikfen September 15, 2016 at 1:37 am | | Reply

    Dah jumpa “link” kitab pink… yeah…

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.