43 Responses

  1. Anuar
    Anuar June 25, 2015 at 2:53 am | | Reply

    Murah betul rezeki orang yang berniaga… 😉

  2. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 25, 2015 at 3:20 am | | Reply

    Terima kasih untuk 9 amalan tu.

  3. hafiz hafizol
    hafiz hafizol June 25, 2015 at 3:24 am | | Reply

    wow!! impressive..

    Saya pun ada dropship… Tp promosi mmg malas la.. just buat 1 entry di blog tp alhamdulillah so far dah kumpul dlm 100. Ok la dgn usaha yg x seberapa -.-

  4. Adam
    Adam June 25, 2015 at 4:08 am | | Reply

    Nak cuba nombor 4 tu petang ni. Insya Allah.

  5. puan velvet
    puan velvet June 25, 2015 at 4:10 am | | Reply

    thanks 4 sharing tips.. mcm menarik jugaq ni nak join 🙂

  6. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 25, 2015 at 4:16 am | | Reply

    Sangat kagum dengan kesungguhan..gigih promosi produk dan konsisten dengan amalan rohani lagi…

  7. Alin Marlini
    Alin Marlini June 25, 2015 at 5:09 am | | Reply

    Saya suka sedekah subuh tu…insyaAllah akan cuba kelak

  8. reezluv
    reezluv June 25, 2015 at 6:29 am | | Reply

    tu dia aih..untuk perut pun ada..

  9. Ibu Zarith
    Ibu Zarith June 25, 2015 at 7:30 am | | Reply

    Solat awal waktu dan sedekah subuh memang Zarith amalkan. Alhamdulillah jiwa lebih tenang =)

  10. SentiasaPanas
    SentiasaPanas June 25, 2015 at 9:27 am | | Reply

    Beli jangan tak beli..:)

  11. rina
    rina June 25, 2015 at 11:47 am | | Reply

    pehh..6 angka tu

    berminat juga ni kalau dapat 3 angka sebulan pun best juga

  12. myrujukan
    myrujukan June 25, 2015 at 1:16 pm | | Reply

    menarik ni weh, rasanya ada benda yang akan aku beli ni

  13. rahimah
    rahimah June 25, 2015 at 2:16 pm | | Reply

    Tak terbuat dah sorang-sorang. Kena jv lepas ni.

  14. zool
    zool June 25, 2015 at 2:48 pm | | Reply

    ni penulis jemputan /berbayar ke? lain macam je gaya penulisannya.

  15. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 25, 2015 at 3:29 pm | | Reply

    tuhhh diaa 6 angka tuuu

  16. Saljuhumairah
    Saljuhumairah June 25, 2015 at 5:27 pm | | Reply

    Berniaga cara dropship antara permulaan yang selamat.

    Dari situ boleh belajar berniaga yang lebih besar…

    Risiko pun rendah, yang penting margin profit kena tinggi, baru berbaloi dengan usaha promosi…

    Kedua, produk panas yang sangat membantu orang ramai… jika membantu lebih ramai manusia, insyAllah… dengan izinNya.. kita akan dibantu pula.. Ia law of quranic attraction.

  17. Ikhwan
    Ikhwan June 25, 2015 at 6:32 pm | | Reply

    2 angka yang pertama tu motivasi untuk permulaan, 6 angka tu tanda konsisten.

  18. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 26, 2015 at 12:32 am | | Reply

    Tips yang sangat menarik. Boleh diguna untuk semua jenis perniagaan + rajin berusaha. InsyaAlalh berjaya.

  19. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 26, 2015 at 3:21 pm | | Reply

    aku dengan umi aku nak buat biz gak dalam masa terdekat ni. cantik 9 amalan & teknik tu. boleh amalkan inshaAllah

  20. Faizal Nizam
    Faizal Nizam June 27, 2015 at 12:58 am | | Reply

    9 amalan/tips tu memang power. InsyaAllah moh sama-sama kita amalkan. Kalau orang tak berniaga pun, sangat molek untuk diamalkan. Rezeki datang dalam pelbagai bentuk.

