16 Responses

  1. reezluv
    reezluv June 4, 2015 at 4:08 pm | | Reply

    ceh..xmau kena potong plak..ehehe..amek je le ranking tu..ahaa..aku xde hal sangat

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 4:22 pm | | Reply

      tak mau no.1, nanti kena potong.

      haha..

  2. Azzahairi
    Azzahairi June 5, 2015 at 12:47 am | | Reply

    Nampaknya abam reezluv kembali menjuarai liga. Ya, yg no 2 tak akan ada yang berani potong 🙂

  3. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 5, 2015 at 12:52 am | | Reply

    Amboi depa, asyik dapat komisyen saja..

  4. kak yatiadam
    kak yatiadam June 5, 2015 at 5:27 am | | Reply

    wah… hebat u alls..

  5. zool
    zool June 5, 2015 at 7:47 am | | Reply

    hehehe. memang terbaek guna facebook boost ni..
    ada lah masuk sikit2

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos June 5, 2015 at 1:23 pm | | Reply

    SAINGAN SENGIT NO1 DGN NO 2 TU..HEHE

  7. Sani Yunus
    Sani Yunus June 5, 2015 at 4:52 pm | | Reply

    Fuhhh asyik makan aiskrim aje ya.. Kalau nak rasa aiskrim tu kena usha sendiri la ya..:-) Barulah terasa nikmat aiskrim nyer selepas berhempas pulas menabur gula-gula dan memasang jerat disana dan disini…

  8. azam mohd
    azam mohd June 6, 2015 at 3:00 am | | Reply

    bila la nak dpt komisen lebat bak otai ni

  9. kak yatiadam
    kak yatiadam June 6, 2015 at 9:53 am | | Reply

    ais krim tu buat kak yati terliur…em..sodapnya..tahniah titan..semoga terus berjaya..

  10. musadun
    musadun June 6, 2015 at 1:52 pm | | Reply

    masih tak ada rezeki nak dapatkan cent dari klikjer :'(

  11. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 7, 2015 at 3:41 am | | Reply

    Aku pun dah lupa dapat komisen ke berapa dah tapi alhamdulillah tiap-tiap bulan tetap ada komisen

  12. sabree hussin
    sabree hussin June 7, 2015 at 10:46 am | | Reply

    Setuju part split test tu. Lebih-lebih lagi untuk iklan yang berbayar.

    Sedangkan yang tak berbayar pun kena buat split testing, ni kan pulak yang kena bayar

  13. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 7, 2015 at 2:55 pm | | Reply

    haha power sgt #1 dan #2 tu

  14. Hafizul
    Hafizul June 9, 2015 at 1:04 am | | Reply

    Jeles wehhhh.. Bila nak wat split test skali ni.. Huhu

  15. faizal
    faizal June 11, 2015 at 7:14 am | | Reply

    sedapnya ais krim tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.