46 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz May 4, 2015 at 5:13 pm | | Reply

    Ok. jom tidur cikgu…

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:40 pm | | Reply

      tak leh tido dahs sekarang.

      Pening lalat aku macam ni.

      Haha..

  2. eXplorasa
    eXplorasa May 4, 2015 at 5:26 pm | | Reply

    Hahahaha. Hiburan sebelum tido

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:44 pm | | Reply

      Hiburan la plak.

      Aku serius nih. Haha..

  3. Anarm
    Anarm May 4, 2015 at 6:31 pm | | Reply

    3 isu yang sangat menarik.. Tapi esok dah start kerja dah.. Tido dulu..

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:47 pm | | Reply

      Aku dah bangun tido ni.

      Tak leh tido dahh..

      Mata segar semacam dah ni.

  4. onlajer
    onlajer May 4, 2015 at 10:54 pm | | Reply

    power ya seo artikel te hang ni hahaha

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:47 pm | | Reply

      Entah la.

      Takde niat pun.

      Tau-tau, first page dah.

  5. farzli
    farzli May 5, 2015 at 12:38 am | | Reply

    aku perati je tang fanpage tu.. puii tol

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:51 pm | | Reply

      HAHA..

      sabarkan ajelah.

      Orang kita memang suka cerita-cerita macam ni.

  6. lekatlekit
    lekatlekit May 5, 2015 at 7:48 am | | Reply

    Abis semua pemilik Myvi jadi fobia termasuk adik den sebab kerana 6 biji myvi abis semua myvi terancam

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:53 pm | | Reply

      tu la.

      bini aku pun pakai myvi.

      nasib la sekarang dia pakai kereta aku gi mana-mana.

  7. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 5, 2015 at 1:05 pm | | Reply

    Saya pun betul-betul bercuti empat hari. Tapi malam semalam tak tahan nak tulis pasal kemalangan Myvi tu juga…

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:55 pm | | Reply

      haha..

      mesti ramai gak yang nak tulis.

      aku tahu tu.

  8. lisa
    lisa May 6, 2015 at 6:29 am | | Reply

    sebab satu myvi rosak susu satu malaysia .. eh susu lak.. myvi la :p

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 8:59 pm | | Reply

      susu tak sedap.

      vitagen tak apa.

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 6, 2015 at 6:30 am | | Reply

    Kalau la boleh dijentik bulu hidung mereka yang berkenaan..mesti best kan!

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:13 pm | | Reply

      memang best punya.

      gi la try.

  10. Ikhwan
    Ikhwan May 6, 2015 at 6:36 am | | Reply

    Myvi tu biasalah, budak baru lepas tengok F&F7

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      Tak tahu la lepas tengok cite tu ke jadi camtu..

  11. Alongxp
    Alongxp May 6, 2015 at 6:38 am | | Reply

    Sbb tu gua masuk best mobile, bnd baru, lom ramai yg buat najis…. hehehe

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      ohh..

      hang masuk best mobile kah?

  12. onlajer
    onlajer May 6, 2015 at 8:05 am | | Reply

    lawa keta cikgu , mana rembat

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:19 pm | | Reply

      Google image aje.

      Gi la sambar satu.

  13. Hafizul
    Hafizul May 6, 2015 at 8:26 am | | Reply

    Tak habis2 pasal TE.. Hahaha.. Tak nak jentik bulu tu..sakitttt..haha

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:23 pm | | Reply

      Aku dah habis.

      Diorang yang tak nak habis.

  14. zool
    zool May 6, 2015 at 8:58 am | | Reply

    banyak isu hari ni.. sabar je la.. jangan layan sangat orang kaya tu

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:25 pm | | Reply

      tu la.

      kalau dilayan, pening kepala kita dibuatnya.

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 6, 2015 at 9:23 am | | Reply

    yeayyy for cuti… arini perak cuti pertabalan sultan nazrin

    esok kami org penang lak cuti pilihanraya kwsn anwar ibrahim

    kes myvi… viral tahap gaban hitam. udah2 le semua yg panas sgt tu

    TE ? lantak pi kat org yg tak paham

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:27 pm | | Reply

      amboi, seronok betul dia dapat banyak cuti yek.

  16. suhiminain
    suhiminain May 6, 2015 at 9:39 am | | Reply

    Eh, da ok dah kotak komen? Haha

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:28 pm | | Reply

      Dah ada dah.

      Dah boleh komen dah dengan penuh kegembiraan.

  17. Vander Good
    Vander Good May 6, 2015 at 9:45 am | | Reply

    Hahaha…memang terbaik entri ini. Boleh buat pembaca tersenyum sendiri.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:30 pm | | Reply

      Jangan ketawa guling-guling kat kedai makan sudah la.

      haha..

  18. Ila Halilah
    Ila Halilah May 6, 2015 at 2:25 pm | | Reply

    Bab myvi tu mmg sedih campur sakit hati sampai hilang mood nak berblog 2hari. Harap polis boleh cepat setelkan kes ni 1 malaysia tengah tunggu 😀

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:34 pm | | Reply

      Ya.

      Harap pihak polis boleh kasi setel benda ini cepat-cepat.

  19. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 7, 2015 at 12:30 am | | Reply

    Memang best bercuti. Kali ni Mek ila balik kampung dan cuti-cuti di Melaka. Banyak juga tempat menarik di Melaka. Yang paling tak tahan, jalan nya jem sampai ke malam hihihi

  20. Sobri Mansor
    Sobri Mansor May 7, 2015 at 1:04 am | | Reply

    Ada satu lagi kategori LINUS ni bro. lagi bawah dari LINUS tegar. hehehe

    Linus tak boleh diajar….

    hehehe

  21. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 7, 2015 at 5:42 am | | Reply

    tu baru 3 perkara. nak layan sume tu pening kita nanti. baik layan tido kih kih

  22. Sani Yunus
    Sani Yunus May 7, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    Cuti 4 hari memang best la. Lepak rumah dan layan diri supaya lebih gemuk gedempul. Macam manapun orang kita jangan cepat sangat melatah dan menghukum. Kalau kena kat batang hidung sendiri baru ada akai..

  23. diana
    diana May 8, 2015 at 1:51 am | | Reply

    Baby kecik-kecik tak jeles cikgu. Dah besar sikit nanti baru dia mempamerkan sikap anti kemesraan ibu bapa tu hehe.
    Budak-budak TE ni kot ye pun bagilah link blog buat backlink sikit. Barulah power sikit blogwalking tu.

  24. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:09 am | | Reply

    sejak insiden myvi ni makin bnyak lak nmpak myvi kat atas jalan raya..

  25. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:09 am | | Reply

    sejak insiden myvi ni makin bnyak lak nmpak myvi kat atas jalan raya.. kehkeh

  26. sabree hussin
    sabree hussin May 10, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    Ah budak2 TE yang macam ni, diorang ni taksub je lebih. Income tak seberapa

  27. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD May 12, 2015 at 8:13 am | | Reply

    Dah boleh tutup cerita dah.
    Hehe.

  28. zik
    zik May 13, 2015 at 3:09 pm | | Reply

    makan tidur makan tidor.. tup2 dah 4 hari aku cuti..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.