35 Responses

  1. Adi Arena
    Adi Arena June 8, 2015 at 12:40 pm | | Reply

    ya saya juga ada beberapa buah blog, tetapi di rahsiakan siapa pemiliknya, kerana itu aset masa depan saya, terima kasih

  2. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 8, 2015 at 12:44 pm | | Reply

    Power. Dedor ak baca entri ni haha

  3. reezluv
    reezluv June 8, 2015 at 12:53 pm | | Reply

    ok..berjaya buat gua gelak sesorang.ahaha..kena belajar banyak dr lu ni…weh..sila pegi sbb2015..team ngan gua.aha

    1. Uncle Zuan
      Uncle Zuan June 9, 2015 at 3:30 pm | | Reply

      gua jadi pemerhati korang berdua hahaa

  4. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 8, 2015 at 1:07 pm | | Reply

    Wah banyaknya bermain dengan angka..realiti yang patut diambil peduli..

  5. Amirul
    Amirul June 8, 2015 at 1:11 pm | | Reply

    Best pulak aku baca fakta2 ni dan mengakui kebenarannya

  6. bukit gambang
    bukit gambang June 8, 2015 at 1:12 pm | | Reply

    aku le salah sorg yg tak rajin nak update blog..hahaha..

  7. musadun
    musadun June 8, 2015 at 1:16 pm | | Reply

    sejarah aku..

    -2007-bermula dengan blog
    – 2012- berhenti, buat dropship je
    – 2015 – Blog + Dropship

    dari blog kita bermula, kepad blog kita pulang.haha

  8. kak yatiadam
    kak yatiadam June 8, 2015 at 1:32 pm | | Reply

    kerana kitab PINK tu la.. kak yati mula belajar berblog ni…mai ai..tekejut juga bila ada orang beli dari blog kita…tq Titan..ilmu dalam kitab kmu sangat membantu..

  9. kak yatiadam
    kak yatiadam June 8, 2015 at 1:33 pm | | Reply

    tapi betul..wanita x kuasa ada banyak blog…almaklumlah nk jaga perut suami dan anak2…

  10. jambu batu
    jambu batu June 8, 2015 at 1:40 pm | | Reply

    Yesza, blogger lelaki memang rakus buat duit.Hehehe…

  11. adarain
    adarain June 8, 2015 at 1:40 pm | | Reply

    macam betul pun ada artikel yang ditulis tu, terbaik ooo. nak jaga 1 blog je dah macam apa belom lagi blog lain.

  12. Jia Rizaira
    Jia Rizaira June 8, 2015 at 1:59 pm | | Reply

    Nampaknya gua belum capai tahap blogger hensem.

  13. sabree hussin
    sabree hussin June 8, 2015 at 2:07 pm | | Reply

    Perlahan-lahan, aku juga makin perlahan dalam aktiviti penulisan kat blog. Menulis kat wall FB pulak yang jadi makin rajin sekarang ni

  14. rahimah
    rahimah June 8, 2015 at 2:11 pm | | Reply

    Ha.winter sonata tu je saya layan sebab itu je cerita korea paling best pada saya.Tapi yang no 24 tu memang sakit hati.Banyak kali dah terkena.Settle sorang, lagi sorang pulak copy πŸ™

  15. onlajer
    onlajer June 8, 2015 at 2:24 pm | | Reply

    kawan menulis blog, dalam tahun ketiga baru tahu hala tuju sesebuah blog yang dimiliki

  16. Rozana Syazana.
    Rozana Syazana. June 8, 2015 at 2:36 pm | | Reply

    Memang terasa kesentapannya. Bab wanita blogger tu, rasanya no komen. Sebab mom-blogger luar negara pun ada 1 blog tapi boleh kembangkan menjadi perniagaan. Tinggal nak tak nak je. Blog kecantikan boleh pergi jauh sebab ada demand. Blogger lelaki tu mmg betul, sbb kebanyakan blog gosip ni orang laki yang buat.

  17. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 8, 2015 at 2:45 pm | | Reply

    Hahaha, panjang tapi bermakna. Terutama bab blogger perempuan πŸ™‚

  18. Suriya
    Suriya June 8, 2015 at 3:13 pm | | Reply

    blog dah jadi macam surat kabar, headline is the KING!

  19. akubiomed
    akubiomed June 8, 2015 at 3:27 pm | | Reply

    Ada kebenaran prediction tersebut. Masing-masing mahukan fast result menyebabkan putus asa disekerat jalan.

  20. Hairul Azni
    Hairul Azni June 8, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    ” Content is KING? Not anymore. Headlines is new KING. SEO remains the QUEEN ” – Copy paste dengan izin.. πŸ™‚

  21. myrujukan
    myrujukan June 8, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    aku bocorkan rahsia kat sini, aku ada 4 blog dan 3 daripadanya untuk buat duit. kalau pandai cari korang tau lah, hehehhee

  22. Fazrol
    Fazrol June 8, 2015 at 4:14 pm | | Reply

    paling aku suka, masuk kategori blogger hensem…
    yang lain semua setuju… hi hi..

  23. Jie Susanos
    Jie Susanos June 8, 2015 at 7:07 pm | | Reply

    banyak fakta tu kena dengan diri aku..haha

  24. MamaBard
    MamaBard June 8, 2015 at 9:07 pm | | Reply

    pedas dan berapi..hehe…

  25. mrhanafi
    mrhanafi June 8, 2015 at 11:16 pm | | Reply

    saya semakin banyak membuang masa di FB berbanding blogwalking..ho..ho..

  26. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim June 8, 2015 at 11:38 pm | | Reply

    Tengah cuba nak menghadamkan point2 yang ko sampaikan. Hahhaa

  27. Hafizul
    Hafizul June 9, 2015 at 12:57 am | | Reply

    Ohhh jadinya saya termasuk dlm klgn mereka yg sedih la ni.. Tak suka lyn Korea.. Sampai hati.. Sedih tauuuu…

  28. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 9, 2015 at 6:20 am | | Reply

    Ada kelakar, ada manis, ada masam, ada terbakar baca artikel ni. Apa pun, itulah pengalaman bro sejak 2001…

    Bro lah antara blogger tegar yang masih wujud di Malaysia hingga kini, dan beberapa kerat lagi blogger. #kipidap πŸ™‚

  29. Mama Hantek
    Mama Hantek June 9, 2015 at 7:04 am | | Reply

    agak terkedu, sebab nampak sangat beginner lagi walaupun dah blogging dari 2009 lagi, tak tahu pun dunia blogging macam ni. bloggers ada bergaduh eh? rasa macam baca obefiend dengan rotikaya je

  30. Uceng999
    Uceng999 June 9, 2015 at 10:11 am | | Reply

    menarik sekali informasi yang diberikan, saya hanya punya satu blog saja nih

  31. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 11, 2015 at 10:41 pm | | Reply

    research dari mana bro korek ni hihi

  32. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 5:02 am | | Reply

    sebelum nih ada dua tiga blog buat duit… memang mahsyuk kalo ada dua tiga ratus blog… laaanih dua tiga blog aje laa sikit2.. hehee

  33. kamvret
    kamvret October 21, 2016 at 12:42 pm | | Reply

    mantap juga sihh πŸ™‚ Di Indonesia saja uda triliunan website dna blog, apalagi di dunia ya πŸ˜€ Hepeg do mangatur negaraon πŸ˜€

  34. fabricso
    fabricso March 29, 2017 at 7:20 am | | Reply

    Betul sekali saudara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.