41 Responses

  1. Sani Yunus
    Sani Yunus May 7, 2015 at 11:34 pm | | Reply

    Ramai orang kita suka yang mudah dan cepat dan masyuk..Sehingga ramai yang tersontot macam keta myvi tu…ehhh kesitu pulak..tershassul lah pulak..maap–maap..

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 8:03 pm | | Reply

      Itulah masalahnya orang kita ni.

      Suka nak cepat aje.

  2. si bongkok
    si bongkok May 8, 2015 at 12:44 am | | Reply

    Masyuk komisen bro…dah macam sama laju keter myvi tue jek..tp bro baik punya cilok takde langgar2 member punya…

    Tahniah2 sebab komisen dah masuk…

    p/s: Bro main SEO kat jalan kampung ker..highway ker last2 mesti dapat hasil punya…org lain main seo kena tembak ngan speed trap jekk last2 hilang cenggitu jekk.., 🙂

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 8:04 pm | | Reply

      TU la.

      Aku suka main kat tepi jalan aje.

      Tak berani masuk highway sangat.

  3. Anuar
    Anuar May 8, 2015 at 12:50 am | | Reply

    Bestnya… Bila eksperimen Job Di Rumah menjadi..

  4. islam di dadaku
    islam di dadaku May 8, 2015 at 1:04 am | | Reply

    meski seo bagus kalau teknik penulisan tak mengena mungkin takkan ada sale juga

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:57 pm | | Reply

      Yup.

      Itu betul juga.

      Dua-dua kena dititikberatkan.

      1. islam di dadaku
        islam di dadaku May 14, 2015 at 7:18 am | | Reply

        rahasia penulisan cikgu lah yang mesti dipelajari mungkin melalui kitab pink

  5. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 8, 2015 at 1:07 am | | Reply

    Titan. Sale ni banyak dapat daripada blogspot tu ke?

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:59 pm | | Reply

      Yup.

      Dan juga beberapa blog sampingan yang lain. Blog ni, takde sales sangat.

      1. Helmi Aliarit
        Helmi Aliarit May 15, 2015 at 4:48 am | | Reply

        okay. terima kasih. 😀

        i follow.

  6. zool
    zool May 8, 2015 at 3:22 am | | Reply

    boleh tahan tu.. RM500 komisen cukup untuk bayar duit ansuran kereta MyVi pelahan ku ..

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:53 pm | | Reply

      Harapan aku, leh cover 2 bulan punya pun jadilah.

      hehe..

      1. Uncle Zuan
        Uncle Zuan May 10, 2015 at 8:44 am | | Reply

        takkan aim 2 bulan je? aim trus 3 bulan la hehe

  7. jie susanos
    jie susanos May 8, 2015 at 3:47 am | | Reply

    Haha..byk komen pasal myvi ni..

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:51 pm | | Reply

      Apa benda plak Myvi ni wehh??

  8. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 8, 2015 at 2:15 pm | | Reply

    resepi ayam madu tu taknak bagi pun takpe tapi buatlah ebook resepi ayam goreng bermadu huhu…mesti ramai yang nak beli

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:48 pm | | Reply

      Hehe..

      Cari aje kat internet.

      Tapi reseki aku ni, memang takkan bagi punya.

      Kena belanja cendol dulu.

  9. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 8, 2015 at 3:24 pm | | Reply

    Seronoknya bila komisyen masuk hari-hari. Alhamdulillah, murah rezeki.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:46 pm | | Reply

      Bini memang seronok.

      Aku tumpang seronok je.

  10. Ila Halilah
    Ila Halilah May 9, 2015 at 2:41 am | | Reply

    Sedapnya ayam madu tu! Terliuq pulak dah lama tak makan. Macam menarik je tekni seo encik titan ni . Dah lama duk usha

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 9:45 pm | | Reply

      oHH..

      dah lama usha ye..

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 9, 2015 at 6:34 am | | Reply

    Ish awat banyak sangat komisen ni?

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 8:57 pm | | Reply

      Ish.

      Sikit aje tu.

      Nak dapat banyak lagi tau.

  12. yusri
    yusri May 9, 2015 at 4:41 pm | | Reply

    memang tak terkalah bro!
    Tahniah!Semoga murah lagi rezeqy bro…terima qaseh.

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 8:35 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga dapat lagi banyak lepas ini.

  13. Hafizul
    Hafizul May 10, 2015 at 8:35 am | | Reply

    Huhu..tahniah encik titan..hari ni tak macam selalu lah..tak rasa jeles sangat..hahaha

  14. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:04 am | | Reply

    tahniahh.. sernok sgt bile dapat komisen hanya job di rumah

    1. titan
      titan May 10, 2015 at 9:10 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seronok la jugak. HIhi..

  15. aRz MoHa
    aRz MoHa May 10, 2015 at 5:14 pm | | Reply

    Beruntung SEO menjadi Bro. Semoga terus berjaya.. Tak tahu bagaimana nak mula dengan affiliate ni

    1. titan
      titan May 10, 2015 at 9:08 pm | | Reply

      Baca kitab pink aku tu je.

      In-sha Allah boleh membantu.

  16. reezluv
    reezluv May 11, 2015 at 6:06 am | | Reply

    tu dia aih, JDR punya komisen punya banyak

  17. Adam
    Adam May 11, 2015 at 9:36 am | | Reply

    Power power power. Clicks 480 tu dalam sebulan ke macam mana boss?

  18. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi May 12, 2015 at 7:47 am | | Reply

    wah macam kenal je nama kat tengah akaun maybank tu 😛

  19. suri
    suri May 12, 2015 at 8:48 am | | Reply

    dah kata mudah punya kalau buat betul..betullah

    1. titan
      titan May 13, 2015 at 6:10 pm | | Reply

      Ya.

      Memang kena la buat betul-betul.

      Baru ada hasil yang hensem.

  20. Sani Yunus
    Sani Yunus May 12, 2015 at 1:07 pm | | Reply

    Tu dia kepoweran Kitab Merah jambu memang terserlah..Kena rajin sumbat artikel macam Sifu Titan..baru boleh follow…kalau tidak makan asap..

    1. titan
      titan May 13, 2015 at 5:56 pm | | Reply

      Yup. Kena la rajin.

      Kata nak bini sayang lebih kann..

  21. Akak Vitamin
    Akak Vitamin May 12, 2015 at 11:37 pm | | Reply

    Nampak $$$ mata semua kelabu. Tiada jalan singkat untuk berjaya.

    1. titan
      titan May 13, 2015 at 5:39 pm | | Reply

      Ya.

      Memmang tak ada jalan singkat. Tetap kena usaha sentiasa gak.

  22. myportal21
    myportal21 June 23, 2015 at 3:25 am | | Reply

    Bolehla beli SEO merah jambu jugak, cuba apply dan dapatkan komisyen banyak2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.