16 Responses

  1. kak yatiadam
    kak yatiadam June 4, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    em…ilmu yg baik..bagus ni.. tapi nasi tu lagi sodap.. terliur kak yati tengo..

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 6:53 pm | | Reply

      nasi memang sedap kak.

      hehe..

  2. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim June 4, 2015 at 2:51 pm | | Reply

    JDR aku dah berkarat.. kena polish balik. banyak kerja tu. hahaha

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 6:56 pm | | Reply

      kalau karat, sila asah balik.

  3. mrhanafi
    mrhanafi June 4, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    sungguh menarik kalau tahu lubang kat JDR..boleh kencang masyuk

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 6:57 pm | | Reply

      tahu aje tak guna.

      kena tahu cara nak tackle jugak.

  4. Sani Yunus
    Sani Yunus June 4, 2015 at 11:16 pm | | Reply

    Wahhh menarik tu. Aku belum mula lagi ni dengan Job Dirumah

  5. Azzahairi
    Azzahairi June 4, 2015 at 11:25 pm | | Reply

    Aku dah mula tapi belum tuai hasil lg, ahaks..sdpnya smbal udang petai 😉

  6. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim June 5, 2015 at 1:03 am | | Reply

    Biar betik? EPC 1.58? Dahsyat gila.

    Tak pernah tengok affiliate Malaysia dapat EPC setinggi tu. Fuh…

  7. zool
    zool June 5, 2015 at 7:50 am | | Reply

    Jobs dirumah pun best gak kalau try

  8. farisya
    farisya June 5, 2015 at 12:22 pm | | Reply

    tadi nak tanya pasal JDR…tengok sambal udang, terus lupa!…sedapnyaaa la hai…

  9. Jie Susanos
    Jie Susanos June 5, 2015 at 1:35 pm | | Reply

    adeh..susah btul main dengan affiliate ni..kena lebih lg cari ilmu…

  10. azam mohd
    azam mohd June 6, 2015 at 2:53 am | | Reply

    job opis belum sempat belek lagi hehe

  11. Hafizul
    Hafizul June 9, 2015 at 1:05 am | | Reply

    OK.. Yang ni sangat jelessss..

  12. Nurul
    Nurul August 24, 2015 at 4:23 am | | Reply

    Let say klo dh register job dari rumah than ttbe kite takde masa nk buat ade ape2 effect tak?

    1. titan
      titan August 24, 2015 at 11:50 am | | Reply

      tak ada efek.

      kita kerja base pada kerja. kalau dah daftar jobdirumah, kena pilih kerja yang kita nak dan yang kita boleh siapkan.

      siap kerja, kita dibayar.

      Tak siap, tak dapat bayaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.