40 Responses

  1. dayah
    dayah June 15, 2015 at 7:31 pm | | Reply

    Tahniah cikgu menang anugerah kemas..

    Soalan: saya baca x entry nih?

  2. KiD
    KiD June 15, 2015 at 11:25 pm | | Reply

    ahhaaaaa… aku rasa macam nak jadi peserta lah pulak.. nak menang hadiah-hadiah..

  3. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 15, 2015 at 11:49 pm | | Reply

    Bestnya, tapi memang tak boleh join on that day..betul la kata cikgu tu masing2 ada hal tersendiri..

  4. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin June 15, 2015 at 11:54 pm | | Reply

    seronok nampaknya, bab perdana menteri tu tak boleh bla. ahaaaaaa

  5. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 16, 2015 at 12:17 am | | Reply

    Haha janji korang happy

  6. reezluv
    reezluv June 16, 2015 at 12:33 am | | Reply

    memang best..lepas ni buat kat hotel lagi la plak.ahaa..duk ekon

    1. Uncle Zuan
      Uncle Zuan June 17, 2015 at 2:39 pm | | Reply

      haha takpun lepas ni kita buat, 2 hari bersama blogger. buat ala ala team building gitu haha

  7. Jie Susanos
    Jie Susanos June 16, 2015 at 2:13 am | | Reply

    haha..energy paras lutut tu xtahan..apa2 pun bgus sbb berjalan lancar..

  8. suhiminain
    suhiminain June 16, 2015 at 3:11 am | | Reply

    janji dapat makan kambing 3 slice!!! haha..

  9. ishak
    ishak June 16, 2015 at 3:57 am | | Reply

    wah bestnya korang,jeles tak dapat pergi huhuhu

  10. asraff ruslan
    asraff ruslan June 16, 2015 at 4:35 am | | Reply

    best la plak program ni…nanti ada peluang boleh join lagi….

  11. namiacinta
    namiacinta June 16, 2015 at 4:48 am | | Reply

    ehhh kenapa kita tak jumpa yee ke kita yang tak bersosial sangat …. hehehehe tp memang best sbb2015 kali nieh

  12. akubiomed
    akubiomed June 16, 2015 at 5:14 am | | Reply

    Bukankah sepatutnya bersuka ria? Kenapa ada pula dukanya? 🙂

  13. Anuar
    Anuar June 16, 2015 at 5:21 am | | Reply

    Samalah Bro… Sebenarnya saya pun segan nak datang event-event macam ni… Kebetulan pula time cuti sekolah, lepas free pula masa tu… Akhirnya dapat juga pertama kali join event macam ni… Tapi oklah… Dapat juga berkenalan dengan beberapa blogger..

  14. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 16, 2015 at 5:59 am | | Reply

    dapat join event cam ni okla takde nanti orang kata blogger anti sosial hehe

  15. sabree hussin
    sabree hussin June 16, 2015 at 6:34 am | | Reply

    Woa macam sangat menarik program ni ho ho erk apesal group hang banyak otai2 ni

  16. zara
    zara June 16, 2015 at 7:04 am | | Reply

    ceria nampaknya program SBB ni..seronoklah dapat kenal2 sesama blogger..

  17. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 16, 2015 at 7:59 am | | Reply

    Untung giler blogger satu malaysia, jika bro titan jadi PM.. heee

  18. Fai
    Fai June 16, 2015 at 8:42 am | | Reply

    Ciskek! Penat cari bro tak jumpa-jumpa.. Baru ingat nak belanja cendol.. haha

  19. Sani Yunus
    Sani Yunus June 16, 2015 at 1:30 pm | | Reply

    Tak aci diorang dah berpakat dalam satu kumpulan ni…Anyway baguslah sebab dapat datang kalau tidak tak boleh lah team aku menang.heh.heh

  20. eXplorasa
    eXplorasa June 16, 2015 at 1:48 pm | | Reply

    Caya la bro. Gua rakat x dpt borak ngan lu dan reez luv

    1. titan
      titan June 16, 2015 at 2:56 pm | | Reply

      lu sombong sangat.

      dah la datang lambat.

      haha..

  21. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 17, 2015 at 3:22 am | | Reply

    Haha, seronoklah blogger lain bila dapat jumpa encik Titan. Mek ila tak dapat hadir kerana urusan keluarga.

  22. Alin Marlini
    Alin Marlini June 17, 2015 at 8:41 am | | Reply

    ingat gua sorang je rs frust sebab tak menang…hehehehe…takde rezekikan.
    Anyway, terima kasih cikgu sudi senyum ngan saya…hehehehe…

  23. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 17, 2015 at 3:43 pm | | Reply

    Kenapa awek-awek kumpulan 10 semua comel? Pilih sendiri ke?

  24. AUC
    AUC June 17, 2015 at 4:02 pm | | Reply

    memang best kalau dpt dtg dulu ni
    tapi tapi tapi…

    xboleh

    InsyaAllah tahun depan pulak..

  25. Aretikz
    Aretikz June 17, 2015 at 11:08 pm | | Reply

    Kalau buat kat Sabah, gerenti gua datang.. haha

    1. Calrase Patrick
      Calrase Patrick July 30, 2015 at 12:03 pm | | Reply

      Saya pun mau datang juga kalau di Sabah hihi :)..

  26. zool
    zool June 17, 2015 at 11:23 pm | | Reply

    takpe dapat saguhati..
    janji dapat kawan kan.

  27. SaniYunus
    SaniYunus June 17, 2015 at 11:46 pm | | Reply

    Memang manis, semanis air kotak yang berperisa epal tu..:-)

  28. diana
    diana June 18, 2015 at 8:31 am | | Reply

    Wah camne boleh kalah ni?
    Try again next year

  29. khatyaiman
    khatyaiman June 19, 2015 at 5:33 am | | Reply

    adat pertandingan ada menang ada kalah..

  30. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin June 19, 2015 at 10:21 pm | | Reply

    treasure hunt, dah lama tak menceburkan diri. dulu pernah jugaklah main treasure hunt dengan budak-budak kejiranan masa sekolah rendah dulu, sungguh terlalu jauh utk dikenang

  31. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 4:51 am | | Reply

    takleh datang lagi sbb nih… memang takleh datang.. hahaha

  32. kak yatiadam
    kak yatiadam June 20, 2015 at 1:44 pm | | Reply

    wah..best u alls…boleh cuba lagi tahun depan jika x menang.. ki ki ki

  33. Hafizul
    Hafizul June 21, 2015 at 2:43 am | | Reply

    Huhu…sangat seronok membaca artikel ni..bilakah agaknya akan dapat ketemu rakan blogger semua..hehe

  34. Jia Rizaira
    Jia Rizaira June 21, 2015 at 2:40 pm | | Reply

    Itulah harap ada la tahun depan…den kali tak dapek nak poie la eh..

  35. myrujukan
    myrujukan June 21, 2015 at 5:49 pm | | Reply

    tahniah pada yang pergi, aku jer x pergi

  36. JMR
    JMR June 23, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    sampai hari ni aku dok fikir, sebab sebenar kita kalah..hahaha

  37. namiacinta
    namiacinta June 24, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    kenapa kita tak nampak pun erkk ker cam tak berapa nk bersosial heheheheh
    tak menang tak ada janji happy dan enjoy kan kan kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.