31 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul May 15, 2015 at 12:34 pm | | Reply

    Huhu.. Seronoknya dapat jadi hensem dan kacak cam ahmad Faizal ni..

    1. suhiminain
      suhiminain May 17, 2015 at 12:58 am | | Reply

      haha.. paling tak boleh tahan.

  2. Sani Yunus
    Sani Yunus May 15, 2015 at 1:02 pm | | Reply

    Tips Klikjer tu belum dapatkan lagi. Nanti nak kena jenguk tu..:-)

  3. Azzahairi
    Azzahairi May 15, 2015 at 1:28 pm | | Reply

    Panduan rahsia klikjer tu memang comel. Ada suara comel abam reezluv dalam panduan tu 🙂

  4. Anuar
    Anuar May 15, 2015 at 1:43 pm | | Reply

    Banyak tu… Sempena hari guru esok, Bolehlah belanja cikgu-cikgu dekat sekolah minum air cendol…

  5. zool
    zool May 15, 2015 at 2:03 pm | | Reply

    terbaek kan klikjer ni ..
    memang seronok kalau nampak emel dari klikjer

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos May 15, 2015 at 3:17 pm | | Reply

    mmg hnsem abe titan..

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:56 pm | | Reply

      Ya.

      Gua tau, gua memang hensem.

  7. hasrozi
    hasrozi May 15, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    cool je org serius bt duit ni..hihi

  8. reezluv
    reezluv May 15, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    bleh la blanja gua plak cendol..ahaa

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:52 pm | | Reply

      la..

      bukan hang ke nak belanja aku?

  9. azam mohd
    azam mohd May 15, 2015 at 9:04 pm | | Reply

    seronok biler tengok emel komisen masuk

  10. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 15, 2015 at 11:51 pm | | Reply

    tebaek! ni motivasi buat kami semua

  11. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 16, 2015 at 1:16 am | | Reply

    Okay ni memang jeles…

    1. suhiminain
      suhiminain May 17, 2015 at 1:11 am | | Reply

      inilah sebab antara orang terjebak dengan affiliate, jeles. hehe.. “Aku pun nak jugak!!”

      1. titan
        titan May 18, 2015 at 10:40 pm | | Reply

        Tak baik jeles-jeles tau.

        Hehe..

  12. si bongkok
    si bongkok May 16, 2015 at 3:18 am | | Reply

    Klik jer Klik jer terus dapat en titan nie…

    Terer sungguh ya en titan nie… 🙂

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:44 pm | | Reply

      Menda terernya ni haa..

  13. suhiminain
    suhiminain May 17, 2015 at 12:57 am | | Reply

    2 buah ebook yang plaing recommended kalau serius nak buat duit dengan blog! sebab tu dalam entry terbaru aku pun cadangkan 2 ebook ni. 🙂

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:39 pm | | Reply

      Ohh..

      terima kasih.

      terima kasih banyak-banyak.

  14. yusri
    yusri May 17, 2015 at 2:18 am | | Reply

    memang hensemlah kalau komisyen masyuk hari-hari…
    Selamat Hari Guru Bro!

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:26 pm | | Reply

      Ya.

      Selamat hari guru.

  15. JMR
    JMR May 17, 2015 at 3:24 am | | Reply

    best best..masa hari guru SALE lagi meningkat..berkat ikhlas jadi guru ni hehe

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:30 pm | | Reply

      sales apa yang meningkat masa hari guru ni haa?

      haha

  16. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 17, 2015 at 1:00 pm | | Reply

    Selamat Hari Guru. Seronok juga jadi guru ni 🙂

    1. titan
      titan May 18, 2015 at 10:35 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seronok la juga.

  17. labu
    labu May 17, 2015 at 3:19 pm | | Reply

    hari2 dpt duit affliate mmang terbaik..

  18. ahmadyani
    ahmadyani May 18, 2015 at 2:38 pm | | Reply

    Hadiah hari guru yang terbaik ada 2. Satunya murid yang diajar telah menjadi ‘orang’. Duanya bila dapat komisen affiliate. Cikgu lain dapat satu sahaja. Cikgu Titan dapat dua sekaligus…

  19. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET May 20, 2015 at 2:30 am | | Reply

    memang air encik titan main benda mcm ni. haha 😀

  20. Noriza Rahman
    Noriza Rahman May 20, 2015 at 6:10 am | | Reply

    Sungguh hensem dan kacak en Titan kita …

  21. muliani
    muliani May 30, 2015 at 2:10 pm | | Reply

    tahniahhh dpt komisen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.