43 Responses

  1. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 10, 2015 at 2:00 am | | Reply

    Kalau berjalan tempat orang ni, selain hotel yang selesa. Saya pilih homestay, sebabnya lebih tenang dan menjaga privasi.

  2. si bongkok
    si bongkok May 10, 2015 at 2:38 am | | Reply

    Ok dah ada port homestay dah kat dungun nie..kalo homestay kat tempat penyu bertelur ada tak en titan… 😀

  3. Aretikz
    Aretikz May 10, 2015 at 4:08 am | | Reply

    Memang kalo terdetik nak gi nganu ni.. boleh toray ni.. haha

  4. Hafizul
    Hafizul May 10, 2015 at 8:32 am | | Reply

    Dungun…dah lama tak pergi jalan2 kat pantai dia ni..hehe..homestay baru ni kan?

    1. yusri
      yusri May 17, 2015 at 2:27 am | | Reply

      teringat gewe lamo ko?huhu

  5. onlajer
    onlajer May 10, 2015 at 8:39 am | | Reply

    ok noted , lain kali kalau ada masa jalan – jalan kedungun ada la tempat nak stay yang boleh dihubungi.

  6. Uncle Zuan
    Uncle Zuan May 10, 2015 at 8:43 am | | Reply

    hmm tak pernah sampai sana lagi. ada rezeki smpai dungun, aku refer blk

  7. kak yatiadam
    kak yatiadam May 10, 2015 at 9:34 am | | Reply

    BAGUS MAKLUMAT NI.. LAIN KALI BOLEH TIDO DI SINI BILA G BERCUTI KAT GANNU…

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 10, 2015 at 10:21 am | | Reply

    Dekat sangat dah dengan UiTM tu, boleh la melawat adik kat sana..plannya macam nak ke Ganu juga ni…

  9. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:02 am | | Reply

    boleh tahan harganyaa..homestay pun besar dan cantikk

  10. nikkhazami
    nikkhazami May 10, 2015 at 12:55 pm | | Reply

    hari tu sewa satu homestay are seberang takir. best jugak. semuanya lengkap. aircond, astro, pealatan dapur. memang tip top. cuma rm200 satu malam.

  11. sabree hussin
    sabree hussin May 10, 2015 at 4:43 pm | | Reply

    Homestay solehah dungun, tempatnya pun selesa. Memang patut di pertimbangkan kalau nak menginap di Dungun

  12. aRz MoHa
    aRz MoHa May 10, 2015 at 5:08 pm | | Reply

    Harga berpatutan. Memang patut pilih honestly murah dungun ini

  13. aRz MoHa
    aRz MoHa May 10, 2015 at 5:09 pm | | Reply

    Harga berpatutan. Memang patut pilih homestay murah dungun ini

  14. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 10, 2015 at 10:21 pm | | Reply

    Bolehlah singgah bila Mek ila ke Dungun nanti. Setakat ni tak pernah lagi bermalam di Dungun, KT tu selalu juga.

  15. Pondok Papan
    Pondok Papan May 11, 2015 at 12:48 am | | Reply

    Emm boleh la simpan maklumat dia ni..takut2 ada program kat Dungun…

  16. ctfand
    ctfand May 11, 2015 at 3:34 am | | Reply

    hmm..lain kali kalau nak stay kat dungun tahu dah nak cari info kat mana. tengkiu tuan.. bookmark sini.

  17. Akak Vitamin
    Akak Vitamin May 11, 2015 at 3:52 am | | Reply

    Boleh masuk dalam homestay list. bila nak berjalan senang.

  18. adarain
    adarain May 11, 2015 at 6:06 am | | Reply

    Kalau kawasan kg memang ambil homestay la. Yang ada aircond tu penting. hehe

  19. Anuar
    Anuar May 11, 2015 at 8:20 am | | Reply

    Boleh tahan murah harga sewa homestay ni.. Boleh jimatkan budget percutian ke Dungun..

  20. Akuro San
    Akuro San May 11, 2015 at 9:11 am | | Reply

    menarik nih kalau bawa family bercuti ke Dungun…

  21. zik
    zik May 11, 2015 at 10:31 am | | Reply

    harga yang cukup berpatutan…

  22. myliferia
    myliferia May 11, 2015 at 10:43 am | | Reply

    Wah, bagus betul informer ni, serba lengkap. Nak cari info, search kat sini jer…hehe

    maceh2 sebab sharing 🙂

  23. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 11, 2015 at 1:37 pm | | Reply

    Review terbaik. Homestay Ganu memang best. Makan makan pun sodap. Kena pilih pilih la.

