30 Responses

  1. Anuar
    Anuar April 30, 2015 at 5:14 am | | Reply

    Tahniah.. Banyak tu… Boleh belanja cendol 100 mangkuk…

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 11:05 am | | Reply

      Penat la nak basuh mangkuk cendol tu nanti la plak.

      haha

  2. zik
    zik April 30, 2015 at 6:29 am | | Reply

    buat kerja kat rumah,kadang2 tak terbuat langsung… erkkk tapi kalau dah deadline memang kena siapkan jugaklah

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:51 am | | Reply

      TU la.

      Aku ada banyak advertorial yang masih pending ni.

      Haha..

  3. si bongkok
    si bongkok April 30, 2015 at 6:51 am | | Reply

    Bleh laa ujung minggu bawak pusing2 ronda2 kotaraya ngan bini… coti lama gak tue… 😀

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:50 am | | Reply

      itulah hajatnya.

      dan sudah tercapai pun hajatnya.

  4. hafidzramli
    hafidzramli April 30, 2015 at 7:43 am | | Reply

    Salam Hormat.
    Tahniah bro.
    Selasa Baru kerja.
    Cuti lama tuh 😀

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:48 am | | Reply

      Lama jugak la.

      TU yang nak peluk bini lama sikit.

  5. dinsblog
    dinsblog April 30, 2015 at 11:02 am | | Reply

    lama dah tak dapat komisen ashadee…bila la agaknya

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:49 am | | Reply

      Kena la usaha lebih sikit dari biasa kalau nak dapat hasilnya.

      Kan? Kan?

  6. farzli
    farzli April 30, 2015 at 12:17 pm | | Reply

    ashadee tenggelam timbul lg

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:49 am | | Reply

      Tak apa.

      Kena usaha lagi ni rasanya.

      Hoho..

  7. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin April 30, 2015 at 9:46 pm | | Reply

    kena belanja makan ni en Titan, hihihi.

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:46 am | | Reply

      leh..

      lehh..belanja makan cendol. Tapi kena turun banting la.

  8. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 1, 2015 at 1:48 am | | Reply

    fuh rasa lapar pulak tengok nasik lemak en titan ni. mengancam sambal dia tu.

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:47 am | | Reply

      Itulah.

      Gua dah lama gila tak makan nasi lemak nih. Tu yang tengok gambar pun jadi.

  9. Travelog Siti
    Travelog Siti May 1, 2015 at 6:42 am | | Reply

    Boleh beli 180 mangkuk cendol.

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:45 am | | Reply

      Wahh..

      banyak jugak tu mangkuk cendol yang kena basuh.

  10. ismail
    ismail May 2, 2015 at 8:39 am | | Reply

    aku pun agak lama menyepi nak buat promosi ashadee ni.. kadang ada juga rezeki yg Allah nak bagi..letih kalau hilang fokus ni..

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:42 am | | Reply

      memang letih kalau nak start aktif semula.

      tapi itu lebih baik daripada tak buat apa-apa langsung.

  11. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz May 3, 2015 at 3:47 am | | Reply

    Hari ni dah masuk account dah kot, lanje cendol please!
    Tak pun simpan untuk yang due yang dah dekat tu..hehe tahniah!

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:40 am | | Reply

      nak makang cendol, meh turun banting dulu la.

  12. Adam Roslan
    Adam Roslan May 4, 2015 at 2:01 am | | Reply

    Kitab pink memang power, mengasah minda untuk menjana duit dengan Ashadee.

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 10:34 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan kitab pink tu akan membantu ramai orang.

  13. Uncle Zuan
    Uncle Zuan May 4, 2015 at 11:09 am | | Reply

    lepas bayar gst sebulan tu

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:29 pm | | Reply

      hari-hari dah kena bayar gst nih maa.

      haha..

  14. sensasi2020
    sensasi2020 May 4, 2015 at 11:27 am | | Reply

    Salam… bila dapat komisen, makan apa pun berselera dan pula bini taklah membebel banyak tengok duit masuk. tahniah bro…

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:32 pm | | Reply

      Yup.

      Syukur dikurniakan isteri yang suka senyum dan sengih aje selalu.

  15. ahmadyani
    ahmadyani May 4, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    Sini sikit, sana sikit. Campurnya jadi banyak.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:18 pm | | Reply

      yup.

      sana-sini sikit, banyak la juga jadinya.

      Hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.