28 Responses

  1. Azzahairi
    Azzahairi June 16, 2015 at 12:35 pm | | Reply

    Pertengahan bulan dah dapat 4 komisen. Hebat lah..leh jadi top affiliate lagi nampaknya 🙂

    1. titan
      titan June 16, 2015 at 12:50 pm | | Reply

      sikit aje ni.

      biasa, lebih dah dari tu.

      Tak promosi sangat bulan ni.

      Kena kuatkan usaha lagi la nampaknya nih..

  2. reezluv
    reezluv June 16, 2015 at 1:14 pm | | Reply

    dasat dah tu..gua dah nak fokus kat projek lain je ni..ehehe

  3. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 16, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    Kalau dapat 4 pun dah dikira menguntungkan tu, sebab baru tengah bulan kan?

  4. nikkhazami
    nikkhazami June 16, 2015 at 2:07 pm | | Reply

    rezeki anak ni.

  5. rahimah
    rahimah June 16, 2015 at 2:23 pm | | Reply

    Seo sentiasa bertukar-tukar tapi basicnya tetap sama.Content tetap kena relevant juga.

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos June 16, 2015 at 6:47 pm | | Reply

    bleh buat sales btul kitab pink tu..

  7. sabree hussin
    sabree hussin June 17, 2015 at 12:51 am | | Reply

    Juai teruih kat korporat, nice idea nih

  8. Anuar
    Anuar June 17, 2015 at 4:02 am | | Reply

    Tahniah… Memang best.. Lepas 4 hari beli juadah dekat Bazar Ramadhan…

  9. musadun
    musadun June 17, 2015 at 7:57 am | | Reply

    tahniah..dah boleh tu buat belanja juadah berbuka puasa tahun ni..

  10. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir June 17, 2015 at 10:44 am | | Reply

    Tahniah pada tuan atas rezeki tu.Walaupun sedikit tapi puas hati datang dari usaha kitakan.

  11. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 17, 2015 at 3:50 pm | | Reply

    “C” tu syarikat apa? Celcom atau…?

  12. AUC
    AUC June 17, 2015 at 3:58 pm | | Reply

    Tahniah rezeki baby tu…

  13. myrujukan
    myrujukan June 17, 2015 at 4:32 pm | | Reply

    dah lama sangat sebenarnya aku x main klikjer nih, nanti aku nak check balik

  14. zool
    zool June 17, 2015 at 10:58 pm | | Reply

    okaylah tu.. den pun ada masuk sikit klikjer bulan ni.. nak cuba tambah sales lagi ni

  15. SaniYunus
    SaniYunus June 17, 2015 at 11:28 pm | | Reply

    Tahniah bro Titan..Memang betu tul rezeki anak-anak

  16. diana
    diana June 18, 2015 at 8:25 am | | Reply

    Saya baru dapat 1 hasil anak sulung Klikjer. Lama tak buka sampai lupa password. Tidak lain tidak bukan gunakan teknik kitab pink. Saya banyak guna buku tu untuk penulisan juga, bukan seo sahaja.
    Ada sesuatu dalam buku tu, go get it.
    Selamat berpuasa En Titan.

  17. azam mohd
    azam mohd June 18, 2015 at 8:38 am | | Reply

    kita doa biar en titan dapat lebih banyak lagi komisen. ameen.

  18. khatyaiman
    khatyaiman June 19, 2015 at 5:30 am | | Reply

    alhamdulillah..rezeki dari allah

  19. Travelog Siti
    Travelog Siti June 19, 2015 at 6:44 am | | Reply

    Rezeki anak ko tu Titan. Nanti boleh beli baju raya sedozen tuk dia ^_^

  20. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 4:36 am | | Reply

    kena tunggu final laa baru dapat banyak lebih sikit2 komisennya… hehehe

  21. Sani Yunus
    Sani Yunus June 20, 2015 at 11:09 am | | Reply

    Sedap apam tu. Aku memang suka cicah dengan kelapa parut dan minum dengan kopi O meamang mantop…

  22. kak yatiadam
    kak yatiadam June 20, 2015 at 1:39 pm | | Reply

    tahniah bro… em…ada je rezeki Allah swt beri kan…

  23. Hafizul
    Hafizul June 21, 2015 at 2:32 am | | Reply

    Huhu..saya jer belum dapat-dapat lagi komisen klikjer..dah lama gak komisen tu menyepi..haha

  24. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 June 21, 2015 at 3:01 am | | Reply

    Tahniah tuan. Saya dulu join jugak klikjer. tapi tak terer buat sale. skang dah tak buat dah.hihihi

  25. SentiasaPanas
    SentiasaPanas June 22, 2015 at 4:20 am | | Reply

    Terbaik encik titan..;)

  26. radin fadli
    radin fadli June 24, 2015 at 10:38 am | | Reply

    Wah macam terbaik je, nanti nak usha pasal klikjer ni, mana tahu boleh tambah pendapatan.

  27. hasif
    hasif December 29, 2015 at 7:12 pm | | Reply

    mantap seh seo..4 tu kira banyak dari 0..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.