53 Responses

  1. farzli
    farzli May 6, 2015 at 12:05 pm | | Reply

    aku perati je.. hahhaha

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:35 pm | | Reply

      Hang perhati menda weh?

  2. reezluv
    reezluv May 6, 2015 at 12:31 pm | | Reply

    gitu rupanya..ahaha..

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:36 pm | | Reply

      Ya.

      Begitulah ceritanya yang sebenar.

  3. Hafizul
    Hafizul May 6, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    Haha.. Dah lama tak jumps saudara Eizil.. Yer la.. Yer la.. Tak nak tuduh sapa2 lagi pas ni..

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:37 pm | | Reply

      Silalah jenguk-jenguk ke blog beliau selalu ye.

  4. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 6, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    Dulu2 lagi teruk… Kalau fail hilang, kadang2 tak dapat back up semua artikel.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:39 pm | | Reply

      Dulu memang SEDIH banyak sikit la.

      haha..

  5. hafizmd
    hafizmd May 6, 2015 at 2:02 pm | | Reply

    Oleh kerana dah lu seru tlg komen..gua singgah komen..

    Masuk komen guna hpbijak.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:41 pm | | Reply

      kagum betul dengan telefonbijak hang.

      pinjam sat.

  6. Mus
    Mus May 6, 2015 at 2:28 pm | | Reply

    untung ada kawan power php ni bro..

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:43 pm | | Reply

      Ya.

      Itu namanya sahabat internet yang sejati lagi hensem laksana bulan purnama.

  7. nadri mohd
    nadri mohd May 6, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    Brader eizil mmg cool & senang berurusan..

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:47 pm | | Reply

      Ya.

      Beliau memang hensem orangnya.

  8. akubiomed
    akubiomed May 6, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    Dah taip komen sekali tak jumpa butang submit komen. Hah gasak. 🙂

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:48 pm | | Reply

      haha.

      gasak gak la semalam dibuatnya.

  9. Adam
    Adam May 6, 2015 at 6:07 pm | | Reply

    Aku perati je mana nak klik Submit dari semalam.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:51 pm | | Reply

      Haha..

      apsal tak tolong cari sekali?

  10. suri
    suri May 6, 2015 at 11:42 pm | | Reply

    tak puas hati sebab entri tak ada “entri pancing ikan” haaa..

    syukur masalah selesai yelah orang kacak hadap yeah !

  11. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim May 6, 2015 at 11:54 pm | | Reply

    Kalau tak boleh repair, mungkin kena jual blog ni..hehehe

  12. ctfand
    ctfand May 7, 2015 at 12:12 am | | Reply

    pening bila blog bermasalah. kali terakhir blog saya ada masalah November 2014..jangan lah ada lagi. Malas nak hadap..he he..

    btw, saya juga pernah mendapatkan khidmat tuan eizil. senang berhubung dan cepat je beliau buat. 😀

  13. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 7, 2015 at 12:32 am | | Reply

    Brother Eizil memang pro. Eh Mek ila pun tak update lagi ke WordPress yang baru nih.

  14. zara
    zara May 7, 2015 at 1:49 am | | Reply

    hahaha nasib baik isteri grrr suruh makan..sekurang-kurangnya kenyang juga perut kan..

  15. Akuro San
    Akuro San May 7, 2015 at 3:28 am | | Reply

    Wah… theme dah bertukar… cun~ cun~ ☺

  16. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi May 7, 2015 at 3:46 am | | Reply

    gambar budak tak cakap 2 tahun tu memang tak boleh belah.

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 7, 2015 at 3:57 am | | Reply

    Kasihan…cobaaan…

  18. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 7, 2015 at 5:44 am | | Reply

    patut pun gua nak tumpang backlink komen haritu tengok putih kosong ja..haha teknikal rupanya

  19. huda
    huda May 7, 2015 at 10:42 am | | Reply

    samela kite lapar lo ni, tengok ayam deme telan air liur kawe huhu…

  20. ahmadyani
    ahmadyani May 7, 2015 at 11:20 am | | Reply

    Minta-minta tak terjadi kepada kita. Blog kena godam sebelum ni pun belum hilang trauma lagi…

  21. nurinsaniah
    nurinsaniah May 7, 2015 at 12:44 pm | | Reply

    mmg sempoi bila kena padan muka dengan diri sendiri..hihihi

  22. onlajer
    onlajer May 7, 2015 at 12:58 pm | | Reply

    oh kalau jadi blank page kami akan terus contact bro eizil

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:55 pm | | Reply

      Ya.

