36 Responses

  1. kak yatiadam
    kak yatiadam June 6, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    panduan yg sangat baik… kitab merah jambu tu wajib korang miliki.. sejak kak Yati amalkan.. alhamdulillah dua bulan.. blog kak ada costemer tau.. tapi kena rajin dan kerja keras la…

    kak still mengkaji kitab tu lagi…kak budak baru belajar..

  2. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 6, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    Confirm akan ada sales kalau ikut teknik en.Titan ni..

  3. zik
    zik June 6, 2015 at 3:53 pm | | Reply

    bloger baru biasa baru nak cari tapak.. so kena dapatkan panduan atas tuh ha..

  4. lekatlekit
    lekatlekit June 6, 2015 at 4:24 pm | | Reply

    komen tu nak kata banyak tengok pada isu.ada entri lama sampai hari orang dok komen.ada entri yang komen ada la satu dua even views blh la tahan.bab buat duit tu takde la byk sebab malas belajar hahaha tapi ada la jugak dom masuk.

  5. mrhanafi
    mrhanafi June 6, 2015 at 5:22 pm | | Reply

    ya..nak dapat 10 komen agak payah juga kalau topik kurang diminati

  6. Fyda Noh
    Fyda Noh June 6, 2015 at 7:01 pm | | Reply

    Apa itu yakitori?

  7. farzli
    farzli June 6, 2015 at 9:43 pm | | Reply

    sini klntn pggl loncong.. yehh

  8. musadun
    musadun June 6, 2015 at 10:15 pm | | Reply

    suka ayat last tu..

    nak percuma?Boleh..belajar sendiri..

    haha..so much true.

  9. nurmisnan
    nurmisnan June 6, 2015 at 11:20 pm | | Reply

    Gua faham maksud lu cikgu..

    memang betul.. bukan alasan nak cari alasan. Walaupun tajuk mcm hangit.. tapi isi kandungan fun dibaca insyaAllah org dtg tinggal komen. Tapi koyak komen mestilah cun. X de masalah..

    tq bos. Gua blogger baru nak naik

  10. jie susanos
    jie susanos June 6, 2015 at 11:33 pm | | Reply

    Haha..kena tambah kitab ni..

  11. Dr Fattah
    Dr Fattah June 7, 2015 at 3:38 am | | Reply

    memang kena spesifikkan blog ikut niche, baru ada paminat spesifik yang datang melawat.

    nak cepat orang lawat kena beli panduan ketiga tu 🙂

  12. zool
    zool June 7, 2015 at 3:39 am | | Reply

    memang patut dapatkan pun

  13. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 7, 2015 at 3:40 am | | Reply

    Tulis dan layan dengan cara yang betul hehe

  14. sabree hussin
    sabree hussin June 7, 2015 at 10:40 am | | Reply

    Bukan sahaja blogger baru, orang yang nak hasilkan blog baru pun sesuai untuk rujuk panduan ni

  15. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim June 7, 2015 at 10:58 am | | Reply

    BONOS?

    Sakit perut aku gelak. Hahahaha.

    …Yakitori? Ini mesti pengaruh anime. 😀

  16. diana
    diana June 7, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    Wah cikgu titan dah tukar pampers haha. Ya panduan yang bagus memang perlu. Supaya kalau kita tak update blog pun ada juga views hasil daripada kitab seo encik titanium. saya vote beli no. 3 terus kalau anda pernah blogging sebelum ni.

  17. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 7, 2015 at 2:49 pm | | Reply

    #3 tu yang paling wajib beli hehe

  18. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda June 7, 2015 at 3:18 pm | | Reply

    aku cukup dengki dengan yang no 3 tuh… adohai…macam manalah nak berjaya macam dia ni eh…

    mohon bagi aku semangat…

  19. onlajer
    onlajer June 7, 2015 at 10:56 pm | | Reply

    Oh kena beli tiga – tiga ke salah satu je hehehe

  20. mrhanafi
    mrhanafi June 8, 2015 at 1:13 am | | Reply

    ada rezeki sembat semua ebook tersebut ..baru power

  21. reezluv
    reezluv June 8, 2015 at 1:38 am | | Reply

    yang aku heran blogger baru ni,setup blog je, kena ada letak ads nuffnang..eh eh..macam keperluan plak.ahaha.siapa plak yang mewajibkan?haha..tak gitu?

  22. nudinabdullah
    nudinabdullah June 8, 2015 at 7:48 am | | Reply

    Insya-Allah. Nt nk rembat gak ko punya seo merah jambu tu.

  23. kak yatiadam
    kak yatiadam June 8, 2015 at 11:34 am | | Reply

    em..rajin2 jaga bby yr.. ki ki ki

  24. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 8, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    Blogger baru macam mek ila ni memang kena banyak belajar. Terima kasih atas perkongsian bermakna ini!

  25. qiya
    qiya June 8, 2015 at 11:01 pm | | Reply

    Btuah isteri abg titan ni kan…hihi

  26. Hafizul
    Hafizul June 9, 2015 at 1:00 am | | Reply

    Nombor dua tak dpt Beli agi.. Bila eBook Baru ahmad Faizal nak kuar ekk?haha

  27. rajadel
    rajadel June 9, 2015 at 6:52 am | | Reply

    Nicee en. titan. thanks for da info #newbie

  28. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 9, 2015 at 6:56 am | | Reply

    Bersyukur anak boleh berak 5 kali sehari bro, itu tandanya sihat.

    Saya percaya dengan bro 100%. 🙂

  29. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 11, 2015 at 10:43 pm | | Reply

    yup kena terus ceduk ilmu dan terus belajar jika nak maju ke depan

  30. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 4:57 am | | Reply

    bayar jangan tak bayar untuk korek ilmu yang berguna untuk jadi penulis blog yang berjaya dan kemudian buat duit dengan blog dengan santainya…

  31. Debbie Elara
    Debbie Elara September 8, 2015 at 7:31 pm | | Reply

    Kesimpulannya kena rajin dan usaha. Kalau ada penyakit M tu, tak ke mana. 🙂 Hari2 jugak kena lawan penyakit M ni. Lumrah manusia.

  32. Azzahairi
    Azzahairi October 1, 2015 at 6:03 pm | | Reply

    Rembat je semua lagi bagus. Yakin boleh dan fokus 🙂

  33. abdfatah
    abdfatah October 2, 2015 at 3:37 am | | Reply

    tulis biar menarik dan tertarik….

    banyak mende lagi nak kena belajar pasal buat duit dengan blog nih… hehehee

  34. AlongMisuari
    AlongMisuari October 2, 2015 at 5:02 am | | Reply

    TERBAIKK…
    nak ilmu kena beli..
    nak duit kena kuar duit..

    Nak FREE cari sendiri..

  35. cik tom
    cik tom December 9, 2015 at 4:39 pm | | Reply

    ok baru jadi blogger baru nak cari ilmu baru..hehehe

  36. si bongkok
    si bongkok December 9, 2015 at 5:39 pm | | Reply

    Oooo..tangan nak terer menulis mcm cikgu titan kena kerap tukar pampers anak rupanya…padan aa tangan nie gigil2 lagi naik menaip..rupanya ilmu tukar pampers belum terer lagi…thanks bro atas nasihat yg diberikan.. 🙂

    p/s: Nak menulis ikut selera org tue yang sukar…nak ikut selera sendiri mmg kelaut aa..bak kata sudin dalam pendekar bujang lapok – ajis baca bunyi arab tapi ramlee baca tak bunyi langsung.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.