  21. Ani Haryani
    Ani Haryani June 27, 2015 at 2:14 am | | Reply

    Setuju semua tips kat atas. Buat selalu, jangan give up, Allah Maha Memberi Rezeki 🙂

  22. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi June 27, 2015 at 3:49 am | | Reply

    saat pertama tu sebagai pembakar semangat..terima kasih 9 tips yang dikongsikan..doa-doakan kita juga cikgu dapat 6 angka lepas ni.. 🙂

  23. SemanisKurma
    SemanisKurma June 27, 2015 at 2:34 pm | | Reply

    Jelous woo lihat orang buat bisnes 6 angka ni…ish…kita tak sampai stara tu lagi….

  24. musadun
    musadun June 27, 2015 at 5:25 pm | | Reply

    dah complete dah tu tips yang diberikan. siapa yang nak start jual melalui internet, boleh terus ikut je tips tu..

  25. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda June 27, 2015 at 7:37 pm | | Reply

    “saya” juga mahu jadi agent dropship lah…

    sendiri post sendiri like… haha…

  26. ahmadyani
    ahmadyani June 27, 2015 at 9:07 pm | | Reply

    Boleh disapu dan diminum. Produk yang bagus. Yang paling bagus 9 tip tambah rezeki tu….

  27. bukit gambang
    bukit gambang June 27, 2015 at 9:33 pm | | Reply

    macam menarik jer, boleh jadi dropship ni.

  28. nudinabdullah
    nudinabdullah June 27, 2015 at 10:19 pm | | Reply

    Sedap bulih 6 angka.. .Insya-Allah… sama2 menuju 6angka juga….

  29. Sani Yunus
    Sani Yunus June 28, 2015 at 12:00 am | | Reply

    Tips yang mantop tu. Kena ada usaha zahir dan batiniah jika ingin berjaya..

  30. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir June 28, 2015 at 2:25 am | | Reply

    Indahnya bila menjadi peniaga yang tidak mengabaikan amalan-amalan kerohanian.

    Berniaga itu pun dah sunnah, bila diri dekat dengan Allah, bertambah2 murahlah rezeki.

    Inshaa Allah sangat bermanfaat untuk dijadikan pedoman untuk peniaga yang lain.

  31. hafizi hamsan
    hafizi hamsan June 29, 2015 at 4:17 am | | Reply

    nak kempis kan perut..la

  32. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 29, 2015 at 5:59 am | | Reply

    tips murah rezeki ni kadang banyak yang dah tahu, yang tak banyaknya ialah bilangan yang nak praktikkan termasuk diri ini sendiri huhu

  33. ctfand
    ctfand June 30, 2015 at 7:04 am | | Reply

    sedekah subuh.. nak kena cuba ni. moga-moga niat tu sampai dan diterima Allah.. amiin..

  34. Hafizul
    Hafizul July 2, 2015 at 3:29 am | | Reply

    9 amalan tu nampak senang tapi sukar untuk laksanakan dengan baik..semoga saya pun tergolong dalam kalangan mereka yang berjaya..insyaAllah..

  35. Eva
    Eva July 2, 2015 at 3:25 pm | | Reply

    Terima kasih untuk perkongsian

  36. web guru
    web guru July 2, 2015 at 9:40 pm | | Reply

    tips yang sudah didedahkan semoga emmbuat orang semangat mengikutinya agar bisa berhasil seperti en Titan

  37. kak yatiadam
    kak yatiadam July 4, 2015 at 12:40 am | | Reply

    sangat mantop… kak akan ikut tips ni..

  38. Mama Nadia
    Mama Nadia July 6, 2015 at 5:32 am | | Reply

    9 tips tu sangat-sangat berguna lah..semoga sukses selalu ya sis!

  39. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 July 9, 2015 at 8:14 am | | Reply

    Tipsnya memang bagus-bagus. Nak konsisten tu yang cabarannya. Yakin boleh…insyaAlah…

  40. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:52 am | | Reply

    menarik dan memang terbaik tips tersebut..

  41. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 5, 2015 at 2:49 am | | Reply

    Alhamdullilah 1 lagi platform nak tambah income hari2 bg menempuhi gst yang mendatang….

  42. hazam amin
    hazam amin August 10, 2015 at 1:24 pm | | Reply

    Bagus ni untuk penambahan income hehe..

  43. hasif
    hasif December 29, 2015 at 7:09 pm | | Reply

    semoga aku dapat amalkan 9 tips tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.