      Sila hubungi dengan segera ye.

  23. Sani Yunus
    Sani Yunus May 7, 2015 at 4:40 pm | | Reply

    Serah aje pada yang pakar sekejap aje dia sattlekan..Nasib baik aku transfer hosting ke hosting lain takda masalah. Hanya belajar kat youtube aje.. Kalau tidak mati kutu juga dibuatnya..Apa-apa pun jangan lupa buat back-up belakang betul2…

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 10:56 pm | | Reply

      Ya.

      Beri sahaja masalah itu pada mereka yang tahu cara nak selesaikan.

  24. islam di dadaku
    islam di dadaku May 8, 2015 at 1:07 am | | Reply

    memang masalah IT tak ada keraguan lagi EIZIL

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:02 pm | | Reply

      Ya.

      Siapa ada masalah tu, boleh la cuba tanya Eizil nanti.

  25. diana
    diana May 8, 2015 at 1:44 am | | Reply

    Ala ingat saya sorang aje. Blog biz lagi satu nak menaip kat editor satu huruf tak keluar. Taip tajuk aje terus masuk draf. Dia punye stress tu sampai berdenyut kepala. Ni pun sebab update wordpress apa tu lah. Pengsan.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:03 pm | | Reply

      Takpe kalau pengsan dirumah.

      Jangan pesan dalam kereta myvi.

  26. diana
    diana May 8, 2015 at 1:59 am | | Reply

    Bab budak merajuk tak boleh pj ni memang tak boleh blah haha. Anak saya dia punya happy besok ada pj tu tak boleh nak cakap. Siap pesan jangan salah keluarkan uniform ye mama. Apa main galah panjang ke bebudak ni happy ngat?

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:05 pm | | Reply

      Nak wat camana, budak-budak ni memang selalu merajuk.

      Menci i tau..

  27. nila anggraini
    nila anggraini May 8, 2015 at 4:01 am | | Reply

    Oh gitu masalahnya….hehehhe…memang terbaik lah encik Eizil yer….sy berencana nak menggunakan jasa encik eizul tu juga nak pindah ke wp ni….asik tunda-tunda je ni….

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:06 pm | | Reply

      Haa..

      Sila buat secepat mungkin.

      Nanti asyik lupa aje.

  28. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 9, 2015 at 2:06 pm | | Reply

    Entry ni buat takut nak update WP. Bimbang sesuatu terjadi. Memang kena dapatkan bantuan dari yang lebih arif nampaknya.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:09 pm | | Reply

      Biasakan buat backup dulu, baru update.

      kalau tak, kena la mencari si eizil ni kalau ada apa-apa masalah.

  29. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin May 9, 2015 at 2:12 pm | | Reply

    sifu eizil, memang mantop. MJ selalu gak kacau dia kalau ada masalah hehehe

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 4:04 pm | | Reply

      Ya.

      Kalau ada apa-apa masalah pasal wordpress atau coding php, bolehlah tanya beliau.

  30. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:07 am | | Reply

    padan lah dgn muka.. haha

  31. sabree hussin
    sabree hussin May 10, 2015 at 4:44 pm | | Reply

    Fuh nasib baik kotak komen aku masih ada lagi

    1. titan
      titan May 10, 2015 at 10:06 pm | | Reply

      Ya.

      Sila jaga kotak komen blog hang.

  32. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD May 12, 2015 at 8:09 am | | Reply

    Oooo ini lah masalah nya yea.
    Mujur dah ok selamat kan.
    Kena ambil tahu gak nie. Nanti kalau kena batang hidung sendiri. taklah padan muka kan.
    Hihi

  33. MamaBard
    MamaBard May 13, 2015 at 10:35 am | | Reply

    bro eizil memang terer lah bab-bab ni..kalau mintak tolong dia kompem cepat je setel…

  34. zik
    zik May 13, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    ada masalah.. tanya pihak hosting jer..hehe malas betul aku

  35. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 13, 2015 at 8:05 pm | | Reply

    Sehingga hari ni, masih lagi tak update WP Mek ila. Takut hilang apa-apa, huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.