  24. zara
    zara May 12, 2015 at 1:51 am | | Reply

    cantik dan kemas je homestaynye..saya tak pernah sampai ke dungun ni..tapi kalau terpaksa pergi memang kene cari homestay sebab takde sedare mare kat sane

  25. Ani Haryani
    Ani Haryani May 12, 2015 at 3:16 am | | Reply

    Boleh ni kalau bercutii di Dungun. Luas pun luas tengok nya 😀

  26. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim May 12, 2015 at 4:44 am | | Reply

    Owh.. aku balik kampung nanti boleh la try kot. tau tempat ni. hehehe

  27. Dkna Abza
    Dkna Abza May 12, 2015 at 5:57 am | | Reply

    dah lama tak jalan ke terengganu

  28. suri
    suri May 12, 2015 at 8:33 am | | Reply

    kala mahu ke sana yang ini boleh saya note nanti

  29. suhiminain
    suhiminain May 12, 2015 at 8:57 am | | Reply

    biasanya org yg duduk homestay ni kalau tour ramai-ramai.:)

  30. Sani Yunus
    Sani Yunus May 12, 2015 at 1:11 pm | | Reply

    Harga, kemudahan dan lokasi pun menarik. Kalau bercuti ke terengganu mungkin boleh dijadikan alternatif untuk tinggal sehari dua..

  31. Vander Good
    Vander Good May 13, 2015 at 8:21 am | | Reply

    Homestay ni nampak mewah. Dalamnya pun nampak best. 🙂

  32. marlisa
    marlisa May 14, 2015 at 4:12 am | | Reply

    terima kasih atas maklumat

  33. ezkeretasewashahalam
    ezkeretasewashahalam May 14, 2015 at 4:38 am | | Reply

    lepas ni jalan2 dungun boleh la singgah homestay ni. 🙂

    boleh ke suggest kat owner homestay ni supaya masukkan homestay2 dia kat dalam Agoda? orang lebih senang n percaya untuk nak buat booking. 🙂

  34. islam di dadaku
    islam di dadaku May 14, 2015 at 7:17 am | | Reply

    betul murah jika harganya cuma seperti itu

  35. z network
    z network May 14, 2015 at 9:23 am | | Reply

    Terima kasih lah yerr share2 homestay,ada masa boleh bercuti..

  36. mamat
    mamat May 14, 2015 at 9:24 am | | Reply

    Terima kasih lah ye share2 , ada masa boleh pegi bercuti sana..

  37. Ila Halilah
    Ila Halilah May 16, 2015 at 9:32 am | | Reply

    Kalau bawak family ramai memang akan pilih homestay lagi selesa

  38. yusri
    yusri May 17, 2015 at 2:28 am | | Reply

    baru ku tahu…terima qaseh bro…
    dekat dah dengan kampong ambe…huhu

  39. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam May 17, 2015 at 5:43 pm | | Reply

    Jauh lah murah homestay berbanding hotel. Dah la besar, 10 orang hingga 15 orang boleh sumbat. Kalau hotel, duduk 3 4 orang dah padat dah.

  40. Homestay Kota Bharu
    Homestay Kota Bharu May 17, 2015 at 5:47 pm | | Reply

    Kalau Rm120.00/day tu murah dah tu. Yang Rm180.00/day tu sama rate dengan homestay kami, hehe. Tapi pendapat aku kalau kat area dungun ni tak leh mahal sangat, lain la kalau kat bandaraya ke boleh la mahal sikit sebab demand tinggi dan lokasi strategik banyak kemudahan.

  41. hasrul hassan
    hasrul hassan May 25, 2015 at 7:11 am | | Reply

    Pernah pergi Dungun, memang banyak homestay di Dungun. Selalu penuh kalau ada kenduri besar. Kadangkala sebab student-student masuk Uitm dan sebab ada GP Joran.

    Homestay di Dungun banyak kat tepi pantai, so memang syok la pepagi leh jamah udara pantai segar. Kaki pancing macam aku memang carilah homestay dekat dengan laut ni.

  42. zainudin
    zainudin December 22, 2015 at 12:56 pm | | Reply

    Mahu cari bilik sewa untuk 1 mlm. Besok mlm. Budget rm50 ade tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.