29 Responses

  1. Akuro San
    Akuro San May 13, 2015 at 10:09 am | | Reply

    bila nak belanja aiskrim tuh? Komisyen da dapat… 😛

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:05 am | | Reply

      Meh, turun banting cepat.

  2. eyriqazz
    eyriqazz May 13, 2015 at 10:40 am | | Reply

    Alhamdulillah, rezeki…Sejak praktikkan ilmu seo merah jambu, memang nampak kesanya..berbaloi2

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:06 am | | Reply

      Tahniah.

      Sebab dah dapat banyak komisen. Belanja cendol maa..

  3. hasrozi
    hasrozi May 13, 2015 at 11:06 am | | Reply

    rezeki masuk tu..sedang praktifkan kitab pink ni..

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:07 am | | Reply

      Semoga berjaya praktikkan dengan hensemnya.

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos May 13, 2015 at 11:09 am | | Reply

    masyuk tu..Alhamdulillah kesan kitab tu..

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:10 am | | Reply

      Ya.

      Semoga kitab itu memberi manfaat pada yang mengamalkannya.

  5. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 13, 2015 at 12:30 pm | | Reply

    Masyuk aje. Bolehlah belanja makan hihi

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:11 am | | Reply

      boleh, boleh.

      meh datang banting. Belanja saya cendol semangkuk.

  6. Zie Fauzi
    Zie Fauzi May 13, 2015 at 12:53 pm | | Reply

    Alhamdulillah..rezeki… gambaq aiskrim tu lama tak mkn…

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:12 am | | Reply

      gambar boleh cari kat google search.

      nak aiskim tu, kena beli.

  7. MUJA
    MUJA May 13, 2015 at 1:29 pm | | Reply

    wah,, tahniah cikgu titan.. tak lama lagi terima yang ke 50 lak.. huhuu

  8. farzli
    farzli May 13, 2015 at 2:52 pm | | Reply

    rezeki2.. hehhe.. terboikk

  9. Siti travelog
    Siti travelog May 13, 2015 at 7:36 pm | | Reply

    Aku faham perasaan tak gagah tu. Haha sebenarnya ko malas nak ulang tayang cerita sama, sebab semua tip tu dah ada dlm kitab pink, jadi tak perlu lagi diulang siaran.

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 9:53 am | | Reply

      Terima kasih kerana memahami.

  10. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 13, 2015 at 10:43 pm | | Reply

    ye lah, nak duit kena lah usaha. baca kitab pink pun kalu tak buat susah juga. kena gigihkan diri. tak mau gigih, gagoh kan diri hihi

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:13 am | | Reply

      Ya.

      Dah baca, kena la pratik.

      Baru dapat makan cendol hari-hari.

  11. Sani Yunus
    Sani Yunus May 13, 2015 at 11:01 pm | | Reply

    Tudia sekali sekala pekena asi krim batang pun sedap juga.. Teringat nostalgia masalah sekolah dulu..

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:14 am | | Reply

      Ya.

      Sekali-sekala jadi budak-budak pun best apa.

      1. Sani Yunus
        Sani Yunus May 14, 2015 at 10:44 am | | Reply

        Memang Best pun.. Selalu jadi budak2 minta suapkan masa demam atau tak sihat 🙂

  12. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 14, 2015 at 1:41 am | | Reply

    Saya pula baru aktif berblog semula awal tahun ni… Jadi insya-Allah boleh dapat tiap bulan tanpa miss lepas ni macam sifu Titan. 😀

    1. titan
      titan May 14, 2015 at 10:15 am | | Reply

      In-sha Allah.

      Bulih bah kalau kaw.

  13. islam di dadaku
    islam di dadaku May 14, 2015 at 7:16 am | | Reply

    move itu banyak yang tak mengerti bagaimana lagi caranya

  14. reezluv
    reezluv May 14, 2015 at 2:50 pm | | Reply

    banyak gak tu..ohho..macam biasa la kan 😀

  15. Uncle Zuan
    Uncle Zuan May 14, 2015 at 3:34 pm | | Reply

    huhu lu memang hardworking la

  16. Adam
    Adam May 14, 2015 at 5:02 pm | | Reply

    I still can’t move on. Cewah. Aku pun nak update jugak hasil drpd teknik Kitab Pink kat blog aku nanti.

  17. Hafizul
    Hafizul May 15, 2015 at 12:40 pm | | Reply

    OK… Kali ni saya cukup jeles…

  18. muliani
    muliani May 30, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    alhamdulillah rezeki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.