35 Responses

  1. Blogger Babyface
    Blogger Babyface May 6, 2015 at 10:58 pm | | Reply

    lama tak singgah kat sini.
    apa-apa pun semua usaha perlu berterusan baru sell akan bertambah.macam tu?

  2. zara
    zara May 7, 2015 at 1:58 am | | Reply

    bestnye…banyak tu sapa nak bagi kan..kalau minimum 175..kali 50..fuh lumayan hehehe..handbag MK pon boleh beli tuhhh..

  3. Anuar
    Anuar May 7, 2015 at 2:00 am | | Reply

    Tahniah… Masih berada dalam senarai Top 10 pun dah kira hebat dah tu..

  4. onlajer
    onlajer May 7, 2015 at 3:29 am | | Reply

    sedap wei aiskrim itu

  5. akubiomed
    akubiomed May 7, 2015 at 5:22 am | | Reply

    Gambar ais krim sangat menyelerakan.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:16 pm | | Reply

      Aiskrim tu memang sedap.

      Bini aku suka makan.

  6. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 7, 2015 at 5:46 am | | Reply

    wahai klikjer…mai la masukkan komisen dalam akaun huhu lama dah tak masuk

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:20 pm | | Reply

      Kena banyak buat promosi la.

      Jangan tunggu aje.

  7. Azzahairi
    Azzahairi May 7, 2015 at 5:48 am | | Reply

    Tahniah kepada semua top affiliates. Sedapnya aiskrim tu ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:22 am | | Reply

      Aiskrim memang sedap.

      Lagi-lagi bila bini yang suap.

  8. reezluv
    reezluv May 7, 2015 at 5:50 am | | Reply

    kan aku penah cakap..rank tu takde makna pun bagi aku..janji sales dalam RM tu..memang Klikjer bulan lepas drop gile sales…haha..tapi affiliate lain plak luar biasa plak sales..hehe..:P

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:22 pm | | Reply

      Haha..

      aku faham tu.

      Aku faham maksud ko.

  9. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 7, 2015 at 7:50 am | | Reply

    Tak dapat pecah telur lagi dengan klikjer.com ni…

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:23 pm | | Reply

      Takpe.

      Pelan-pelan.

      Kekadang, memang ambil masa sikit.

  10. ahmadyani
    ahmadyani May 7, 2015 at 11:17 am | | Reply

    Bila nak masuk dalam senarai ni?

  11. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim May 7, 2015 at 12:59 pm | | Reply

    Familia?

    Ini mesti pengaruh anime Reborn!

    Haha.

    Walau apapun, tahniah berjaya masuk list top ten. Bulan depan buat lagi.

    PS: Meleleh air liur tengoh ais krim tu.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:25 pm | | Reply

      tak.

      pengaruh kete Myvi.

  12. huda
    huda May 7, 2015 at 1:11 pm | | Reply

    sedapnye ais krim…time panas2 pekena ais krim..

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:26 pm | | Reply

      Ya.

      Aiskrim memang sedap dimakan waktu panas-panas.

      Tapi kat sini hujan selalu. ๐Ÿ™

  13. Ibu Zarith
    Ibu Zarith May 7, 2015 at 4:07 pm | | Reply

    Wah masyukkk…hehe..bia sikit asal konsisten. lama2 jadi bukit kan =)

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:19 am | | Reply

      Ya.

      Harap lepas ni leh capai tahap gunung plak.

  14. Sani Yunus
    Sani Yunus May 7, 2015 at 4:35 pm | | Reply

    Wah..meleleh air liur. Nampaknya esok kena cari aiskrim pasa atau pun lesung..:-)

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:33 pm | | Reply

      Beli aiskrim padepop pun dah ok apa.

  15. si bongkok
    si bongkok May 8, 2015 at 12:47 am | | Reply

    Dasat familia of pink..reramai dah banyak tuai hasil dari pelbagai program…sebab owner familia pink sangat bagus dan baik orangnya…

    Sebab dier selalu hidang mcm2 dalam post dier…beras jek belum hidang lagi nak makan ramai2…

    Tahniah2 familia of pink… ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:36 pm | | Reply

      Benda sedap, kena kongsi sama maa..

      walaupun hanya sekadar pencuci mata sahaja.

  16. islam di dadaku
    islam di dadaku May 8, 2015 at 1:06 am | | Reply

    bisa beli segerobak ais krim komisen nya memang asyik masuk terus

  17. myrujukan
    myrujukan May 9, 2015 at 11:25 am | | Reply

    banyak dah ko dapat, kali ke 50 tuh, eh titan, blog ko ada hadapi penurunan trafik x, blog aku trafik ada drop lah

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 4:54 pm | | Reply

      biasa maintain aje.

      ada kala naik. jarang turun sangat.

  18. yusri
    yusri May 9, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    Syabas familia kitab pink!huhu

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:59 pm | | Reply

      Ya.

      Syabas pada mereka yang dah berjaya tu.

  19. Hafizul
    Hafizul May 10, 2015 at 8:37 am | | Reply

    Haha..dah lama dah tak dapat komisen klikjer ni..malas nak buat promosi sekarang ni..

  20. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:06 am | | Reply

    yang gmbar last tu show gila tuu.. hehe

    1. titan
      titan May 10, 2015 at 9:55 pm | | Reply

      Takde show kat sini.

      Hehe..

  21. aRz MoHa
    aRz MoHa May 10, 2015 at 5:16 pm | | Reply

    Banyak manfaatnya kitab Pink tu ya

    1. titan
      titan May 10, 2015 at 9:56 pm | | Reply

      Ya.

      Memang banyak manfaatnya. Hoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.