36 Responses

  1. KiD
    KiD June 10, 2015 at 3:25 pm | | Reply

    hahhhahahahaaa…. ini kelakar…

  2. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 10, 2015 at 3:26 pm | | Reply

    pergh! ini legend. bak sehelai tisu, gua nak buat bendera

  3. nikkhazami
    nikkhazami June 10, 2015 at 4:01 pm | | Reply

    join dah dia.. haha!

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos June 10, 2015 at 4:41 pm | | Reply

    kemah2 rekaan wataknya..haha

  5. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 10, 2015 at 5:49 pm | | Reply

    hahah lawak….gd luck bro…

  6. Dayah
    Dayah June 10, 2015 at 7:55 pm | | Reply

    Perghhh.. kagum nengok bakat..

  7. suhiminain
    suhiminain June 10, 2015 at 10:06 pm | | Reply

    atas kertas tisu pun boleh. terbaik la. hehe….

  8. mrhanafi
    mrhanafi June 10, 2015 at 11:03 pm | | Reply

    memang ada bakat dan ada peluang untuk menang..amin.

  9. reezluv
    reezluv June 10, 2015 at 11:51 pm | | Reply

    cet..ini pun jadi?hahaa

  10. musadun
    musadun June 11, 2015 at 2:57 am | | Reply

    cantik giler lukisan.hahah

    1. zool
      zool June 11, 2015 at 3:06 am | | Reply

      inspirasi baby dia tu kot

  11. zool
    zool June 11, 2015 at 3:06 am | | Reply

    boleh tahan juga ko lukis fido dido tu..

  12. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 11, 2015 at 3:30 am | | Reply

    Kenapa pula bila En.Titan menang kami nak kena belanja cendol, ini TIDAK ADIL! 😛

    1. Sani Yunus
      Sani Yunus June 12, 2015 at 6:09 am | | Reply

      Noriza: Saya pun nak tumpang juga sekmangkuku..heh.heh

  13. Fai
    Fai June 11, 2015 at 3:56 am | | Reply

    Perghhhh.. Lukis atas tisu tu.. Legend!!

    Jumpa sabtu ni bro 🙂

  14. Hairul Azni
    Hairul Azni June 11, 2015 at 4:16 am | | Reply

    Wehh…lu curi ka ini tisu..? Makcik cleaner tahu siap lu.. 🙂

  15. suri
    suri June 11, 2015 at 4:36 am | | Reply

    comelnya kartun itu heee..boleh asah bakat lagi ni. jadi cikgu seni pulak.semoga berjaya

    1. Sani Yunus
      Sani Yunus June 12, 2015 at 6:10 am | | Reply

      Suri: Dasat juga skill cikgu ni. Bukan setakat pendidikan jasamani dan blog sahaja..

  16. kak yatiadam
    kak yatiadam June 11, 2015 at 7:38 am | | Reply

    ha ha ha…boleh masuk pertandingan melukis lepas ni..

  17. sensasi2020
    sensasi2020 June 11, 2015 at 8:04 am | | Reply

    Ini betul2 lawak yang orsng lain tak buat. Kelakarlah tengok kartun tu…

  18. Khairil Mazri
    Khairil Mazri June 11, 2015 at 8:09 am | | Reply

    ini kelakar.

    walaupun takde suara atau dialog dalam tu.

  19. Azzahairi
    Azzahairi June 11, 2015 at 10:15 am | | Reply

    Kreatif & inovatif..haha..lawak weh 😉

  20. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 11, 2015 at 3:54 pm | | Reply

    Haha, comel dan kreatif. Rugi pula rasa tak join contest ni!

  21. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 11, 2015 at 10:26 pm | | Reply

    kontes lukis kartun atas tisu ke…

  22. rahimah
    rahimah June 12, 2015 at 1:21 am | | Reply

    Boleh menang ni ..kelakar 🙂

  23. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 12, 2015 at 3:42 am | | Reply

    Jual kat adik-adik beradik dan kawan dengan harga murah.

    Kalau tak pun minum sendiri, jimat duit untuk juadah berbuka. 🙂

  24. Sani Yunus
    Sani Yunus June 12, 2015 at 6:08 am | | Reply

    Wahhh..menarik ni..Ini last minute entrylah kiranya ni..Rugi wa tak sempat nak submit..:-(

  25. akubiomed
    akubiomed June 12, 2015 at 3:32 pm | | Reply

    Teringatkan kepada rakan sekerja ambil bacaan selenggara alat mengunakan kertas tisu dan kotak. Sampai rakan-rakan lain marah kerana tidak mengunakan buku untuk mencatit bacaan.

  26. sabree hussin
    sabree hussin June 13, 2015 at 9:41 am | | Reply

    dah menang ke belum? ho ho

  27. ahmadyani
    ahmadyani June 13, 2015 at 11:34 pm | | Reply

    Tengah makan kat restoran, dapat idea. Buku nota tak ada, belasah guna tisu sahajalah.

  28. zara
    zara June 15, 2015 at 9:30 am | | Reply

    simple, menarik, tetapi sangat menghiburkan

  29. Mama Hantek
    Mama Hantek June 18, 2015 at 7:42 am | | Reply

    waa baik punya sketch..atas kertas tisu lak tu

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman June 19, 2015 at 2:00 am | | Reply

      Cikgu ni memang kreatif kan akalnya, bergeliga sungguh

  30. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 4:53 am | | Reply

    bakal melukis yang tersembunyik. kreatifnya cukup menarik sekali… sekreatif duit mahsyuknya…

  31. Hafizul
    Hafizul June 21, 2015 at 2:50 am | | Reply

    Hehe…memang kreatif..tak sangka encik titan pandai melukis gak..hehe

  32. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 June 21, 2015 at 3:07 am | | Reply

    kreatif jugak.Buat atas tisu ke tu tuan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.